icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nana776
17. jún 2012

fuuu my si opecieme nieco na dvore...sa my nechce vyvarat

mink
17. jún 2012

Rychly obed. Nase "Carbonara" cestoviny.
Udena slaninka sa opecie. Omacka pozostava z kyslej smotany + mlieka(alebo sladkej smotany), vajicok, nastruhaneho syra. Na dochutenie cierne korenie a sol, inak tomu dava hlavne chut slaninka a syr.
Mnozstvo omacky zalezi na vas. Ja robim na 500g cestovin omacku zo 5 vajicok, cca 200ml kyslej smotany a mlieko podla toho ake huste to chcem mat a tiez kolko nastuhaneho syru pridam. Suroviny na omacku sa vsetky zmiesaju este predtym ako ich pridame k opecenej slaninke. Miesame na miernom ohni, tak aby vajicka neboli surove a vsetko sa to pekne prepojilo.

lululka555
17. jún 2012

dobré ránko 😎 ja dnes polievku nevarím,robila som včera kurací vývar so zeleninou a máme aj na dnes,a mám namarinádované karé tak na obed opečiem a k tomu americke zemiaky 😉

lululka555
17. jún 2012

a urobím aj tieto jahodovo - tvarohové poháre 😉 niečo sladké musí byť 🙂

sloto
17. jún 2012

ahojte baby poradte, potrebujem nieco ultra rychle z kuracich prs k pecenym zemiakom, manzel o 12,00 odchadza na tyzdnovku potrebujem mu dovtedy navarit..... nic ma nenapada

nelinka0401
17. jún 2012

na raňajky sme dojedali pizzu zo včera a obed bude:kuracia polievka so zeleninou a slížikmi,pečené kuriatko s bylinkovým korením a nové zemiaky s hráškom na cibulke.Len ešte prílohu vymyslím 🙂

mamkabeika
17. jún 2012

@sloto Ahoj 🙂
Záleží na tom, čo doma máte. Ak máš paradajky a papriky, kuracie prsia na rezne/ na slížiky orestuj na cibuľke, zalej pretlakom a podus 20 min. Medzitým si očisti paradajky a papriky, nakrájaj nadrobno a pridaj ich k mäsku. Dus ešte 10 min. aby bola zeleninka chrumkavá 🙂 Môžeš dať cesnak a majoránku, bazalku alebo oregáno, čo máte radi🙂

Alebo prsia po orestovaní podlej vodou, po 20 min. pridaj horčicu a nasekanú pažítku alebo jarnú cibuľku. Je to tiež výborné, také jednoduché 🙂

luciok
17. jún 2012

Kuracie prsia som narezala na rezne, posolila, pokorenila, potrela kečupom a do rezníka som zabalila kúsok omelety a šunky. Prudko som ich opiekla a dala do rúry. Uvidíme čo z toho bude, či sa to bude dať jesť 😀 Horšie je, že doma nemám ani zemiaky, ani hranolky, tak neviem čo s prílohou..

titkovamiriam
17. jún 2012

žienky dobre rano! 😉 dnes nevarim dojedame/chvalabohu/ teplota dnes je priserna ,ani v noci neklesla pod20st 😝 😝

titkovamiriam
17. jún 2012

@danielaj ten kolacik milujeme a ako hovoris len ribezle su uzasne 🙂 🙂 🙂

gelinka75
17. jún 2012

ja varim dnes kuraci vyvar s rezancami, zapecene kuracie prsia so sunkou a syrom, spaldovu tarhonu a ladovy salatik, vcera som piekla ceresnovo-tvarohovy kolac z aktualneho cisla Dobre jedlo 🙂

eva7780
17. jún 2012

dnes kuracie stehna na kyslej kapuste,ryza

anka772
17. jún 2012

tak dnes kuracie prsia s ananásom na kari korení s ryžou... v týchto horúčavach taký osviežujúci obed a samozrejme bez polievky.... 🙂

sloto
17. jún 2012

tak som nakoniec vymyslela taku vec, ze som dala do janskeho skla zapiect kuracie prsia nakrajane na rezniky tenke, posypala som to nakrajanym porom, sampionikmi, v mlieku rozmiesala vegetu, vajcia, trosku muky a posypala cele struhanym syrom a tak dala zapiect, tak dufam ze to bude dobre.

rastulka
17. jún 2012

Ahojte 🙂 Aj my dnes mame nedelnu klasiku 😉 vyvar,vypražane kura,zem.kaša a paradajkovy šalat 🙂

maba
17. jún 2012

baby poraďte mi .Vyprázdnila som sud s kyslou kapustou a ostalo mi veľa šťavy(samé vitamíny 😝 ).Treba ju zasterilizovať,alebo vydrží v chladničke (keď vojde 😀 ) ?

katushka16
17. jún 2012

my dnes-polievka zo včera-hŕstková a pečené kura,pyré zemiaky a uhorkový šalát

nelly3
17. jún 2012

kuraci stroganov+ryza, dakujem za recept och a gratulujem k druhemu bejby 😉

maba
17. jún 2012

segedínsky guláš s chlebíkom - knedlík nechcú .Zo včerajších cesnakovosyrových pagáčov mi zostala len nerezová misa a omrvinky 😀 😝 .

isabellll
17. jún 2012

kuracia polievka a prírodný bravčový rezeň z opekanými zemiačikmi a k tomu červená kapusta 🙂

zuzu_la
17. jún 2012

žienky, viete mi odporučiť knihu s receptami indickej a thajskej kuchyne? kludne IP. dnes sme mali na obed kuracie sote s kari a nevedeli sme sa ho dojest.

zuzu_la
17. jún 2012

@titkovamiriam mas odskusane niektore recepty z tej strany? mejaky konkretny tip?

bobinkask
17. jún 2012

ahojte ja som dnes varila kurací vývar so zeleninkou, špaldové rezance a kuriatko na víne s cibulou, grilovaná zelenina- baklažán, paprika, polenta a feta syr
to ste mali vidiet tie pohlady čo na mna hádzala moja rodinka ked som im to naservírovala na taniere-hlavne tú polentu 😀 ale bolo to mnamkové , dokonca aj moje deti všetko pojedli a dostala som 10 bodov 😀

mysiatkoo
17. jún 2012

plnene kuracie kapsy s mozarelou a paradajkami, ryza

bobinkask
17. jún 2012

@danielaj dakujem za recept na džem 😉 už mám spravené dve dávky višnového jednu som spravila so želírovacím cukrom 2:1 a druhú len s obyčaj. cukrom a kys.citronovou- takú zdravšiu verziu bez chemikálie tak dúfam že bude všetko ok 🙂

lencyca
17. jún 2012

ahojte,dne zeleninova polievka a moja ''milovana''plnena paprika s domacou knedlou,som si jej narobila,bude zasoba do mrazaku,bude aj na zajtra 😀

alexis617
17. jún 2012

šalátová polievka a halušky s brynzou