icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simona112
7. jún 2012

Tak dnes krémová cesnaková polievka zo syrom, fašírky a zemiakové pyré, plus ľadový šalátik zo záhradky 🙂

zuzkaamato
7. jún 2012

ja som robila leco z uzasnej cerstvej papriky a rajcin od madarov z trhu s klobaskou...

danielaj
7. jún 2012

@titkovamiriam
@abriela ja tiež robievam odpalované knedlíčky plnené ovocím a tiež rada robím s odpaľovaným cestom, hlavne robievam veterník na plechu, mňááám 😝

titkovamiriam
7. jún 2012

baby neda mi to ,ked tu tak varime a kecame,zasla som si na FB a toto tam bolo,je to uplne mimo temy no na dobrej nalade to prida,tak čitajte kým to niekto aktívny nevymaže 🙂
Život by mal byť naopak. Malo by sa začínať umieraním, a tým je trauma prekonaná. Zobudíš sa v domove dôchodcov a je ti každý deň lepšie a lepšie. Potom ťa vyhodia z domova dôchodcov, pretože si už v pohode a prvé čo robíš je, že berieš dôchodok. Prvý deň v práci ti dajú zlaté hodinky. Pracuješ 40 rokov, až omladneš natoľko, že si môžeš užívať koniec pracovného života. A tak ideš z párty na párty, piješ, súložíš a potom začneš chodiť do školy, hráš sa s kamarátmi, bez akýchkoľvek povinností, až je z teba mimino. A posledných 9 mesiacov si v kľude preplávaš. A nakonec opustíš tento svet v orgazme ...

danielaj
7. jún 2012

@irsina83 mňám, 😉vyzerajú úžasne 😉 ja sa už teším, keď budem mat v záhrade cukiny, nevieme sa ich dojesť, tiež robievam z nich lodičky na veľa spôsobov 😉

titkovamiriam
7. jún 2012

cukina je super zeleninka na vsetky sposoby 😀

abriela
7. jún 2012

@danielaj a tiez s hrubou mukou???
@titkovamiriam ved to je ako rozpravka, krasne.

danielaj
Odpoveď bola odstránená
danielaj
7. jún 2012

@abriela áno, tiež do nich dávam hrubú múku a recept starý babičkin, tá ich robievala 😉
@titkovamiriam

abriela
Odpoveď bola odstránená
danielaj
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
7. jún 2012

@danielaj ale snad nie ved v inej teme sa nestretavame 🙂

abriela
7. jún 2012

@danielaj no recepty babiciek nepoznam, lebo jedna je daleko a druhu som nestihla ani spoznat. Moja mama nevedela az tak varit 😉 . Experimetoval, piekol skor otec, ale ten bol tyzdnovkar, takze som stastna, ze som v tomto ina.
Som rada, ze sa dokazem tu zapajat, aj ked nie velmi casto varim a ze sa delite o svoje recepty.
@titkovamiriam

babulka123
7. jún 2012

V pondelok som robila hovadziu polievku, ostalo masko takze mame dnes paradajkovu omacku masko a zemiaciky.
Vcera sme mali kur.pecienku nacibulke a ryzu, predtym zapekane cestovinky.

katushka16
7. jún 2012

@titkovamiriam perfektnéééééééééééé🙂

nanulik
7. jún 2012

lečo s párkom, drobcovi palacinky, a polievka s čerstvého hrášku, mladé zamiačky, krupicové halušky a čerstvé vňaťky 🙂 a malému nehcutilo 😀 😝 (ale za to palacinky mu šmakujú 😀 )

zuzulienka31
7. jún 2012

zeleninove fasirky a varene nove zemiacky 🙂

katushka16
7. jún 2012

my dnes šošovicová polievka a diabolské mäso a opečené zemiaky a pre Valentínku cestoviny s grankom

cora30
7. jún 2012

@maba
Vyprážaný hrášok (do polievky)
2 vajcia, 1 PL smotany, štipka soli, múka.Vajcia rozmiešajte so smotanou, osoľte a pridajte toľko múky, aby vám vzniklo husté palacinkové cesto. V hlbokej nádobe rozohrejte masť (olej) a cez obrátené strúhadlo nechajte kvapkať cesto do horúceho tuku. Cesto musí plávať. Pražíme do zlatohneda.
Recept som odskúšala len raz a bolo to už veľmi dávno.

lululka555
7. jún 2012

@irsina83 mňam,takéto zeleninkové jedlá milujem...nehodíš recept,čím su plnené? dik 🙂

titkovamiriam
7. jún 2012

@cora30 parada!

pegggy
7. jún 2012

@miskadusko ďakujem, už mám po obede 😀 síce až teraz.
@danielaj hodíš recept na ten veterník na plechu prosím? Ďakujem
No so mnou deti dnes vôbec nespolupracujú, mladší spinkal pol hodinku len takže koláčik robím na etapy, zatial mám len korpusy. Čítať čo varíte budem až večer na inšpiráciu.

gelifil
7. jún 2012

@tortelinka No a tu pohanku samotnu?Niektore baby vraj len zaleju vriacou vodou a zlozia z ohna...drzia potom hrniec v teple.

gianni
7. jún 2012

dnes som upiekla koláč s celým kompótom a zo včera máme kurací vývar, kuracinka s fazulou a cestoviny ,pre mna s kuskusom...

danielaj
7. jún 2012

@pegggy páči sa ti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32664 😉 ešte mám napísaný jeden, kde ide čokoládová plnka, musím pohľada´t a potom ti napíšem aj ten 😉

a ty robíš fajné rezy dnes, že? podľa tohto receptu? http://varecha.pravda.sk/recepty/fajne-rezy/256..., ja som ich robila 2 mesiace dozadu, boli výborné, 😉 len som už navrch nedávala tú šľahačku, zdalo sa mi to veĺmi plnkové 😉

miskadusko
7. jún 2012

Možem dať do bublaniny s čerešnami aj kúsky tvarohu ? 😒

verka1856
7. jún 2012

A ako robys tu kremovu cesnakovu?

polarnicka
7. jún 2012

TARHONA! A kuracie masko ^^

polarnicka
7. jún 2012

@maba strasnu chut mam dneska na nu 🙂