icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
6. jún 2012

u nás sa dnes varila cícerová polievka so zeleninou(mrkva,kareláb,petržlen,zemiaky)
a slovenská kuchyna 🙂:
bryndzové halušky s perfektnou bryndzou rovno zo salaša , žinčica , slaninka a pre mna udené tofu opečené na olivovom oleji -ja moc slaninku nemusím 😉

bobinkask
6. jún 2012

@irsina83 šampiony nemože? a za máličko-rado sa stalo 😵

irsina83
6. jún 2012

@bobinkask baby mi pisali,ze je este mala na sampiony tak neviem 😒

nana776
6. jún 2012

segedinsky 🙂 nech nemusim do piatku varit a cez vikend sa varim kotlikovy gulas ... pvy tento rok ... tak sa tesiim

ewana73
6. jún 2012

@irsina83 huby vo vseobecnosti od 6 rokov.a to som si myslela,ze od 3 by maly mohol ale viecere baby pisali,ze od 6 a poniektore druhy hub vraj od 10 rokov.inak huby obsahuju latky pre detske brusko nestravitelne a potom vyvolavaju bolesti a problemy.

katka3012
6. jún 2012

prave som dorobila na rychlo letnu mliecnu salatovu polievocku 😵

senoble
6. jún 2012

paprikas s nockami .........receptik na makovu lupacku by sa nasiel? 😀 😀 😀 dakujem 😀

bobinkask
6. jún 2012

@irsina83 ano máš pravdu ja som si neuvedomila, že tvoja malá má len dva roky...ja som detom tiež huby nevarievala a teraz možu len hlivu a šampiony lekár im zakázal normálne nazbierane v lese -mali sme problém s pečenou 😒

atiatko
6. jún 2012

@levandullka waaaaauw .... krásne zaláskované raňajky 😉

irsina83
6. jún 2012

@ewana73 hlivu mala papala, mysli m, ze ta nevadi lebo je dobra na imunitu ale tie ostatne este nechcem davat 😉
@bobinkask vymyslela som to tak ze udusim paradajky a cukinu namiesto hub s tofu syrom a myslim, ze aj to bude mnam 😉

bobinkask
6. jún 2012

@irsina83 dobre si to vymyslela 😉 niečo podobne chcem aj ja robit v piatok, podla tohoto receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/4790-spenatova-... ale pre deti chcem spravit na tu polentu rajčinky, len tak podusené s cukinou na olivovom oleji ,do toho nejaké bylinky a posypat syrom, tiež myslí, že to bude dobré...

titkovamiriam
6. jún 2012

ahojte -dnes nestiham,s marekom som na ocr,tak som ani nevarila
no aspon fotecky z dvoch dni

titkovamiriam
6. jún 2012

a este cestovinky

titkovamiriam
6. jún 2012

@zuzkat1 mozno by to slo aj bez vajec,je tam kypriaci prasok
a videla som debatu o bešamely:
maslo roztopit,pridat muku-miesat a miesat pridat mlieko a varit do zhustnutia-to je zaklad a potom sa tam moze dat niake korenie,bylinky a podobne 😉

liviadanova
6. jún 2012

Na zajtra špenátové halušky a nivovohubová omáčka už teraz sa zalizujem 🙂

cora30
6. jún 2012

@levandullka klobúk dole s tými raňajkami. ja by som to nestíhala. odchádza z domu pre 6-tou ráno.

cora30
6. jún 2012

@bobinkask cícerovú by som skúsila aj ja. pošli receptík.

bobinkask
6. jún 2012

@cora30 robila som ju takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14108 ale nedávala som por, ale mrkvu, kaleráb, petržlen, zemiaky a nemixovala som ju, len pred koncom varenia som do nej zavarila postrúhaný zemiak a bola mnamková, ja cícer aj moja rodinka možeme 😉

levandullka
6. jún 2012

@cora30 Neboj sa, o pár dní začne aj mne tvrdý režim a budem musieť vstávať o pol piatej a z domu odchádzať už o siedmej. To bude moja polovička ešte spokojne buvkať 🙂. Práve preto som sa to snažila stihnúť ešte teraz 🙂

gelinka75
6. jún 2012

kuraci gulas so zemiakmi 🙂 a este mame ceresnovu strudlu

irsina83
6. jún 2012

@bobinkask mnaaam to vyzera dobre 😵 😵 a s tymi rajcinkami a cukinou to bude mnam 😉 ja mam rada taketo lahke jedla aj ked niekedy neodolam dobrej cerstvej orevskej slaninke 😅
@titkovamiriam paradajkova polievocka mnaaamm 😵 😵 😵 a tie ceresne by som zjedla hned teraz 😅 odkedy som tehotna tak len ceresne a melon by som zula 😅

titkovamiriam
6. jún 2012

@irsina83 čerešne som už aj zavarala 🙂 vitaminky ti veru treba 🙂

weirdo
6. jún 2012

@lencyca - samozrejme, to je ale link, co tu bol, takze nie moj recept 😉. Nech sa paci:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40342

vieruna
6. jún 2012

Dievcata nemate nejaky mnam recept kde by som mohla minut gastanove pyre? Rozmrazovala som mraznicku a vykukli na mna dve zabudnute 😅

iinuska
6. jún 2012

kysla zemiakovo- koprova polievka, slane osuchy

mummy01
6. jún 2012

ja uz varim na zajtra- zeleninovo-syrove fasirky(karfiol,mrkva,brokolica) so smotanovo-bilinkovym dipom

vieruna
6. jún 2012

@titkovamiriam dakujem. Ten stredny sa mi paci asi najviac. robila si ho? netreba ten krem, alebo slahacku nejak speci pomaly / alebo nieco podobne zmiesavat, aby sa to nezrazilo, alebo neroztieklo? dakujem

lussy23
6. jún 2012

@irsina83 ja nie som ani tehotná, ale čerešne by som jedla od rána do večera😀
My dnes len zemiakovú kašu sme mali a zajtra a piatok budú tie palacinky, čo mi dala recept @mravvcek 🙂