Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam nemôžem sa k vám nasťahovať. Určite by sa ušlo aj pre ďalší hladný krk 😀 😀 😀 , teba ako kuchárku by som brala, mne sa tak nechce variť a vymýšlať, čo uvariť, ja som tááák lenivááá 😒
dnes manzel dojedal,ja som jedla v praci a na večeru bude rybacia pomazánka 🙂
lyongirl kludne 🙂 ja sa nastahujem k traktor 🙂
@traktor boze moj, ty si toho navarila, normalne mam strach, co vsetko ma este caka pri tolkych chlapoch 😕
vau baby - niektore fakt ake kralovske menu varievate 😉 🙂
traktor - pred tebou dnes klobuk dolu.. 😉 4 chody aj s dezertom vau.. 😉
My dnes dojedame kyslu zemiakovu polievku a urobim omacku so sojovych kociek na zelenine s cestovinou 🙂
francuzske zemiaky, uhorkovy salat
@titkovamiriam 😀 prid..budeme varit spolu 😉
@maartinkaa jej ty mas samych chlapcov 🙂 ...no..cim su starsi, tym su hladnejsi...ale je to v pohode..len viac nakupis a varis vo velkych hrncoch 😀 😉
@nellie_ ono sa to len zda vela ale je to rychle..ved dezert je minutkova zalezitost 😉
sampionova omacka+knedla
Baby (Mirka a Traktor), Vy nie že sa k sebe nasťahovať, ale otvorte si reštauráciu a my k Vám budeme chodiť na obedy 😀 Inak, človek sa tu koľkokrát naje už len z toho, že poprezerá fotky a recepty 🙂
ja v posledne dni len vytahujem z mraznicky co bolo navarene, takze ja uz dlllho nic nevarim 😀 nechcem kaslat svoje bacile do jedla ☹
@maartinkaa ty si aká šikulka 😉
inak v albume jar 2010 mate mojho najstarsieho ako robi pizzu-tiez rad vari a ak je mimo bydliska tak vyvara vsetkym kamaratom-niesu odkazany na konzervy 🙂
Povedala som si, ze sa k vam pridam zienky 🙂
Moje tehotenske chute ma dnes lamu na stiplave 😀 Takze mam masko nalozene v pace zo sojovej omacky, medicka, cervena paprika, troska oregana a mlete chilli.. Aj trosku kukuricky som tam dala nech chyti stavu.. Potom to sprudka osmahnem, dam tam zeleninku a spravim ryzu... Uz mi skvrka v brusku 🙂 A za tym spravim nejaky puding nech ma moj chlap radost 😵
A mozno kuraciu polievocku ak sa mi bude chciet... 🙂
ja dnes zeleninova polievka,kuracie pecienky s tarhonou.
Luskovy privarok a uz rozvoniava tvarhova babovka 🙂 http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...
A zo vcera mame este par reznov so zemiakmi - to pre tu "statnejsiu" cast domaceho osadenstva
@laerke tak vitaj 😉 júúúúúj tak aj ja by som si dala štiplavé, ale môj malý anjelik by mi to zrátal 😢 takže ja musím počkať so štipľavými a korenenými jedlami, inak vraví sa, že ani v tehotenstve by sa nemali, lenže ani ja som si nedokázala pomôcť...proste čínska ostrokyslá bola moja najobľúbenejšia 🙂 😝
Moje babo si to pyta 😀 Neprehanam to so stiplavym ale raz za cas si vyslovene pyta 🙂 A okrem ineho mi to doktor povolil! 😀
Ja som mala ostrokyslu minuly tyzden, mnam! Ja akurat rozmyslam, ze ci spravim polievku, kedze nemam skoro ziadnu zeleninku a nemam cas nakupovat.. Mozno len nejaku hraskovu, rozmixovanu... 🙂
@laerke - ja by som tiez iba pikantne jedla a sudovu kyslu kapustu... kapustnicu sme minule varili 2 tyzdne po sebe co som sa jej nevedela dojest.. 😀 😀
Mnam a ked tu citam o tych kuracich pecienkach tak normalne mi slinky na klavesnicu tecu 😀 😀 a to som teda pecienku nemala rada.. 😅 😅 zeby zacinaju tehu chute? 😀
@zucha - ta babovka vyzera super... 🙂
@titkovamiriam - mas riadne sikovneho synatora.. 😉 to sa len tak nevidi aby chalan v jeho veku vyvaral... no stastna to zena co si ho raz ulovi 😎 😎 to ja mozem iba snivat.. mojmu aj caj prihori 😀 😀
@zucha tú bábovku zajtra upečiem, ja kupovávam v Lidli, takú čokoládovú a ona je tiež s tvarohom a je super šťavnatá, neni suchá, verím, že aj táto bude na jedničku 😉 zajtra ju upečiem, chlapi budú v sobotu betónovať a určite sa koláčik zíde 😀
Inak zajtra : fašírka s pyré a k tomu polievka z dneska - hrášková s haluškami - mňam 😉
V sobotu sa chcem zavďačiť chlapom, tak brav. rezne a zemiakový šalát ( ja si spravím kurací rezník ) a možno polievka a bude aj na nedeľu a v nedeľu nevarím ženy 😀 😉
baby, ta babovka je moja najoblubenejsia. Ale musite dat fakt struhanu koru z citrona, ale z cerstveho a ak sa zadari aj pomarancova, tak to je uplny uzas. 😵 Netreba to zas ale prehnat 😉
@nellie_ 😀 pikantne je zdrave ak sa neprehana, okrem toho sa nam teraz ochladilo a na mna padlo nejake prechladnutie tak toho bacila vypecieme pekne von 😀
Ja skusam teraz hraskovu polievocku so syrom, v zivote som to nerobila ,ale kamaratka si to hrozne chvali, vraj chlapi a deti to miluju 😀 Tak uvidime co z toho bude..
ja som robila cestovinu s tuniakom 😉
ja som dnes varila pecene kura v cesnakovej marinade... a pridala som do pekaca strucky cesnaku, mrkvu a ruzickovy kel... bolo to mnam🙂 dala som k tomu ryzu... manzel chce zajtra nejaku polievku tak mozno skusim petrzlenovu daku kremovu s kuracim maskom.. v poslednom dobrom jedle bol tusim recept...

🙂 🙂 🙂