icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ukana
28. máj 2012

vymyslený recept na čínske rezance... kuracie prsia pokrájame nadrobno, opečieme, pridáme činsku mrazenú zmes, udusíme, pridáme 2 bal. Vifon rezancov..dochutime sojovou omáčkou, čili....papáme 🙂
niekedy pridávam aj šampiony alebo hlivu 🙂

atiatko
28. máj 2012

@vivusika aj ja som už tento piekla ..... a len tak sa po ňom zaprášilo 🙂 😉

atiatko
28. máj 2012

@chrumka jáááj to by som su pochutnala .... rybičky milujem 😉

atiatko
28. máj 2012

... u nás sa dnes obed nevaril - synček obedoval v škôlke a my s ocinkom sme mali vybavovačky v meste, tak sme tam skočili na obed - zapečené zemiaky so syrom a miešaný šalát ... ale na večeru sme si urobili skoré zemiaky s cibuľkou opraženou na masle a celé posypané petržlenovou vňaťou + k tomu zakysanka .... mňamkaaaaaa .... 😉 🙂

mitka2007
28. máj 2012

no,ja zajtra varim toto:cuketovy slany kolac,zemiakove pyre a fazulova kysla polievocka...

cenculinka
28. máj 2012

chi chi tak kedze my mame teraz doma s mm problemy s bruchom, asi nejaky virus alebo co, tak ja som mala na veceru domace skvarky bez chleba 😀 😀 😀 a mm mal krupicu 😀 😀 😀 v noci budeme spolocne skucat na zachode, este ze mame doma dva, ale aspon teraz nam je fajne 😀

maba
28. máj 2012

@cenculinka prajem skoré uzdravenie 😉

cenculinka
28. máj 2012

@maba dakujeme 😎

katkas1
28. máj 2012

kuracie stehna s ryzou a ladovym salatom 🙂

cenculinka
28. máj 2012

@katkas1 mnaaaaaam 🙂

eri28
28. máj 2012

ja som bola dnes v KFC kaslem na varenie 😀

lululka555
28. máj 2012

na večeru sme piekli zemiaky,trošku narezané a po upečení plnené plnkou z bryndze a troškou kôpru 🙂 mňamka veľká 🙂

monyccka
28. máj 2012

@ibajeho skrob. teraz ale neviem, ci zemiakovy alebo kukuricny. ale myslim, ze do takychto jedal sa dava zemiakovy. Ten druhy je gustin alebo solamyl alebo tak nejako sa to vola..

pegggy
28. máj 2012

ahojte
super téma, zvyknem nakúkať už dlhšie, ale nie každý deň, väčšinou potom prebehnem aj pár dní dozadu a beriem inšpiráciu, konečne som sa donútila už aj napísať.
@danielaj dávaš super tipy na koláčiky, stále len robím záložky, no a tie foto na facebooku no super, zrejme postupne budem pýtať recepty 😉
samozrejme aj iné "stálice" dávate super recepty.
No a aby som sa zapojila k téme my sme dnes mali kuraciu polievku a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5236 len nie z hovädziny ale z bravč.pliecka a ryža.
Zajtra luskova polievka a žemlovka.

pegggy
28. máj 2012

@sebi123 ako sa darí so sirupom? Ja som akurát hladala na nete recept na bazový sirup, tiež chcem skúsiť.

lussy23
28. máj 2012

@maba dám. inak nechápem, ako sa mi tam dostalo tých 65? 😲 určite toľko nie😀
@monyccka ok vyskúšam🙂

lensam
28. máj 2012

cestoviny so spenatovou omackou. jednoduche a rychle. cibula, cesnak oprazene na oleji, potom som pridala rozmrazene spenatove listy bonduelle a zaliala to sladkou smotanou, rozmixovat a nakoniec iba dosolit

lencyca
28. máj 2012

bazovy sirup spraveny,na chvilu bude pokoj 😀

mamkabeika
28. máj 2012

Dnes sme mali cesnačku a rožkovú pizzu 🙂

danielaj
29. máj 2012

@pegggy ďakujem pekne, kľudne napíš, rada poradím a pridám recept 😉

sebi123
29. máj 2012

@pegggy baza pekne oddychuje ( 24 hod. ) a poobede pokracujeme 😉

rebecca2006
29. máj 2012

no, dnes mám "veget", včera som na obed nestíhala, tak som urobila len provensálsky kuskus, polievka bola zeleninová y čerstvej zeleninky, ale na večeru som sa dokopala ku koložvárskej kapuste, a mám toho hooohne, tak bude aj na dnes. Len synček nad ňou ohŕňal nos, tak dostane luskovú polievku. A dorobím šalát z rukoly... Pôvodne som ho plánovala s kozím syrom, ale kým som yohnala čerstvú rukolu, tak sme kozí syr vyjedli len tak 🙂 Na ďalšie dni ešte netuším, raz bude kelový prívarok,ten sme nemali sto rokov, a raz určite už aj nejaké mäso by som mala, tak asi kura na paprike urobím.

lencyca
29. máj 2012

dobré ránko 🙂 dnes dojeme zeleninovú polievku s písmenkami,cestovinový šalát s tofu a zeleninou,mnam 😉

danielaj
29. máj 2012

no nejako nám zostalo ešte slepačej polievky z nedele, tak dorobím iba slížiky do nej, a zostala aj plnená fašírka vo forme na srnčí chrbát, tak k nej dorobím šošovicový prívarok, dávno sme nemali 😉 a jahôdky sa nám pekne rozbehli, tak ak ich deti nestihnú zjesť len tak, urobím jahodový koktail 🙂 a pekný dník všetkým 😵

jajuska1411
29. máj 2012

cestoviny s cuketou

titkovamiriam
29. máj 2012

nevarím ideme do pizzerky 🙂

mimi21mimi
29. máj 2012

Ja dnes urobim cinu so slizami, polievku asi luskovu mliecnu, este neviem.

lydia22
29. máj 2012

Dnes mame este kapustovu polievku z nedele kedze som navarila kotol a šošovicovy privarok,zemiaky a opecena klobaska.

katkas1
29. máj 2012

kysla fazulova polievka s domacimi udenymi rebrami a buchty na pare s cokoladovym pudingom a bude aj na zajtra 🙂