Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
... u nás sa dnes obed nevaril - synček obedoval v škôlke a my s ocinkom sme mali vybavovačky v meste, tak sme tam skočili na obed - zapečené zemiaky so syrom a miešaný šalát ... ale na večeru sme si urobili skoré zemiaky s cibuľkou opraženou na masle a celé posypané petržlenovou vňaťou + k tomu zakysanka .... mňamkaaaaaa .... 😉 🙂
no,ja zajtra varim toto:cuketovy slany kolac,zemiakove pyre a fazulova kysla polievocka...
chi chi tak kedze my mame teraz doma s mm problemy s bruchom, asi nejaky virus alebo co, tak ja som mala na veceru domace skvarky bez chleba 😀 😀 😀 a mm mal krupicu 😀 😀 😀 v noci budeme spolocne skucat na zachode, este ze mame doma dva, ale aspon teraz nam je fajne 😀
@cenculinka prajem skoré uzdravenie 😉
@maba dakujeme 😎
kuracie stehna s ryzou a ladovym salatom 🙂
@katkas1 mnaaaaaam 🙂
ja som bola dnes v KFC kaslem na varenie 😀
na večeru sme piekli zemiaky,trošku narezané a po upečení plnené plnkou z bryndze a troškou kôpru 🙂 mňamka veľká 🙂
ahojte
super téma, zvyknem nakúkať už dlhšie, ale nie každý deň, väčšinou potom prebehnem aj pár dní dozadu a beriem inšpiráciu, konečne som sa donútila už aj napísať.
@danielaj dávaš super tipy na koláčiky, stále len robím záložky, no a tie foto na facebooku no super, zrejme postupne budem pýtať recepty 😉
samozrejme aj iné "stálice" dávate super recepty.
No a aby som sa zapojila k téme my sme dnes mali kuraciu polievku a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5236 len nie z hovädziny ale z bravč.pliecka a ryža.
Zajtra luskova polievka a žemlovka.
cestoviny so spenatovou omackou. jednoduche a rychle. cibula, cesnak oprazene na oleji, potom som pridala rozmrazene spenatove listy bonduelle a zaliala to sladkou smotanou, rozmixovat a nakoniec iba dosolit
bazovy sirup spraveny,na chvilu bude pokoj 😀
Dnes sme mali cesnačku a rožkovú pizzu 🙂
no, dnes mám "veget", včera som na obed nestíhala, tak som urobila len provensálsky kuskus, polievka bola zeleninová y čerstvej zeleninky, ale na večeru som sa dokopala ku koložvárskej kapuste, a mám toho hooohne, tak bude aj na dnes. Len synček nad ňou ohŕňal nos, tak dostane luskovú polievku. A dorobím šalát z rukoly... Pôvodne som ho plánovala s kozím syrom, ale kým som yohnala čerstvú rukolu, tak sme kozí syr vyjedli len tak 🙂 Na ďalšie dni ešte netuším, raz bude kelový prívarok,ten sme nemali sto rokov, a raz určite už aj nejaké mäso by som mala, tak asi kura na paprike urobím.
dobré ránko 🙂 dnes dojeme zeleninovú polievku s písmenkami,cestovinový šalát s tofu a zeleninou,mnam 😉
no nejako nám zostalo ešte slepačej polievky z nedele, tak dorobím iba slížiky do nej, a zostala aj plnená fašírka vo forme na srnčí chrbát, tak k nej dorobím šošovicový prívarok, dávno sme nemali 😉 a jahôdky sa nám pekne rozbehli, tak ak ich deti nestihnú zjesť len tak, urobím jahodový koktail 🙂 a pekný dník všetkým 😵
cestoviny s cuketou
nevarím ideme do pizzerky 🙂
Ja dnes urobim cinu so slizami, polievku asi luskovu mliecnu, este neviem.
Dnes mame este kapustovu polievku z nedele kedze som navarila kotol a šošovicovy privarok,zemiaky a opecena klobaska.
kysla fazulova polievka s domacimi udenymi rebrami a buchty na pare s cokoladovym pudingom a bude aj na zajtra 🙂

vymyslený recept na čínske rezance... kuracie prsia pokrájame nadrobno, opečieme, pridáme činsku mrazenú zmes, udusíme, pridáme 2 bal. Vifon rezancov..dochutime sojovou omáčkou, čili....papáme 🙂
niekedy pridávam aj šampiony alebo hlivu 🙂