Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kuracia pečienka, ryža
Jablkovo tvarohová žemľovka
@sisanka asi si dala veĺa, lebo ja ho tam necítim, ja ho dávam od oka, nabudúce skúsim zmerať, koľko ho tam ide, ale až tak veĺa zase nie 😉
@nelinka0401 vyzerát ťo Mńaka, ukladám si recept a najbližšie určite vyskúšam 😉
Dnes spenat, zemiaky, vajco a pudingova bublanina.
@danielaj je to jedlé 🙂 polovicu sme už zjedli 😀 😀
prosím vás o recept na cukyňové plnené lodičky,zapekané so syrom,viem že to tu niekde v téme bolo,len to neviem nájsť.ďakujem.
dnes francúzske zemiaky, a pre môjho drobčeka mrkvička, zemiačik a kuracie mäsko 🙂
@titkovamiriam co je to vykrajovane? 🙂 Mozno by sa moj na to chytil.....
sosovicova polievka a palcinky cokoladove a idem este varit jahodovy lekvar 🙂
@alexada uvarím zeleninku, vidličkou popučím nahrubo , zahustím kukuričným alebo zemiakovým škrobom. Nakoniec doň zamiešam mlieko (v našom prípade ,,BEBA,,). Mliečko (1 odmerka- 30 ml)pridávam, len do porcie, ktorú predpokladám, že zje. Náš malý má rád aj mliečnu ryžu s kúskami ovocia.
@alexada s cestom sa nerobí dobre, preto si treba na dosku nasypať múku a stále múčiť, guľky to však nikdy nebudú, keďže cesto je v podstate skoro sám tvaroh. Ja som mala toliariky 😅 A guľky dáš do vriacej vody, keď vyplávajú, povar ešte 2-3 min. a hotovo 🙂
@kucminka bol hneď pri nich 🙂 ...ale páči sa,aby si nehľadala 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/hriesne-parky/...
🙂 tak nakoniec som dnes varila kyslú zemiakovú polievku k tomu volské oči,morčacie prsia s omáčkou, kde som dala na kocky pokrájanú cuketu,mrkvu na plátky a kukuricu,dochutila sójovou omáčkou a s troškou šľahačkovej smotany a s ryžou a lievance....zajtra nevarím,mám nadvarenéééé 😀 😉 😵
spagety...zjedla som ich uz pred obedom, taky sme boli hladny, xixi
@alexada to je kupene od Iglo rybie prsty 😉
ahojte, dnes sme mali rajčinovú polievku so syrom, kolienka s tuniakovou omáčkou (zo včera) a tvarohovopudingové palacinky 🙂 .
bravcove na horcici s tarhonou/bude aj na zajtra/ a paradajkova polievka
@titkovamiriam no toto je čistá provokácia 😀 😀 😀 mňam
@nelinka0401 mna tak bolia nohy že som si musela ,,spravit radsť,, 😀 😀 😀 😀 😀

@katka.t Uz som to hore pisala 😉