Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam mne sa paci ten prvy aj druhy.
Baby, nejaky overeny receptik na pizza tycinky? Viem ze sa to uz niekde pisalo, aj som si to ukladala, ale nemozem to najst. Dakujem 😉
ahojte,Aďka mi dnesw zjedla plnu misku tej špenatovej polievky,som šťastná.usypla som jej tam zopar guliciek /tie ju na tom bavili najviac/- ta prazena cestovinka,perazeny hrasok,alebo tak nejako sa to vola.
ta polievocka mi brutal chutila,nevedela som sa jej na obed dojest. 🙂 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam jj, besamel je zakladna omacka, vidim ze ho obidve robime klasicky, preto ma zarazil iny recept - to uz potom nie je besamel
@mis_ka
ja som ho necitala,blbol mi net,len som vedela ze sa to tu riesilo 🙂....a uz som to nasla-do mlieka muka-to nieje besamel-to je niaka kasa
dobre ranko tak dnes konecne tie jahodové knedle a budem robit hraskovu polievku lebo po dazdoch mame v zahradke hrachu a hrachu. 🙂
Ahojte, my dnes budeme dojedať zo včera: zeleninový polievku s krupicovými knedlíčkami, šošovicový prívarok, zemiakovú kašu a vajíčka, a tvarohové šatôčky z lístkového cesta.
@titkovamiriam ja som myslela, že zostanú včerajšie jahodové gule aj na dnes, ale veru všetky sa spráskali, dokonca aj malá, čo sladké jedlá moc neje, im prišla na chuť 😉 my máme tiež hrachu a hrachu, včera som vylúpala, do mrazničky dala, aj tie celé lúsky cukrového hrášku som si namrazila a keď ho pozberám všetok, ešte si nasadím 😉
@vieruna http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22274 najsamlepsia na svete 🙂
ahojte 😉 nám zostala od včera plnená paprika s knedlou,tak na obed dojeme a na večeru bude jablkovo - tvarohová žemľovka 😉
Dnes bude vyprazany karfiol s novymi zemiakmi, uhorkovy salat a polievka asi spenatova 😅
dnes nevarím,dojedáme 🙂
hrachova kasa s udenym
Ahojte mi dnes dojedame zo vcera karfiolove karbonatky s kasou a zeleninovy salat.lakota furt by som to jedla.ale je to brblacka.
tak dnes mám ,,veget,, manžel večer upiekol grilované kura. Polievočka zostala zo včera. A tak dnes si vyložím nôžky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . jupííííí
ahojte,dnes rajčinová polievka zo včera,ražniči so zemiakmi,uhorkový šalát,ešta sa chystám urobit znova špaldové bagetky.tak mi zachutili 😀
Máte recept na "hrášok" (závarka do polievky) ? Viem,že to predávajú,ale chcela by som skúsiť...sama... 😀
@titkovamiriam ja som to bez vajec robila ako chlebik... vynikajuce to bolo ale hrozitansky sa to mrvi... preto rozmyslam ci sa to da aj s vajcami🙂 zeby to trosku zlepili🙂
Dobre ranko,
Na obed dojeme polievocku a pre mna a malu spravim baklazanove lodicky a zemiakove pyre a tatino ma nalozene masko zo vcera a zeleninkovy salatik 😉 a potom polievocku uvarim z kuska bravcoveho kare na kococky s korenovou zeleninou 🙂
@zuzkat1 no ved jasne vajicka to spoja 🙂
@maba fúú a to je čo? 🙂 😕
@titkovamiriam mysli asi na to co ja. Su to take gulky, akokeby oprazeny chlieb do polievky. Predavaju to v obchode.
baby niesu to tie prazene hrasky?
@titkovamiriam prosim ta a staci jedno? a bielok mozem aj vyslahat? a mam dat teda menej mlieka? ci oleja?
@titkovamiriam ty sa mi pacis 😉 . Moja krvna skupina, co rada experimentuje

@vieruna nie je to uplne recepzik pohodicka 🙂