Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ultrarychle perky s makom, dojeme hribovu polievku
@nelinka0401 ešte som zabudla, daj do tých kaiseriek menej soli, lebo boli dosť slané na môj vkus 😒
Večer som varila brokolicovú krémovú polievku a ryžový nákyp z hnedej ryže s jabĺčkami, ktorý síce prihorel trochu, ale zoškrabeme vrch....
dnes nič máme od včera rascovú polievku a "recyklované" špagety 😀 (ostalo asi 5 reznov od nedele, tak som dala dole struhanku, maso dala do mixera rozsekať, hodila na cibulku opečenú, pridala pretlak a už normálne dochutila ako klasickú omáčku na špagety) malý si dal duplu a mm tiež pochvaloval. a rezne by už tretí den asi velmi nechutili.
@titkovamiriam vyvalkat a vysmazit langose viem. Len toho cesta sa trochu bojim 😉
@nanulik Dobrý nápad s tými reznami, to musím vyskúšať ked ostanú 😉
My máme dnes nedelu- kačacie stehná červenú kapustu a knedlu. tak sa idem za chvílu pustiť do toho- mäsko už nasolené oddychuje 🙂
polievocka rajcinova od vcera a ryzovy nakyp s marhulami 🙂
@titkovamiriam cez ake sitko robis prosim ta ten hrasok? 🙂
@miskadusko ja takto robím špagety aj z kuraťa pečenho čo ostane, alebo masko z polievky. škoda vyhadzovať
Dnes vajickova polievka a cuketa plnena mletym masom. Idem na to 😅
@mamkabeika a tie gulky si potom vysmazala? A ked bolo cesto mazlave, ako si ho spracovala? 🙂
@nanulik my ked musíme že "vyhodiť" tak dáme psovi, ale že tie prezle olúpať a namleť mäso... no super . ked to človeka niekedy nenapadne 😖. dúfam že toto si pamätať budem... 😉
Dobre ranko 🙂 My dnes šošovicova polievka a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 🙂
@alexada robim podla tohto http://dobruchut.aktuality.sk/recept/1533/cuket... 😉
@miskadusko my nemáme psa 😀
plnena paprika 🙂
@alexada v tomto recepte mam foto toho haluskovaca 🙂
Ja dnes robím palacinkyyyyy 😝
ja dnes šošovicova polievka a zemiakové pyre s rybími ,,prstami,,-už som to detickam slubila,pretože sme mali byt dnes s marekom v meste,no pocasie sa zblaznilo vonku je ako v novembri 😠 😠 😠 tak budeme doma lenosit
rajčinová polievka s písmenkami, karfiol v pare s varenými petržlenovými zemiakmi a rozmýšľam, že urobím domácu tatársku omáčku - tuším @danielaj sem dávala recept - vyšľahať mlieko s olejom. Lenže nemám doma ten klasický mixér kde sa dá liať olej cez dierku - myslíte, že sa to vyšľahá keď to zakaždým vypnem a dolejem olej????
Baby ja ani neviem co varit, nechce s mi nic a pritom dnes mam kopec roboty, na obed spravim rezniky bud s ryzou alebo novymi zemiacikmi na pare a brokolicovu kremovu - musim uz tu brokolicu minut a potom neskor aj tie baklazanove lodicky 😉 🙂 od vtedy ako som ja tehotna a chuti mi jest tak manzel ide zarovno mnou 😅 normalne mame taku spotrebu,ze az 😅
Ahojte dievčatá, poraďte mi prosím, ako správne pripraviť klíčky. Ďakujem. 🙂
@lucikatn ahojky, ja jen na margo te tatarky, aj my delavame domaci - 1 kysla smetana, trocha cibule najemno nakrajet, lzicka horcice, lzicka cukru a osolit, pripadne misto cibule je dobra aj pazitka. Mame ji strasne radi, vyzkousej, ingredience treba upravit aj dle chuti kazdyho, ja osobne radsi sladsi 🙂)))
ahojte... tak ja dnes spravim bud sosovicovu polievocku, alebo brokolicovu kremovu, a druhe spravim pecene zemiacky a k tomu sojove masko

dnes dojeme vločkovú polievku s rozšľahaným vajíčkom zo včera a urobím vyprážané plnené palacinky - potriem kyslou smotanou zmiešanou s vegetou, na to plátok šunky, plátok syra, zvinúť, obaliť v trojobale a vypražiť 😉 dávno som ich nerobila, k tomu zemiaky a zeleninový šalát 🙂 poobede budú špaldové bagetky od @lencyca 😉