icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vi3ka
4. jún 2012

@lenuss84 tento koláčik som robila cez víkend a je famóóóózny!!! http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31102

lenuss84
4. jún 2012

@vi3ka Diky,vyzera naozaj fajnovo.ale akosi nerozumiem-co znamena H v surovinach? som blondina 🙂

skolara
4. jún 2012

@lenuss84 asi hrncek 😉

lenuss84
4. jún 2012

@skolara jaj jasne.sak som krepa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 diky 🙂

lenuss84
4. jún 2012

@atiatko urcite bol skvely!a super napad-naspodok dat medove platy.si hned pisem k receptu.ja som sa kedysi mordovala s pecenim medovych platov sama....nikdy viac!kupim a bude!vdaka za tip 🙂

anavila
4. jún 2012

Dievčatá prosim pomooooooooooooc...asi v piatok som na tejto stranke videla alebo skrátka sa mi zdá, že niekto z vás robil taký lahucky, krásny tvarohovy zavin s broskynou v strede...nakupila som ingrediencie a zajtra ho chcem upiect, len neviem nájsť ten recept...prosim pomozte :(((

veve39
4. jún 2012

@vi3ka chystam sa nan tento vikend 🙂 , s akym oovocim si ho robila ? ja zvazujem dat tam visne

bobinkask
4. jún 2012

dievčatá dakujem za pekné hodnotenia našej tortičky - aj dcérke sa velmi páčila 😉
@cora30 robila som pistáciový krém, korpus som potierala marhulovým dzemom a použila som aj punčovinu našim to velmi chutí 😝
spotrebovala som 5 balení skittles cukríkov
@rastulka dakujem - ale nepodarila sa mi až tak ako mala vyzerat 😀 ale detom sa páčila tak splnila učel 😉
@lenuss84 je to na strane 1052 pokukaj možem odporučit je to velmi dobré 😉

atiatko
4. jún 2012

@lenuss84 🙂 ja som ich použila prvýkrát ... no ale boli brutál tvrdé, no na druhý deň krásne zmäkli od krému a aj tie BeBe navrchu odmäkli od šľahačky a čoko 😉

atiatko
4. jún 2012
irriss
4. jún 2012

Dneska byla sekana - uprostred s vajickem a s bramborovou kasi + "zivy" ananas 😀

bodka13
4. jún 2012

@lussy23 robila som ich podľa tohto receptu 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-...

danielaj
5. jún 2012

@bobinkask krásna tortička 😉 a chobotnica super 😉

danielaj
5. jún 2012

ja dnes varím krémovú špargľovú polievku s opečenými kúskami chlebíka, prvýkrát idem vyskúšať domáce trotilly plnené kuracím mäskom a zeleninkou, preliate dressingom - kyslá smotana, cesnak, bylinky, poobede urobím jahôdkové muffinky 😉 malá mi to asi nebude jesť 😒 , tak dopapá zo včera zapekané mleté mäsko s vajíčkami a zemiačky k tomu, mimochodom bolo to výborné 😉

bobinkask
5. jún 2012

@danielaj dakujem a pridávam návod na tú chobotničku ak by ste chceli niektorá spravit radost detom 😉
http://www.akosatorobi.sk/video/2467/dekoracia-...

titkovamiriam
5. jún 2012

@vierka0 ja parny hrniec nemam,v tlakovom robim len zemiaky na kasu,keby som tam dala vodu boli by vodove,staci sol a maslo a zemiaky sa krasne spravia.

dnes: paradajkova plievka,cestoviny s masovou omackou
zajtra:porova polievka,jahodove knedlicky s tvarohom
pozajtra:rascova polievka,kelovy privarok - gulas
popozajtra:kapustnica

a recept na ine zemiaky v tlakaci:
http://varecha.pravda.sk/recepty/slaninove-zemi...

mariro
5. jún 2012

bryndzove halusky a vajcove halusky a ladovy salat 🙂 a princeznej cukina,mrkvicka,kuracie masko 🙂

danielaj
5. jún 2012

@bobinkask jééj ďakujem 😉 veď je to úplne jednoduché 😉 určite vyskúšam 😉

lencyca
5. jún 2012

dnes porova polievka,granadir a zeleninovy salatik 😉

andyb25
5. jún 2012

pečienka na šťave(ešte neviem aká 😀 ) a ryža 🙂

slaviq81
5. jún 2012

Ja mam od vcera lasagne, mladej urobim prazene tofu so zeleninou a MM si vecer uvaril curry 😅

eva7780
5. jún 2012

dnes nevarim 😉 😵

maranat
5. jún 2012

zemiakovu na kyslo a rizoto, salat 🙂

maranat
5. jún 2012

@andyb25 alebo zmenim na pecienku? 😀 😀 😀

vierka0
5. jún 2012

@titkovamiriam tak ono ide tam dost slaninky, tak sa to nepripali, vyzera to super, mozno skusim 🙂 ja tlakovy hrniec pouzivam hlavne na maso, aby sa rychlo urobilo, pripadne fazulu

kibuk
5. jún 2012

dnes mame francuzke zemiaky 🙂

irriss
5. jún 2012

Parky v Ikee 😉

bambola
5. jún 2012

@irriss uuuu parky, nehanbis sa ? 😀 😀 😀 😎

titkovamiriam
5. jún 2012

@vierka0 aj zemiaky v supke sa uvaria no tam treba na dno vodu 😉 ja robim vsetko-ryzu,vsetky strukoviny,maso....

lululka555
5. jún 2012

ahojte žienky 😉 my dnes budeme mať mexický gulášik s ryžou 😉
a mám jeden veľký karfiol,tak zajtra bude niečo karfiolové 🙂