icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
26. jún 2012

moje vtacie mlieko

abriela
26. jún 2012

Ako vidim - DEZERT TYZDNA je uz jasny. 😉
VTACIE MLIEKO 😎

ritusuk
26. jún 2012

Ja mam dnes veget, uvarim len cestoviny, lebo zo vcera mame este kuraci smotanovy perkelt 😀 Aj ked moj milovany vymysla, ci by sa mi nechcelo vecer piect 🙄 zeby stacil jednoduchy pudingos 😀 Ozaj baby, mam v chladnicke baklazan, v zivote som to nerobila - hanbim sa 😝 Nemate nejake zarucene recepty? Ako ho urobit, ked ho vidim 1x? 😀

nika1375
26. jún 2012
briketa
26. jún 2012

Vcera som grilovala rybu a ku tomu bol miesany salat, dnes idem robit hribovy paprikas a detom ugrilujem kusky kuracich prs.

nika1375
26. jún 2012

@tinuskaha
@tinuskaha a ako robìš tie halušky s omâčkou? Hoci nie som nová kuchárka,ale tie som ešte neskúšala

titkovamiriam
26. jún 2012

to vtačie mlieko musim spravit aj ja mnaam 🙂

alubinka
26. jún 2012

a aky je postup na to vtacie mlieko? 🙂)

lucikatn
26. jún 2012

SO: kotlíkový guláš, grilované zemiaky s marinovaným mäsom
NE: jarná polievka s morčacími srdiečkami, zeleninový šalát a vysmážaný syr bez vysmážania
PO,UT: kapustová polievka s melencami (cesnakovo-papriková zásmažka) a kuracie soté so slovenskou ryžou
a na zajtra rozmýšľam že urobím opekaného lososa s varenými zemiakmi s vňaťkou

danielaj
26. jún 2012

@norcima čo si dala link na to pizza cesto, pozerám na to foto a to je môj bývalý kolega, ktorý je úžasný kuchár, mimochodom otec módneho návrhára Lukáša Kimličku 🙂 , to jeho cesto som ale ešte neskúšala, musím skúsiť, lebo čo on uvarí, to je jednoducho úžasné, 🙂 má aj vlasnú stránku s receptami http://kimlo.szm.com/ 🙂

danielaj
26. jún 2012

@abriela presne to som mala na mysli aj ja, že koláčik týždňa to nebude, ale dezert týždňa ako vyšitý 😉

danielaj
26. jún 2012

@moonlightka tu som našla pizza cesto bez kvasníc http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37268 ale nerobila som ho ešte 🙂

norcima
26. jún 2012

@danielaj ale je ten svet maly 😀 . Ta pizza od neho je super, inu ani nerobime, oblozim si ju uz podla seba, ale vsetko ostatne podla receptu a je to mnam 🙂

moonlightka
26. jún 2012

@danielaj dakujem 😉

titkovamiriam
26. jún 2012

najstarsi si robieva takuto pizzu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34204 musi byt tenka a bez paradajok

slniecko103
26. jún 2012

ja uz som si pripravila na zajtra pirohy s jahodovym lekvarom,uz su v mrazaku,vyslo mi 105 kusov.mam dost na pol roka :D

canama
26. jún 2012

@ritusuk mne chuti baklazan na pizzu tenko nakrajany, ked sa tak fajn zapecie aj s tym syrom, alebo potom peceny. ten robim tak ze si ho prekrojim po dlzke na polovice a duzinu na na kazdej polke nakrojim pozdlzne. do tej nakrojenej medzierky vlozim platky cesnaku a peciem v rure spolu so zemiakmi. ochutim len provensalskym korenim a solou. k tomu sa mne hodi potom rajcinovy salat. alebo este mozes vyprazat kolieska v trojobale rovnako ako aj cuketu, ak mate radsej vyprazane jedla.

zuzkaamato
26. jún 2012

@slniecko103 mnam, mozem prist na obed? 😉

slniecko103
26. jún 2012

@zuzkaamato jasne mam ich aj pre 3 rodiny :D som to trosilinku prehnala :D

zuzkaamato
26. jún 2012

to sa ti v mraznicke nestrati, ak by ste ich nahodou nezjedli 🙂 a ake cesto si robila?

slniecko103
26. jún 2012

750g hruba muka,1 vajce,2 cl soli,asi 4dcl vody
@zuzkaamato

zuzkaamato
26. jún 2012

@slniecko103 hm, asi viem, co budem mat zajtra na obed 😀 jahody mam, muku tiez, vajce doma najdem a voda nam tecie 😀 akurat, ze mam plnu chladnicku papriky a rajcin, tak asi budem musiet spravit leco... zase 😀

elise
26. jún 2012

@zuzkaamato z rajčin si sprav rajčinový džem🙂

slniecko103
26. jún 2012

@zuzkaamato my leco pozajtra ,tiez toho mame doma hojne,a popozajtra zase pirohy z mrazaku 😀 a potom asi zase leco aby sa to pojedlo 😀 😀 😀

zuzkaamato
26. jún 2012

@elise hmm, tak to som este neskusala a ani nejedla.. ale nemam ich nejak vela, len dnes sme si nakupili s muzom, ze zajtra bude leco a svokrovci nam doniesli dalsiu varku, ze nech si spravime leco 😀 sme mysleli na to iste... tam mam asi kilo papriky a kilo a pol rajcin... nie vela, ale pre dvoch dost 😀
rajcinivy dzem sa robi normalne na sladko?

nadulka88
26. jún 2012

Ja som dnes robila toto.. jednoduche a fakt dobre 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7925

zuzkaamato
26. jún 2012

@slniecko103 tak ja sa popozajtra u vas stavim na tie pirohy teda 😀

tinuskaha
26. jún 2012

@nika1375 rozmrazim spenat davam ochuteny pridam vajce polohrubu muku hustota take ani nie riedke ani huste ako na klasicke halusky uvarim vo vode a hotovo.. 😉

adulikka
26. jún 2012

dnes francúzske zemiaky a kedže na Orave neskôr všetko kvitne ,tak aj sirup bazový...