Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
...paradajková polievočka a ryžový nakyp 😉 😉 😉
@veve39 samozrejme 🙂
TIP NA DNES: "Jedz preto, aby si žil.. neži preto, aby si jedol.." (Cicero)
@titkovamiriam a ako dlho sa to prosim ta priblizne pecie ? vyzera to byt super tip na super veceru 🙂
@rebecca2006 rucola,chery paradajky,osolis,olivovy olej,balsamico,ja tam ten kozi syr davam surovy ale kludne ho ugriluj v trube a vyborny a ked som mala cerstve figy,tak tie su v tom salate vyborne.
takže dnes klasika,kedže je pondelok dojedáme od včera,kuracie rezne vyprážané a zemiaková kaša a husacia polievka 🙂 takže dnes veget a už môžme tuho rozmýšľať čo navaríme zajtra 😨
dusene kuracie na zeleninke a zemiaky s maslom a petrzlenovou vnatkou 🙂
@januschka10 no uz som ho sem davala ale dam este raz..:3 hrnceky hl.muky,1,5 hrnceka praskoveho cukru,1 hrncek oleja,3/4 mlieka,1/2 prasku do peciva.vsetko vymiesas a das na plech,na vrch si das ovocie ake mas a ja davam na vrch este posypku z orechov a cukru...rychly a dobry.. 🙂
@veve39 ta zeleninka musi byt,,zošuverena,,a este som zabudla,že ten syr sa može vyvalat aj v paci na maso. 🙂
@titkovamiriam v paci myslis nejakom olejovom ? (olej, bylinky, koreniny...?)
@veve39 to je myslim jedno ja som mala maso naložene-olej,horcica,cierne korenie,cervena mleta paprika,oregano,bazalka,timian 🙂 a co ostalo v miske islo na ten syr a aj zemiaky 🙂 niekto dava do pacu aj vajcia,alebo inu zmes korenin alebo si hotovu kupi.
@titkovamiriam vdaka, tento tyzden urcite vyskusam 🙂
...akurát pečiem http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=115145 ,máme dosť jabĺčok.Len som dala menej múky a tomu,aj prispôsobila ostatné prísady 😀 .A navrch som nedala žĺtok,ale keď vychladne-pocukrujem 😎 .Vonia celá kuchyňa-milujem vôňu jabĺk a škorice 😝 🙂 .
ahojte 😎 dnes dojedáme z nedele , obrátene rezne a urobim len zemiakovu kašu k nim 😉
@lydia22 ja už robím,len tieto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 😝 🙂 ...na sladko i na slano-sú výborné a nenáročné 🙂
upiekla som si klobasu na obed 😅 nech zije zdrava vyziva, na veceru budeme mat to iste len akurat aj s hrachovou kasou 😅
@maba mas prosim ta skusenost s tym kolacikom ? je krehky ? ja stale hladam "ten pravy" recept na jablcnik, ked aj urobim, okolie chvali, len pre mna to nie je uplne to co hladam..aj tento asi vyskusam
stale mam v pamati krehky jablcnik mojej starej mamy, ktora tu uz zial nie je a ja nemam jej recept....
my dnes dojedáme cestoviny, rozmýšľam, že uvarím zeleninovú polievočku ešte poobede, bude na večeru aj na zajtra
Chystam sa urobit skvarkovu pomazanku 🙂
dnes brokolicová krémová polievka,kuracie rezne zo včera,hranolky 🙂
šošovicova polievka s cestovinou a zeleninovo -sojove rizoto so syrom a cviklou, mňam 🙂
mm nieje doma, tak si varim podla seba 😀
mrkvovu polievku, nove zemiaky - vyprazana brokolica a tzatziky omacka 😉
@knihy_pre_deticky_a_mamicky tomu sa povie dieeeeta 😀
@ibajeho 😀

zemiakové placky 😝 zeleninová polievka a poobede puding s jahodami 😵