Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj no ty len samé super jedlá robíš 🙂 mňam ten hermelín a ešte aj plnený 😀 😀
@nelinka0401 joj, ďakujem, ale čoby som robila 😅
@danielaj mnam,vyzera to super ,ten hermelin. 🙂 ja davam citr.koru do lievancekov 🙂
@lululka555 ja tiež dávam do lievancov, ale do palaciniek som dala dnes prvý krát a že mňam 😝 inak kadečo dávam do palacinkového cesta: nám veĺmi chutí kokos, tiež nastrúhané jablká, aj orechy som už dávala, škoricu... 🙂
az do soboty nevarim a v nedelu ideme na odpust.
@danielaj a s tymi jablkami sa ti dobre robili? ja som minule robila podla knihy,,recepty zo zivota,,halusky s jablkami,ale nebolo to bohvie co ,sa mi to rozpadavalo a bola z toho jedna kasa 😒
@lululka555 normálne, ja od oka nastrúham 1-2 jablká a v pohode 🙂
@danielaj ved hej,je aj rozdiel 😉 palacinky a halusky
lasagne-mäsovo- šapionovo- bešamelové
tak porova polievka vysla na vybornu a druhe parene buchty 🙂
@gumkacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562 - robila som ho prvy krat, tak dufam, ze budu dobre 😉
fazulova polievka a brokolica zaliata palacinkovym cestom 😀
dnes som sa opat vyhla vareniu, bola som navstivit mamu a spravila mi plnenu papriku 🙂
baby nestiham vas dnes citat zavaram uhorky aj marhule 😝 😝 😝 😝
palacinky plnene masom s pikantnou paradajkovou omackou,,
nivova natierka a opekane chlebiky
Dnes na večeru zapekané kuracie prsia s kyslou kapustou s varenými zemiakmi 🙂. Jednouchá a rýchla vec nakoľko mám práce nad hlavu 😅
ahojte dievčence dakujem za pochvalu 😵 @danielaj @zuzulienaba páči sa podla tohoto receptu som robila ciabatty http://www.akosatorobi.sk/video/2491/domaci-chl... len som si upravila množstvo vody na 300ml robila som ich už druhý raz a bohato stači aj menej a múku som miešala celozrnnú s obyčajnou 🙂
chutna hribova polievka so zeleninou a rezancami, varene nove zemiaky a vyprazany karfiol, mnamky 🙂
@danielaj ten syr vyzerá perfektne ukladám si receptík a určite niekedy vyskúšam a dakujem za pochvalu 😵 ja musím trošku zdravšie varit lebo jedlá ktoré tu vkladám cez týžden varím u mojich rodičov pre chorého otca 😒 tak sa mu snažím varit lahšie a zdravšie jedlá- vela zeleniny, netučné jedlá celozrnné výrobky ale občas aj my zhrešíme 😉 a teší ma že sa u nás vždy všetko zje a moji stavníci si aj pochvalujú 😀 a dokonca sa učia na takúto stravu aj moje deti čo ešte predpár mesiacmi preferovali len sladké jedlá a zeleninu mi odmietali a teraz im nerobí problém zjest napríklad dusenú fazulku alebo inú čerstvú zeleninu čomu som velmi rada 😵
dnes-halušky s tvarohom
zajtra-nove zemiačky /varene/+vypražany karfiol+vypražana cuketa+uhorkovy a paradajkovy šalat 😉
a ešte nejaku polievočku pre maleho pacienta 😔
vajcová polievka , kukuričné placky s bilinkami , šalát zo záhradky .
Dnes na veceru boli zemiaky s karfiolom na pare a k tomu tatarka. Chcela som upiect este dnes kolac (kym nie je tak horuco) a tak som bola na nakup na trhu. Kupila som uuuplne vsetko co som chcela, len na kolac a pre seba som zabudla kupit. 😅 No hlavne, ze moji chlapi maju ovozel. 😉
nemozem citat tuto stranku vecer...... 😀 😀 😀 😀

@danielaj ten hermelin vyzera fakt dobre, aj palacinky mnam 🙂