icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maba
4. jún 2012

@tosijo zemiakovú harmoniku vyprážaš,alebo pečieš v rúre ?

maba
4. jún 2012

@majka35 ja do mrkvového šalátiku dám jabĺčka (ak treba tak aj cukor),citrón a mňam 😝

vierka0
4. jún 2012

@ewana73 @titkovamiriam miriam, ty varis zemiaky v tlakovom hrnci bez vody? nehovoris tak nahodou o parnom hrnci?

atiatko
4. jún 2012

@lussy23 😒 som si myslela, že som tam napísala hlúposť, or preklep ale mám to dobre 🙂 @levandullka má v profile, že býva okres Galanta, no a Matúškovo je časť Galanty, resp. je pri Galante 😉

levandullka
4. jún 2012

@atiatko Áno, v profile to mám, pretože trvalé bydlisko mám stále v okrese Galanta, no momentálne študujem v Prešove a trávim tu väčšinu dní 🙂

tinuskaha
4. jún 2012

dnes sa nevari ostalo zo vcera 🙂

atiatko
4. jún 2012

@levandullka 😉 tak ale Matúškovo je pri Galante 🙂 😉 no akeď si v Prešove, asi by som s tým krémešom išla zbytočne do GA 😀 😀 😀

kralicica
4. jún 2012

dnes idem robiť lososa s pečenými zemiakmi a ľad. šalátom

atiatko
4. jún 2012

@kralicica to je mňamkaaaa 🙂 😉

eri28
4. jún 2012

zemiakove placky a nastruhany syr...

bobinkask
4. jún 2012

ahojte my dnes dojedačky zo včera a včerajšie menu
kurací vyvar s brokolicou a slížikmi a druhé som sa inšpirovala podla @irisina83 maso na sladkokyslo a shangajská ryža a paradajky , len som v mase vynechala huby (deti nemožu zo zdrav.dovodov) a pridala som kukuricu, bolo to velmi dobré-dakujem za recept 😉
a naša tortička dcérke k meninám- skittles vo farbách dúhy 🙂

bobinkask
4. jún 2012
mravvcek
4. jún 2012

baby ma niektora z vas recept na makkunke hebunke muffinky take ked zahryznete ze je v strede tekuta cokoladka?

tosijo
4. jún 2012

@maba zemiakovu harmoniku pečiem v rúre.

alure
4. jún 2012

@mravvcek vola sa to sufle 🙂 a je to mnamka moji chlapci to zboznuju ja robievam s bielou cokoladou 😉 tento receptik mam osvedcenyhttp://varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-suf... dobru chut

mravvcek
4. jún 2012

@alure aha to som nevedela 🙂 dakujeeeeeeem 🙂

cora30
4. jún 2012

@bobinkask úúúúúúúúha 😀 , krásna ako dúha 😵 . Istotne je aj chuťovo skvelá. Akým krémom si plnila a cca koľko tých cukríkov treba kúpiť na ozdobenie? 😉

levandullka
4. jún 2012

@atiatko To máš pravdu, Matúškovo je pri GA 🙂

majka35
4. jún 2012

@maba áno, aj ja ho tak robím 🙂

lululka555
4. jún 2012

naša večera - pečené zemiačiky s maslom a acidkom 😉 dobrotka 🙂

lucka1987
4. jún 2012

zajtra varim duseneho pangasia na bambusovych vyhonkoch a zelenou fazulkou, no ako prilohu veru neviem.. .. 😅 mozno nejake cestoviny.. 😉

adelaida33
4. jún 2012

Ahojte, tak aj my sme dnes dojedali víkendové "zvyšky" 😅 , ale musela som spraviť aspoň takú sladkú rychlovku - jablkovo-škoricovú žemľovku 🙂 .

lululka555
4. jún 2012

@bobinkask krásna tortička 🙂

katusska1
4. jún 2012

my sme dnes dojedali z nedele - slepacia polievka, kuracie rezne s ryzou/kasou... ale mali sme aj skvely dezertik - dostali sme super domace svatebniii kolaciky 🙂

bonaquaba
4. jún 2012

zajtra kapustova polievka a pootom nieco na slano y listkoveho cesta, tak ak mate nejake dobre recepty, tak budem vdacna

anavila
4. jún 2012

@bonaquaba ja som minule robila plnene tasticky z listkoveho cesta, na cibulke som oprazila na kocky pokrajanu jemnu salamu, do toho som pridala cesnak, olupane paradajky, oregano a rozne koreniny, rozvarila som to, ochutila troskou cukru, kecupu a po odstaveni z ohna som pridala nastruhany tvrdy syr a touto zmesou som plnila tasticky, akoby pirohy, potrela vajickom, posypala este trochou syra...robila som z dvoch listkovych ciest a len sa tak zaprášilo po nich, chutilo to podobne ako pizzove fornetti (moje boli lepsie, nechcem sa chvalit ahahahaaaa)
😀 😀 😀 😀 😀

rastulka
4. jún 2012

@bobinkask Krasna tortička 🙂 no,ale ta chobotnica nema chybu 😀 😀 😀

kamka17
4. jún 2012

tekvicovo-zelenofazuľková mixovaná polievka, zapekaná brokolica s tofu a morčacou šunkou...

lenuss84
4. jún 2012

ahojte.
dievcata,aky kolacik pecieme nasledujuci vikend?
moje menu na tento tyzden:je robene narychlo,takze ,,zmena programu vyhradena" 🙂 o zmene budem samozrejme informovat.

PON: dojedli sme hovadzi vyvar + udene maso,cervena dusena kapusta,knedla
UTO: špenat.polievka + pecene zemiaky v rure a pecena domaca klobasa
STR: perkelt z kuracich stehien a cestoviny-kolienka
ŠTV: zelenin.polievka + špagety s morca-delou a syrom
PIA: zelenin.polievku dojeme + vyprazana brokolica a zemiaky
SOB + NED: este neviem,necham sa tu pocas tyzdna inspirovat 🙂

lenuss84
4. jún 2012

@bobinkask torta je krasna!
mozem poprosit o recept na to masko na sladkokyslo s ryzou? mozes hodit do IP,az nemusim hladat.alebo ako chces.VDAKA!!!!