Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam no ja by som aj tú rascovú polievočku s vajíčkom,pamätám si na ňu ako malá,len musia to schváliť ešte členovia rodiny,aby som to nejedla len ja.Ale cez víkend niečo aj upečiem,tam sa vajíčka minú,my sme veľmi na sladké,pečiem každý víkend. 😉
@titkovamiriam vsetucko najlepsie prajem k dnesnemu sviatku 🙂
@lizatko1009 🙂 k akému -som zmetená 🙂 a už mi cvaklo-moja mamina ma 61🙂dík
@titkovamiriam a večera opekačka,mamina ma narodeniny tak sme na dvore sedeli pri vinku a opekačkach emoticon a iných mnamkách
nie ty? 😀
@lizatko1009 😀 ja až v oktobri 🙂
My sme dnes mali šošovicovu polievku ešte zo včera a cuketove faširky zo zemiakovou kašou 🙂
@titkovamiriam inak som ti chcela aj ja zablahoželať 😀 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam ako sa roby rascova polievka s vajičkom?
@joannas tak u nas je to klasika:
na oleji osmahnem rascu/kmín/pridám muku a miesam do zlatohneda ,podlejem,osolím,ak mas mozes dat safran,nasekanu vnatku,prevarím a do vriacej dam vajicka-polievka za 10 min a deti do toho miluju chlebove krutonik,ja som na nej doslova odkojila vsetky deti a nieco ako kolika som nepoznala 🙂
@titkovamiriam ďakujem za recept,a na liter koľko rasce ? A koľko vajíčok? Safran nemám
@joannas na liter asi lyžicku a aj 3-4 vajcia ked mas rada ja ich milujem hodene tak aby zltok ostal v celku 🙂
@titkovamiriam a múky koľko? 😀
@titkovamiriam uha, oktobrova ako aj ja 😉
@titkovamiriam 21.10. 😀 😉 a rascovu polievku o kt. pisete nemusim 😀
super 🙂 nevadi ty si spravíš inú 🙂
@titkovamiriam ja polievky nemám rada...chcem to uvariť malemu on má rád polievky
@titkovamiriam nemochla by som dať namiesto múky krupicu?
@joannas jasne ze ano 🙂
@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀
ja som dnes upiekla kuracie horne stehna a netradicne u nas k tomu pyre... kvoli detom, chceli pyre.. a kysla zemiakova polievka
teraz som zbuchala narychlo zamatovu roladu..ze ide ten vikend, hadam do soboty vydrzi....
zajtra asi hovadziu polievku...alebo rajcinovu? neviem... zas bude poriesena polievka este aj v nedelu..ak vydrzi. a chcela by som robit cestoviny carbonara http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Carbonara/ prudko navykove najlepsie na svete!!!!
a este mame oblubene provensalske kuraatko...u nas teda len stehna, lebo prsia mi nikto nechce jest...
opecie sa na masle s trochou oleja kuracinka, da do pekaca...alebo janskej misy.a dam piect s bud provensalske bylinky, alebo odtrhnem co mam na okne...tymian, rozmarin, oregano.. plus par strucikov cesnaku, olej, alebo maslo, po asi pol hodine tam supnem rajciny a papriku, tak od oka, ale radsej trochu viac, lebo ta zeleninka tam je uzasna...podleje sa poharom vina, alebo vyvarom, alebo vodou kto co ma a pre koho je to urcene... priloha je pyre, len do zemiakov pri vareni a aj roztlaceni sa nechava cesnak..strucik, dva, tri, ako ma kto rad. je to neskutocne.... a ja to mam tak rada, ked ma chvalia doma ze som za hviezdu 😀
ja akurat varim sosovicovu mliecnu polievku aby bola na zajtra, lebo idem rano s malym vybavit mu pas a nebude sa mi chciet 😀
ako normalne kura... zo zaciatku prikryte a potom to odokryvam.. obycajne ked nieco rozvoniava, tak uz viem, ze uz uz to zachvilu bude..
je to take letne, lahke, mnam mnam..
jaaa fazulu na sladko 🙂 uz fakt neviem co ine by som vymyslela

@kucminka a co budes robiť?