icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
28. jún 2012

@danielaj ten hermelin vyzera fakt dobre, aj palacinky mnam 🙂

danielaj
28. jún 2012

@lenka268 ďakujem, veru aj nám chutilo 😉

nelinka0401
28. jún 2012

@danielaj no ty len samé super jedlá robíš 🙂 mňam ten hermelín a ešte aj plnený 😀 😀

danielaj
28. jún 2012

@nelinka0401 joj, ďakujem, ale čoby som robila 😅

lululka555
28. jún 2012

@danielaj mnam,vyzera to super ,ten hermelin. 🙂 ja davam citr.koru do lievancekov 🙂

danielaj
28. jún 2012

@lululka555 ja tiež dávam do lievancov, ale do palaciniek som dala dnes prvý krát a že mňam 😝 inak kadečo dávam do palacinkového cesta: nám veĺmi chutí kokos, tiež nastrúhané jablká, aj orechy som už dávala, škoricu... 🙂

nadhera
28. jún 2012

az do soboty nevarim a v nedelu ideme na odpust.

lululka555
28. jún 2012

@danielaj a s tymi jablkami sa ti dobre robili? ja som minule robila podla knihy,,recepty zo zivota,,halusky s jablkami,ale nebolo to bohvie co ,sa mi to rozpadavalo a bola z toho jedna kasa 😒

danielaj
28. jún 2012

@lululka555 normálne, ja od oka nastrúham 1-2 jablká a v pohode 🙂

lululka555
28. jún 2012

@danielaj ved hej,je aj rozdiel 😉 palacinky a halusky

kikatko
28. jún 2012

lasagne-mäsovo- šapionovo- bešamelové

lizatko1009
28. jún 2012

tak porova polievka vysla na vybornu a druhe parene buchty 🙂

gumkacik
28. jún 2012

@sebi123 aky robis nalev do uhoriek 😎

sebi123
28. jún 2012

@gumkacik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562 - robila som ho prvy krat, tak dufam, ze budu dobre 😉

mariana0915
28. jún 2012

fazulova polievka a brokolica zaliata palacinkovym cestom 😀

zuzkaamato
28. jún 2012

dnes som sa opat vyhla vareniu, bola som navstivit mamu a spravila mi plnenu papriku 🙂

titkovamiriam
28. jún 2012

baby nestiham vas dnes citat zavaram uhorky aj marhule 😝 😝 😝 😝

janusa_
28. jún 2012

palacinky plnene masom s pikantnou paradajkovou omackou,,
nivova natierka a opekane chlebiky

levandullka
28. jún 2012

Dnes na večeru zapekané kuracie prsia s kyslou kapustou s varenými zemiakmi 🙂. Jednouchá a rýchla vec nakoľko mám práce nad hlavu 😅

bobinkask
28. jún 2012

ahojte dievčence dakujem za pochvalu 😵 @danielaj @zuzulienaba páči sa podla tohoto receptu som robila ciabatty http://www.akosatorobi.sk/video/2491/domaci-chl... len som si upravila množstvo vody na 300ml robila som ich už druhý raz a bohato stači aj menej a múku som miešala celozrnnú s obyčajnou 🙂

bobinkask
28. jún 2012

@lussy23 dakujem 😵 canneloni sú cestoviny také rúrky ktoré sa plnia roznymi plnkami a zapekajú sa v rúre niečo ako lazane len je to rúra 🙂 kúpila som ich v lidli 😉

asshanti
28. jún 2012

chutna hribova polievka so zeleninou a rezancami, varene nove zemiaky a vyprazany karfiol, mnamky 🙂

bobinkask
28. jún 2012

@danielaj ten syr vyzerá perfektne ukladám si receptík a určite niekedy vyskúšam a dakujem za pochvalu 😵 ja musím trošku zdravšie varit lebo jedlá ktoré tu vkladám cez týžden varím u mojich rodičov pre chorého otca 😒 tak sa mu snažím varit lahšie a zdravšie jedlá- vela zeleniny, netučné jedlá celozrnné výrobky ale občas aj my zhrešíme 😉 a teší ma že sa u nás vždy všetko zje a moji stavníci si aj pochvalujú 😀 a dokonca sa učia na takúto stravu aj moje deti čo ešte predpár mesiacmi preferovali len sladké jedlá a zeleninu mi odmietali a teraz im nerobí problém zjest napríklad dusenú fazulku alebo inú čerstvú zeleninu čomu som velmi rada 😵

bobinkask
28. jún 2012

u nás dnes kurací guláš v domácom chlebíku včera moj muž pozeral bez servítky a tam mali niečo podobné tak že on by si dal gulášik v chlebíku tak som mu splnila želanie 🙂 aspon som nemusela rozmýšlat čo varit 😀

zuziq
28. jún 2012

@bobinkask normalne ze beriem lyzicku a idem sa snazit vydolovat nieco z monitora 😀

akika722
28. jún 2012

dnes-halušky s tvarohom
zajtra-nove zemiačky /varene/+vypražany karfiol+vypražana cuketa+uhorkovy a paradajkovy šalat 😉
a ešte nejaku polievočku pre maleho pacienta 😔

bubo1104
28. jún 2012

vajcová polievka , kukuričné placky s bilinkami , šalát zo záhradky .

bobinkask
28. jún 2012

@zuziq nepokaz si prosím počítač 😀 ešte máme pol hrnca a dva chlebíky tak dobehni 😀

amdeis
28. jún 2012

Dnes na veceru boli zemiaky s karfiolom na pare a k tomu tatarka. Chcela som upiect este dnes kolac (kym nie je tak horuco) a tak som bola na nakup na trhu. Kupila som uuuplne vsetko co som chcela, len na kolac a pre seba som zabudla kupit. 😅 No hlavne, ze moji chlapi maju ovozel. 😉

maranat
28. jún 2012

nemozem citat tuto stranku vecer...... 😀 😀 😀 😀