icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miri.b
1. jún 2012

@maba robili http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36189, ale marinada bola od oka 🙂

irsina83
1. jún 2012

my dnes dojedame na obed zo vcera ale potom chcem spravit taku lahku veceru, kukuricne tortily plnene kuracim maskom a podusenou zeleninou - mrkva, fazulky, paradajky a ako salat duseny cerstvy spenat na olivovom oleji a cesnaku. My nepecieme, radsej zjeme vela ovocia 😵 😵 😵

zuzin78
1. jún 2012

ja uz som navarila, lebo ideme na MDD do Nitry /centro/
mame kuracie prsia na prirodno a este aj koprovu omacku. keby jedno nechutilo holkam, tak skusia druhe a ak ani to, tak budu hladne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
1. jún 2012

My máme dnes gulašu 🙂

nailinka1
1. jún 2012

@1zuzinka12 neviem ešte som nad tým nerozmýšlala lebo dnes je taký deň ☹ , deti idú k (ex) ocinkovi a my s priateľom chceme ísť do RK na otočku 🙂 dnes je tam super akcia, ale kamarátka ma včera navnadila na oravskú pochúťku keďže sme na orave 😀 , že baby zemiakové placky plnené dusené bravčové soté abo kuracie .....len neviem či sa mi bude chcieť s takým baviť, mávam ešte jednu alternatívu niečo medzi čínou a aziou, kuracie soté, zeleninka a ryža, zaliatia azijskou omáčkou 😝 robievam to wok panvici či ako sa to píše

miri.b
1. jún 2012

nase tyzdnove menu:
Po: http://baranek.blog.sme.sk/c/292873/Varime-s-me...
Ut: Plnena paprika
Str: http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Cevabi-a-p...
Stv: mrkvove kura a pecene zemiaky
Pi: zapecene morcacie prsia s baklazanom a kozim syrom, palacinky k MDD

luciok
1. jún 2012

Potrebujem poradiť!! Čo sa stane ak dám do bublaniny namiesto prášk. cukru kryštálový??

miri.b
1. jún 2012

@luciok podla mna nic, len pri slahani s vajickami treba dlhsie slahat, aby sa cukor rozpustil

luciok
1. jún 2012

@miri.b to mi je jasné, len ju nechcem pokaziť 🙂

kiwi82
1. jún 2012

akurát som dovarila - špenátová polievka so smotanou, vajíčko natvrdo, postrúhaný syr a suchárik, kto chce dá si aj cesnak 😉

1zuzinka12
1. jún 2012

@nailinka1 hmm,..len mi chute robíš keď tak čítam 😀 teraz by som zjedla asi všetko z toho čo si napísala 🙂 a aká je akcia v RK???

nailinka1
1. jún 2012

@1zuzinka12 dnes je ružomberský jarmok a bude koncert IMT smile, môžem povedať že mesto RK sa vždy snaží jeden rok bola tublatanka a vlani olympic a vždy je tam fajn, koncert zadara, kopec ľudí čo už nemôžem spoznať po tolkých rokoch a tak....kukaj tu 🙂

perlaoceanu
1. jún 2012

niekde som tu citala recept na langose z kyslej smotany. Nemate ho niektora?

bodka13
1. jún 2012

@danielaj my tú tvoju šarlotu voláme "vandlíková torta",lebo sme to robievali do takej smiešnej misky 😀 ...myslela som,že ideš robiť takúto http://varecha.pravda.sk/recepty/jahodova-sarlo...

gabuska36
1. jún 2012

no dnes mi prišla navariť mama,lebo mám nefunkčnu ľavu ruku....takže obedík ako v nedeľu 🙂 kuracia polievka, plnené kuracie stehna...mňam fajne vyzerá plnka a k tomu ryža a pečene zemiaky....... 🙂

bodka13
1. jún 2012

@titkovamiriam pozerám,že do tých tvojich nedávaš vajíčka ...nie je to veľa aj 50g droždia aj sóda bicarbóna 😕
...rum sa dáva si iba ak sa robia šišky,či 😕

titkovamiriam
1. jún 2012

@bodka13 vajcia nedavam aby bolo cesto nadychane,preto je tam ten kypriaci prasok a to drozdie na kilo muky-mozno by stacilo aj menej no tento recept robievame doma minimalne 50 rokov a rum,vino alebo pivo davam do vsetkeho cesta co sa smazi aj ked robim cesticko na rezne,alebo zeleninu ci syr-nieje to mastne.

bodka13
1. jún 2012

@titkovamiriam tak nabudúce vyskúšam podľa tvojho receptu 😉 ..takže miesto sódy bic. môžem dať jeden celý PDP ? ...a toho rumu tam koľko dáš ?

1zuzinka12
1. jún 2012

@nailinka1 tak to je super....tak rada by som šla aj ja...keď pôjdete tak sa zabav...len keby prestalo pršať, lebo v takom počasí to je o ničom

nailinka1
1. jún 2012

@1zuzinka12 no to je ale čo už, chvalabohu májový to nie je takže z neho nepodrastieme 😀

gucz
1. jún 2012
1zuzinka12
1. jún 2012

@nailinka1 😀 tak to hej...z toho môžeš tak akurát ochorieť,ale dúfam, že nie..veď určite sa tam nájde niečo aj na zahriatie 😀

nailinka1
1. jún 2012

@1zuzinka12 no mňa môže zahriať jedine objatie od môjho miláčika 🙂 nepijem maximálne pivko aj to len také babské a musí byť teplo 😀

mamkabeika
1. jún 2012

Snažím sa zabudnúť na včerajšok, tak hľadám recepty 🙂 Pokochajte sa, sú to všetko nepečené dobroty a rýchle 🙂 Rozmýšľam, ktorý z nich spraviť, mňam 🙂

1zuzinka12
1. jún 2012

@nailinka1 jaaaaaj....no aj sa už teším na objatie od mojej lásky 🙂 dnes už by mal prísť konečne domov, tak dúfam, že sa to nezmení a nie že mi večer zavolá že docestuje domov až koncom víkendu 🙂

nana776
1. jún 2012

🙂 my mame spagety,dieta 🙂 mam uz dost zemiakov a ryze ... a upiekla som pudingovy s kyslou smotanou.

gumkacik
1. jún 2012

dojedame zo vcera a dnes spravim len osie hniezda.

zklimekova
1. jún 2012

polievka od včera a na druhé zapekaná brokolica 🙂