icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana12345
11. okt 2010

ahojte,vcera: pecene kura s nadievkou a ryza...dnes: fasirky

maartinkaa
11. okt 2010

@kibuk diky, rozhodlo hlavne to, ze netreba zemiaky varit a nie je to nijaka prplacka, tak idem na to a dam vediet 😉

kibuk
11. okt 2010

@maartinkaa ja som ich už robila a su vyborne tiež som trocha zmenila od tych ktore robievam stale 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
11. okt 2010

ak francuzaky sa daju robit na milion sposobov
zemiaky,udenina,vajcia,cibula-zalievka smotana 4 vajicka
zemiaky,bravcove masko,leco-zalievka biely jogurt 4 vajicka
zemiaky,feta,mrazena zelenina/kukurica,hrasok,mrkva/-zalievka smotana vajicka
zemiaky,struhany syr,karfiol,kari korenie-jogurt s vajickami
zemiaky pomlete co najdes v chladnicke,paradajky,cibulka-zalievka........ 😀

titkovamiriam
11. okt 2010

dnes-zapekana rybka s hribkami polievka zo vcera a dostala som jablcka tak jablčník

zuzu13
11. okt 2010

u nás mexické rebierka, opekané zemiaky...pol. od nedele - kur. vývar s rezancami 😀

laurinkadanielka
11. okt 2010

@zuzu13 napiš recept na rebierka prosim 😉

adka84
11. okt 2010

@traktor ahoj, ta pizza vyzera super. mas nejaky dobry recept na pizzove cesto? prosim, hodis mi ho sem?

titkovamiriam
11. okt 2010

600g hladkej múky

1 lyžičku cukru

kocku droždia

lyžičku soli

7 lyžíc olivového oleja

350 ml vody

cesto na pizzu 🙂 na dva vacsie plechy

daniz
11. okt 2010

NEVARÍM DOJEDÁME 😎 😎 😎 😀

daniz
11. okt 2010

No oprava na večeru možno vafle, alebo jablkové lievance.

zuzu13
11. okt 2010

@laurinkadanielka do misky nadrobno nakrájam velku cibulu, pretlačím cesnak(podla chuti), pár kvapiek citronu, chili (nemusí byt), lyžičku curry korenia, sol, grilovacie korenie, sojová omáčka, zaliat vodou, preliat tým rebierka, zakryt alobalom, dat piect.Pred dokoncením pridám kukuricu, fazulu a kečup na zahustenie .... nechám odokryté zapiect a hotovo...

zucha
11. okt 2010

cicerova polievka, fasirka s vajickom a pre deti s hraskom a kukuricou so zemiakmi a vanilkova babovka 😉 http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...

petusko
11. okt 2010

aj my dnes dojedame.
na veceru chcem vyskusat baklazan. teda nico baklazanove, prosim o odskusane tipy, nieco jednoduche, co ja viem, nejak zapiect alebo tak. este som to nikdy nerobila, ale dnes som v bille neodolala 😅

petusko
11. okt 2010

@zucha mmch, srdecne gratulujem k chlapakovi 🙂 😉
a @zuzu13 ahojky 🙂

zuzu13
11. okt 2010

@petusko ahoj 🙂

zuzu13
11. okt 2010

@petusko baklažán rýchlo...stručne...výstižne...🙂
nakrájaj ho na kolieska, posol a nechaj ho nech pustí štavu, nie je potom korkasty...ked to bude, daj si na vymastený plech platky potri ich zmesou z pretl. cesnaku, soli a oleja, daj na ne plátok paradajky, na to znovu baklažán, potriet, plátok syra, može byt aj šunka, koliesko vajíčka...navrch baklažán, potriet zmesou.. zapiect...nakoniec ho možeš posypat syrom...k tomu chlebík...alebo opečený toust...

zuzu13
11. okt 2010

heheh...korkasty..´= horkastý 😀

petusko
11. okt 2010

@zuzu13 znie to dobre. vyskusam a dam vediet 😀
a este asi sprosta otazka, ale v tv som tusim videla aj tak aj tak , treba ho osupat?

zucha
11. okt 2010

@petusko dakujem 😵
U nas sa dojedat asi nebude pekne dlho 😅 Musi sa to tu poriadne "rozvarit"

zuzu13
11. okt 2010

@petusko ani nie...ved ked sa zapeká s masom tak ostávaju polovičky neolupané....ja som nelupala...každý si to dal dolu 😀 robota navyše 😀

daniz
11. okt 2010

zucha gratulujem - až teraz som si všimla. Veľa zdravia 🙂 🙂 🙂

zuzkat1
11. okt 2010

@zucha jej babo🙂 gratulujem🙂 tak nevar a oddychuj teraz nech vari mm🙂

lilix
11. okt 2010

vy potvorky! drazidite fotkami 😕 😵

lilix
11. okt 2010

tak aj ja cosi pridam hoci to nie je dnesne.. ani vcerajsie 😝

lilix
11. okt 2010
denne73
11. okt 2010

@titkovamiriam ahojki aj ked neskoro ale ďakujem Ti za kopec inšpirácii na kura. nakoniec bolo na jablkách a myslím že chutilo. budem vďačna za každy receptík ktorý tu hodíš. 😉 😉 😉 😉

adka84
11. okt 2010

@titkovamiriam dakujem za to cesto, v sobotu skusam 😉

traktor
11. okt 2010

@adka84 na strane 111 som davala recept na buchty, a pizzu robim tiez tak, len dam menej cukru a viac soli a do cesta pridam aj trocha tuku / palmarin.../, pizza je aj na druhy den skvela 😉 ...ja som dnes nemusela varit, zostalo zo vcera, len som dopiekla rezne a rybku, ale upiekla som farebnu tvarohovu babovku a kolacik s pudingom a na vrchu je kysla smotana+ vanilka