icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
20. jún 2012

pekne slnecne ranko 🙂
dnes varim trenciansky parok pre tatika a deticky si vybrali spagety s morcadellou 🙂 mame este hrachovu polievku a vcera som robila tuniakovy salat mnam

kikaneu
20. jún 2012

@pancake fuj volské oko 🙂 nemám rada 😉 urobím kuracie stehná pečené na kyslej kapuste a k tomu zemiaky 🙂

danielaj
20. jún 2012

dobré ránko, dnes dojeme včerajšiu cesnačku s paštekovými knedličkami - mimochodom sú výborné 😉 a zostala mi polovica vianočky a aj rožky, tak bude žemľovka - čo dom dal (višne, jahody, puding, tvaroh...) 🙂 a pokračujem v spracovaní višní - dnes urobím v pekárničke ďalšiu dávku višňového džemu 😉 a ako som tak pozerala v záhrade, zajtra alebo v piatok musím spracovať ríbezle 😝

lululka555
20. jún 2012

ahojte 🙂 my dojeme od včera tekvicový prívarok s bravčovým mäskom na paprike a chcem vyskúšať halušky s karamelovými jablkami. 😉

danielaj
20. jún 2012

višne vo vlastnej šťave bez cukru 😉 a včerajší Brumíci - vanilkový a kakaový s náplňou z Kinder čokolády 😉 no dekorácia hrozná, ale bolo to robené narýchlo a v tom teple ani čokoláda nechcela spolupracovať 😖 ale o to boli chutnejší 😉

mia117
20. jún 2012

Aj my dnes dojedame tekvicovy privarok s fasirkami a zemiackami na cibulke, mnam a mozno by som urobila par palaciniek, tvarohovych a cokoladovych 🙂

miskadusko
20. jún 2012

ak mi manžel nezabudne kúpiť mäso tak bude kuracie soté so sladko-kyslou omáčkou a ryža. a ak zabudne tak iba cestoviny s tuniakom 🙂

lululka555
20. jún 2012

@danielaj 🙂 ja som už varila džemik z ríbezlí, pomiešala som čierne s červenými. 😉

danielaj
20. jún 2012

@lululka555 ja to tiež tak miešam - čierne, červené, biele 😉 a mám aj josty, ten je ešte lepší ako ríbezľový 🙂 minulý rok som robila prvýkrát ríbezle ako brusnice a to je iná mňamka 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41045

danielaj
20. jún 2012

dievčatá, ja som včera objavila tento recept http://varecha.pravda.sk/recepty/ovocna-koza-fo... , čo na to hovoríte?, chcela by som to vyskúšať 😉

miskadusko
20. jún 2012

@danielaj a tie syrové rolky zabalené v tej koži tak to musí byť...ja to velmi zaujmavý recept.a keby sa dala tá koža spraviť úúúplne tenučká tak potom z toho môžeš spraviť ružičky čo sa dávajú na tortu. 🙂

lucikatn
20. jún 2012

dnes len cuketový prívarok podľa http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... a počas dňa už len chladený melón a zeleninové šalátiky lebo ani Timuško okrem tohto nechce nič... 😖

@danielaj vyzerá to super len keby sa to nerobilo tak dlho... 😀

lucikatn
20. jún 2012

@kibuk prosím ťa ako si robila ten tuniakový šalát? Nejaký s cestovinou? Lebo my máme stále dokola cestovinu so syrovou omáčkou a tuniakom.....

smejkoh
20. jún 2012

hrachova polievka, rizoto

zuzkaamato
20. jún 2012

@danielaj ti brumici vyzeraju perfektne, hod sem recept, ak mozem poprosit 🙂 mnam

kibuk
20. jún 2012

@lucikatn nech sa paci,polovicka doniesla z prace a je vyborny
lubovolne cestoviny,2x konzerva tuniaka kusky, zvazok jarnej cibulky,1x plechovka kukurice, zhruba alebo podla chute 3 lyzice tatarskej omacky, okorenit a osolit.

fifitko25
20. jún 2012

@kibuk mňam, ďakujem za tip, dnes som chcela robiť cestoviny, ale nevedela som aké, tieto si isto spravím 😝 😝

fontana
20. jún 2012

Ahojte baby,pridávam sa k vám.Tiež niekedy mi ide hlava prasknút od vymýšlania,čo navarit.Nevedela som o tomto.Teraz už viem a je to super takto sa poradit 🙂 .Ja mam od včera navarenú fazulovu polievku a na druhe kuracie rezance so šampiňonmi a zelenou fazulkou a hlavkový šalát.A le čo zajtra?....asi urobím koprovu omáčku s klobásou a zemiaky....

riana12
20. jún 2012

ja dnes asi spravim francuzske zemiaky... pri tychto teplotach zacinam byt ale zufala, priatel odmieta v tom teple polievky a aj vacsinu teplych jedal... takze uz zase prejdeme na cestovinovy salat a rozmyslam, co este take letne vyzerajuce by mohlo byt... 😒

tosomja
20. jún 2012

Morčacia polievka s rezancami, špagety s morca dellou 🙂

danielaj
20. jún 2012

@zuzkaamato nech sa páči, včera som robila týchto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=27910, týchto robievam najčastejšie, perfektne idú vyklopiť z formy, jednu polovicu som robila bielu a do druhej som dala kakao, plním nutelou, kockou čokolády, ovocím, džemom...robievam aj z margotkového a perníkového cesta atď. 😉

lucikatn
20. jún 2012

@kibuk hmmmm mňam až na tú tatársku ale to sa dá nahradiť 😀 určite skúsim. Ďakujem 😉

danielaj
20. jún 2012

@fontana vitaj medzi nami, 😉 veru nie je nad to takto si vzájomne poradiť 🙂

mravvcek
20. jún 2012

no my dnes sosovicova kysla a tvarohovo jablkova zemlovka pre tatika 🙂

daniz
20. jún 2012

Ja dnes opekané nové zemiačky + bryndzový preliv - gazdovské zemiaky sa to tuším volá.

joannas
20. jún 2012

@titkovamiriam ako sa robja francuzke zemiaky zo surových zemiakov?

kikaneu
20. jún 2012

tak ja nakoniec neviem či budú tie stehná na kyslej kapuste, lebo som upiekla koláč a nemám plech na jedlo 😀
je to čerešňový smotanový koláč 😉

adelaida33
20. jún 2012

pečené filé z morskej šťuky, varené (nové) zemiaky a dusená zelenina (baby mrkva, zel.fazuľka, hrášok, kukurica)

gumkacik
20. jún 2012

pečene kura s ryžou a kompot.pizze

miskadusko
20. jún 2012

@joannas tak isto ako z uvarených , ja robievam stále iba zo surových. len sa asi dlhšie pečúú.