Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maartinkaa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30122&use... skus tieto su vyborne
@kibuk diky, rozhodlo hlavne to, ze netreba zemiaky varit a nie je to nijaka prplacka, tak idem na to a dam vediet 😉
@maartinkaa ja som ich už robila a su vyborne tiež som trocha zmenila od tych ktore robievam stale 🙂 🙂 🙂
ak francuzaky sa daju robit na milion sposobov
zemiaky,udenina,vajcia,cibula-zalievka smotana 4 vajicka
zemiaky,bravcove masko,leco-zalievka biely jogurt 4 vajicka
zemiaky,feta,mrazena zelenina/kukurica,hrasok,mrkva/-zalievka smotana vajicka
zemiaky,struhany syr,karfiol,kari korenie-jogurt s vajickami
zemiaky pomlete co najdes v chladnicke,paradajky,cibulka-zalievka........ 😀
u nás mexické rebierka, opekané zemiaky...pol. od nedele - kur. vývar s rezancami 😀
@zuzu13 napiš recept na rebierka prosim 😉
600g hladkej múky
1 lyžičku cukru
kocku droždia
lyžičku soli
7 lyžíc olivového oleja
350 ml vody
cesto na pizzu 🙂 na dva vacsie plechy
NEVARÍM DOJEDÁME 😎 😎 😎 😀
No oprava na večeru možno vafle, alebo jablkové lievance.
@laurinkadanielka do misky nadrobno nakrájam velku cibulu, pretlačím cesnak(podla chuti), pár kvapiek citronu, chili (nemusí byt), lyžičku curry korenia, sol, grilovacie korenie, sojová omáčka, zaliat vodou, preliat tým rebierka, zakryt alobalom, dat piect.Pred dokoncením pridám kukuricu, fazulu a kečup na zahustenie .... nechám odokryté zapiect a hotovo...
cicerova polievka, fasirka s vajickom a pre deti s hraskom a kukuricou so zemiakmi a vanilkova babovka 😉 http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...
aj my dnes dojedame.
na veceru chcem vyskusat baklazan. teda nico baklazanove, prosim o odskusane tipy, nieco jednoduche, co ja viem, nejak zapiect alebo tak. este som to nikdy nerobila, ale dnes som v bille neodolala 😅
@petusko baklažán rýchlo...stručne...výstižne...🙂
nakrájaj ho na kolieska, posol a nechaj ho nech pustí štavu, nie je potom korkasty...ked to bude, daj si na vymastený plech platky potri ich zmesou z pretl. cesnaku, soli a oleja, daj na ne plátok paradajky, na to znovu baklažán, potriet, plátok syra, može byt aj šunka, koliesko vajíčka...navrch baklažán, potriet zmesou.. zapiect...nakoniec ho možeš posypat syrom...k tomu chlebík...alebo opečený toust...
heheh...korkasty..´= horkastý 😀
zucha gratulujem - až teraz som si všimla. Veľa zdravia 🙂 🙂 🙂
vy potvorky! drazidite fotkami 😕 😵
tak aj ja cosi pridam hoci to nie je dnesne.. ani vcerajsie 😝
@titkovamiriam ahojki aj ked neskoro ale ďakujem Ti za kopec inšpirácii na kura. nakoniec bolo na jablkách a myslím že chutilo. budem vďačna za každy receptík ktorý tu hodíš. 😉 😉 😉 😉
@titkovamiriam dakujem za to cesto, v sobotu skusam 😉
@adka84 na strane 111 som davala recept na buchty, a pizzu robim tiez tak, len dam menej cukru a viac soli a do cesta pridam aj trocha tuku / palmarin.../, pizza je aj na druhy den skvela 😉 ...ja som dnes nemusela varit, zostalo zo vcera, len som dopiekla rezne a rybku, ale upiekla som farebnu tvarohovu babovku a kolacik s pudingom a na vrchu je kysla smotana+ vanilka

ahojte,vcera: pecene kura s nadievkou a ryza...dnes: fasirky