icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

megi331
21. máj 2012

zemiakové placky 😝 zeleninová polievka a poobede puding s jahodami 😵

tilenka
21. máj 2012

...paradajková polievočka a ryžový nakyp 😉 😉 😉

titkovamiriam
21. máj 2012

@veve39 samozrejme 🙂

TIP NA DNES: "Jedz preto, aby si žil.. neži preto, aby si jedol.." (Cicero)

veve39
21. máj 2012

@titkovamiriam a ako dlho sa to prosim ta priblizne pecie ? vyzera to byt super tip na super veceru 🙂

katulka74
21. máj 2012

@rebecca2006 rucola,chery paradajky,osolis,olivovy olej,balsamico,ja tam ten kozi syr davam surovy ale kludne ho ugriluj v trube a vyborny a ked som mala cerstve figy,tak tie su v tom salate vyborne.

michaella7
21. máj 2012

takže dnes klasika,kedže je pondelok dojedáme od včera,kuracie rezne vyprážané a zemiaková kaša a husacia polievka 🙂 takže dnes veget a už môžme tuho rozmýšľať čo navaríme zajtra 😨

lillika
21. máj 2012

dusene kuracie na zeleninke a zemiaky s maslom a petrzlenovou vnatkou 🙂

drobik1
21. máj 2012

@januschka10 no uz som ho sem davala ale dam este raz..:3 hrnceky hl.muky,1,5 hrnceka praskoveho cukru,1 hrncek oleja,3/4 mlieka,1/2 prasku do peciva.vsetko vymiesas a das na plech,na vrch si das ovocie ake mas a ja davam na vrch este posypku z orechov a cukru...rychly a dobry.. 🙂

titkovamiriam
21. máj 2012

@veve39 ta zeleninka musi byt,,zošuverena,,a este som zabudla,že ten syr sa može vyvalat aj v paci na maso. 🙂

veve39
21. máj 2012

@titkovamiriam v paci myslis nejakom olejovom ? (olej, bylinky, koreniny...?)

titkovamiriam
21. máj 2012

@veve39 to je myslim jedno ja som mala maso naložene-olej,horcica,cierne korenie,cervena mleta paprika,oregano,bazalka,timian 🙂 a co ostalo v miske islo na ten syr a aj zemiaky 🙂 niekto dava do pacu aj vajcia,alebo inu zmes korenin alebo si hotovu kupi.

veve39
21. máj 2012

@titkovamiriam vdaka, tento tyzden urcite vyskusam 🙂

maba
21. máj 2012

...akurát pečiem http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=115145 ,máme dosť jabĺčok.Len som dala menej múky a tomu,aj prispôsobila ostatné prísady 😀 .A navrch som nedala žĺtok,ale keď vychladne-pocukrujem 😎 .Vonia celá kuchyňa-milujem vôňu jabĺk a škorice 😝 🙂 .

lululka555
21. máj 2012

ahojte 😎 dnes dojedáme z nedele , obrátene rezne a urobim len zemiakovu kašu k nim 😉

maba
21. máj 2012

@lydia22 ja už robím,len tieto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 😝 🙂 ...na sladko i na slano-sú výborné a nenáročné 🙂

libka1
21. máj 2012

upiekla som si klobasu na obed 😅 nech zije zdrava vyziva, na veceru budeme mat to iste len akurat aj s hrachovou kasou 😅

veve39
21. máj 2012

@maba mas prosim ta skusenost s tym kolacikom ? je krehky ? ja stale hladam "ten pravy" recept na jablcnik, ked aj urobim, okolie chvali, len pre mna to nie je uplne to co hladam..aj tento asi vyskusam
stale mam v pamati krehky jablcnik mojej starej mamy, ktora tu uz zial nie je a ja nemam jej recept....

gucz
21. máj 2012

@maba ja ho tiež robievam (podľa receptu od svokry), je výborný aha , tento som robila okolo vianoc

gucz
21. máj 2012

my dnes dojedáme cestoviny, rozmýšľam, že uvarím zeleninovú polievočku ešte poobede, bude na večeru aj na zajtra

maba
21. máj 2012

@veve39 pečiem ho 1-krát,ešte sa chladí-uvidíme 😎

veve39
21. máj 2012

@maba tak potom napis prosim recenziu 🙂

maba
21. máj 2012

@gucz mohla by si sem hodiť receptík ? 😉 Vyzerá,ako umelecké dielo 🙂

nadhera
21. máj 2012

Chystam sa urobit skvarkovu pomazanku 🙂

lencyca
21. máj 2012

dnes brokolicová krémová polievka,kuracie rezne zo včera,hranolky 🙂

mariana0915
21. máj 2012

šošovicova polievka s cestovinou a zeleninovo -sojove rizoto so syrom a cviklou, mňam 🙂
mm nieje doma, tak si varim podla seba 😀

slnecnica212
21. máj 2012

mrkvovu polievku, nove zemiaky - vyprazana brokolica a tzatziky omacka 😉

ibajeho
21. máj 2012

@knihy_pre_deticky_a_mamicky tomu sa povie dieeeeta 😀

@ibajeho 😀