icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
9. jún 2012

@ivanka85 mňam, takéto rezníky... až sa mi slinky zbiehajú 😝

bambola
9. jún 2012

fliacky s kapustou, vari moj oco 😎

bobinkask
9. jún 2012

ahojte u nás dnes zeleninová polievka s pohánkovými vločkami a grilovaný camembert s cesnakom, rajčinkami a cukinou, pečene zemiaky a šalát mnam 😝

danielaj
9. jún 2012

dnes krémová špenátová polievka s opraženým rožtekom a šunkou, vyprážané marinované kuracie rezne, ryža a pre chlapov marinované pečené bravčové koleno, zelený šalát, práve som dopiekla koláčik Svokrin úsmev-jahodový, neskôr hodím foto 😉

danielaj
9. jún 2012

@adelaida33 upiekla som Svokrin úsmev-jahodový 😉

danielaj
9. jún 2012

@irriss mňám, dala by som si 😉
@maba písala som na strane 1196 😉 jáj už si našla odpoveď 😀
@titkovamiriam záhradu máme tak akurát 😉 ale naši majú rolu, od nevidíš do nevidíš 😀

danielaj
9. jún 2012

@bobinkask Mńáám, dala by som si 😉

titkovamiriam
9. jún 2012

@bobinkask mnam mnam ten syr 🙂

lululka555
9. jún 2012

@danielaj som zvedavá na ten svokrin úsmev 😀 ešte som to nepočula... 😉

rox
9. jún 2012

U nas dneska probehne sekana.

titkovamiriam
9. jún 2012

a pre mliekofilov ako sme my cela rodina,zaujimavosti omlieku-automatoch a ako si co z neho vyrobit:
http://www.lactovito.sk/recepty/

erni
9. jún 2012

@danielaj to je strasny nazov pre kolac 😀

mysiatkoo
9. jún 2012

fuu,ze aku fajnotu moj muz vymyslel... posirovane kuracie prsia preliate citrusovo-horcicovou omackou, zemiaky a fazulka na masle so slaninkou....a ja idem testovat ten liaty tvarohovy kolac s ovocim, co tu ktosi daval minuly tyzden.

bobinkask
9. jún 2012

@titkovmiriam @danielaj dobehnite ešte nám zostali dva kusy 🙂 ale neviem dokedy lebo tatinko stále na ne poškuluje 😀 😀 😀 boli mnamkové 😝

mysiatkoo
9. jún 2012

@verka1856 ceresne by som nemrazila...to skor kompot..

bobinkask
9. jún 2012

@danielaj aj ja som zvedavá na ten koláčik 😉 veru taký názov som ešte nepočula 😀
aj ja som chcela robit nejaký jahodový, kupili sme v kauflande jahodky, ale včera sa mi dcérka z nich vyhádzala 😖 celá je obsypaná chuda moje, tak musím na zajtra vymysliet niečo iné 😠

novakova2000
9. jún 2012

gulášik🙂

zuziq
9. jún 2012

dnes sosovicova polievocka, zemiakove placky a pre brasku k narodkam torticka - coko korpus, plnka z bielej a tmavej coko s mascarpone a jahody

titkovamiriam
9. jún 2012

@zuziq nadhera,už by som sa aj mal poobzerat aky tort spravit na sobotu 🙂

lululka555
9. jún 2012

@zuziq krásna tortička 😵 😵 😵

ewana73
9. jún 2012

Neviete niekto ako sa robi domaci jahodovy sirup?

verka1856
9. jún 2012

Ta torta je bozska 😵

danielaj
9. jún 2012

dnešný svokrin úsmev 😀 výborný, dá sa robi´t na rôzne spôsoby 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13981

slaviq81
9. jún 2012

Dnes bol kuraci vyvar a grilovany nilsky ostriez, zemiaky a dusena zeleninka 🙂

danielaj
9. jún 2012

@erni strašný názov, ale výborný koláčik 😉

mimi21mimi
9. jún 2012

Na dnes som robila zeleninovú polievku, špenát so zemiakmi a bábovku s kakaom. Zajtra netuším, musím nabrať inšpiráciu.

danielaj
9. jún 2012

@bobinkask ja by som aj dobehla, mám to celkom blízko 😀 a bližšie ako Mirka @titkovamiriam 😀

danielaj
9. jún 2012

@ewana73 ja chcem vyskúšať tento sirup 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48273

danielaj
9. jún 2012

@zuziq krásna tortička, 😉 ja som takto podobne robila mojej staršej dcére k narodeninám minulý rok, ale bol to veľký vejár 😉

lululka555
9. jún 2012

@danielaj ten názov je najlepšíííí 😀 😀 ,ale koláčik vyzerá byť tiež mňam...a s jahôdkami ani nehovorím 😵