icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gelinka75
1. jún 2012

ja som vcera nevarila, mame este polievku z lupaneho hrachu s udeninou a zemiacikmi, okrem toho som robila vajickovy salat, trocha nezdrave, ale mame vela vajicok a uz fakt neviem co s nimi 😀

drobik1
1. jún 2012

ahojte tak my dnes nevarime dojedame zbytky,na veceru ideme s detmi na palacinky a marlenku.. 🙂 zajtra mame oslavu takze bude grilovacka na zahrade a v nedelu sme Gyor zoo a v pondelok rano sa vyraza na dovolenku na Moravu..takze usetrime.. 😀

cora30
1. jún 2012

@gucz Vďaka za odkaz na Kalkýš.

flowerska
1. jún 2012

tak dnes netradicne rezne a zapekane zemiaky so smotanou a bryndzou

zarabono
1. jún 2012

my dnes cestoviny s rajcinovou omackou,zajtra cinske maso,ryza,hovadzi vyvar,v nedelu hovadzi vyvar,grilovana panenka so syrovo-bylinkovou omackou,hranolky a vajicko 😝

danielaj
1. jún 2012

@lenadka mrkvičku mám tiež ešte malú, ale neodolala som, musela som natrhať aj takú menšiu a hrášok už máme asi týždeň, len malá ho chodí stále vyjedať 😉 a v polievke ani v inom jedle mi ho nechce, hneď ho vyberá, tak aspoň surový nech papá 😉 no dúfam, že sa počasie trošku umúdrilo aj u vás a program bol 😉 u nás pršalo ráno len krátko a cez deň slnko, takže nič moc ten dážd nebol 😒
@maba seitan som nerobila a prvýkrát o tom teraz počujem, teda čítam 😅 no nebolo by zlé vyskúšať to 😉

danielaj
1. jún 2012

@luciok celkom nič sa nestane, ja tak bežne robievam, ke´d nemám jeden nahradím druhým cukrom 😉
@bodka13 no šarlota hotová, už sa chladí, tak potom hodím foto, keď nakrájam 😉

sebi123
1. jún 2012

u nas dnes kuchti polovicka 🙂 bude fazulova polievka s udenym kolenom 😵 😵 😵

luciok
1. jún 2012

@danielaj naozaj sa nič nestalo, už je polovica bublaniny z veľkého plechu fuč 🙂

nanulik
1. jún 2012

šalátová polievka, zapečené cestoviny od včera

bonaquaba
1. jún 2012

paprikas z hlivy a podaril sa mnamje to vyborne 🙂

daniz
1. jún 2012

Zapečená knedľa a cestovivy s brokolicou a šunkou .

Zajtra ideme partia robiť deťom MDD, tak obed vonku v kotlíku - gulášová polievka a koláč - slivkový točený perník
V nedeľu hrášková polievka s mrveničkou, americké zemiaky a grilujeme mäsko, kurčatá, syr, rybky a koooopec zeleninového šalátu a ak zostane koláč tak ten.

mimmka30
1. jún 2012

baby ja som dnes toto vyskusala a fajnehttp://img.mimibazar.sk/h/bs/10/120209/19/j4592...

maba
1. jún 2012

dnes máme na obed fliačky s kapustou.Syn polievku nechce,manžel obeduje v práci a dcérka má v škole MDD - majú rôzne akcie,súťaže a varia guláš (ako im je dobre 🙂 ) 😎 .Nastrúhaná (nová) kapustička mi ešte ostala (bola veľká a ja som nastrúhala celú 😖 ) urobím asi nejaký šalátik,nepoznáte nejaký "fajný" recept ?A večer,keď budú mať chuť, skúsim langoše -len ešte neviem pre ktorý recept sa mám rozhodnúť 😅

vivusika
1. jún 2012

u nás si decká rozkázali ako že slávnostný obed k MDD 😀 varené nové zemiaky s pažítkou a k nim acidko 🙂 ale keď sú také skromné, tak pečiem krémeš a na večeru pôjdeme na pizzu 😝

maba
1. jún 2012

zajtra rozmýšľam nad "fazulkáčom" (výborná "hustá" fazuľová polievka s údeným kolenom 😝 ) ,alebo cesnačka a mäsko na dubákoch 😅 .

vivusika
1. jún 2012

@maba a ja som zajtra chcela variť guláš na dvore v kotlíku, len počasie ma štve 😉

lenadka
1. jún 2012

@danielaj u nás prší a prší a prší, záhradka konečne poriadne poliata 😀 no čo už, zajtra organizujú na ihrisku ďalší program, tak nech sa dnes vyprší aby sa to zajtra konalo 🙂 robíš mi chute s tou šarlotou, neviem či sa do nej tiež nepustím 😀

chloe001
1. jún 2012

rybie prsty 😅 zemiakova kasa, uhorkovy salat 🙂

maba
1. jún 2012

@vivusika veď aj mi sme pôvodne plánovali-ale obávam sa ,že bude chladno a pršať 😠 🙄

ewana73
1. jún 2012

Ahojte baby,tak v teme Varime v kuchte mi nejako nikto neodpoveda,teda skusim tu.dostala som tlakovy hrniec taky maly 3,5 litra taky obycajny "neznackovy".. neviem co a ako v nom varit ,neviete nejake linky na rady a postupy ? ved ja ani neviem kolko mäsa mozem dat do takeho maleho hrnca 😀

lencyca
1. jún 2012

no skusala som dnes tú porovú polievku,je fantastická 😀 aj malý mi ju spapal... 😉

maba
1. jún 2012

@maba MY nie mi 😅 😀

ibajeho
1. jún 2012

Zeny mate recept na majonezovy salat ale len so zemiakmi a mrkvou? Najlepsie osvedceny diiiik

lizatko1009
1. jún 2012

dnes robim prvy x home pizzu, tak som zvedava co to bude az to bude, ked sa podari potom fotodokumentace 😀 drzte prsty cesto zatim kysne

titkovamiriam
1. jún 2012

@ibajeho ja nie ja tam potrebujem vela vela zeleninky 🙂 ale keby som ho tak chcela robit tak uvarim zemiaky mrkvu,pretlacim ochutim korenim ,solou a samozrejme majonezou alebo smotanou

maba
1. jún 2012

@maba už viem, urobím tento šalátik : http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=... 😎

titkovamiriam
1. jún 2012

@ewana73 vyskusaj a uvidis,urcite to var tak aby si celu hmotu mala nad polovicu hrnca,nie doplna. 🙂

ibajeho
1. jún 2012

@titkovamiriam ja sa pytam len za to , ze drahemu taky chuti. Ja osobne mam ale tiez radsej s viac zeleninou. 🙂