icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
1. júl 2012

😉 my dnes kuracie prsia s cukinou a mrkvou na stave a s ryzou a struhany tvarohovy kolacik 🙂

mia258
1. júl 2012

@milenka74 ja varím len to, čo chutí malej, takže musím skúšať 😀 Ale väčšinou mi zje všetko, lebo polievky sa snažím robiť len také ľahké

eva7780
1. júl 2012

živánska na plechu,v tomto teple je varenie utrpenie 😝

danielaj
1. júl 2012

@nelinka0401 cuketu určite nepredváraj pred zapekaním, je hotová veľmi rýchlo a mala by si z nej blato 😝

danielaj
1. júl 2012

my dnes klasika nedeĺná slepačia polievka, pizza rezne z bravčového karé, americké zemiaky, ryža, čerstvý marhuľovo-jablkový kompót 😉 poobede ideme zaviezť dcéru do tábora, aj my bude smutno ☹

eva7780
1. júl 2012

@danielaj ked zamrazujes marhule ,potom ked ich potrebujes k niecomu nechas trochu rozmrazit?

nelinka0401
1. júl 2012

@danielaj dakujem 🙂 ani by sa mi nezmestili do žiadneho hrnca.takže môžem ísť na to.už aj ich idem otrhnuť do záhrady 🙂

nikita308
1. júl 2012

Dnes morčací vývar s rezancami, kuracie prsíčka plnené šunkou a syrom, ryža s kukuricou a mix šalát... a ako dezert hrnčekový koláč s marhuľami posypaný nastrúhanou čokoládou... 🙂

luciok
1. júl 2012

wrrrr moja svokra sa vôbec nekamaráti so soľou a my ostatní to musíme trpieť!!

akika722
1. júl 2012

tak dovarene dojedene 😀 /sfotene len jedno dieťa,zvyšne jedli v obyvačke lebo v kuchyni bola sauna 😀 / /domaca knedla a madarsky gulaš-mini porcia našho tata 😀

danielaj
1. júl 2012

@eva7780 ano, nechám ich trošku rozmraziť 😉

mravvcek
1. júl 2012

Svieckova a knedla,zajtra uvarim k nej cestovinky 🙂

akika722
1. júl 2012

@danielaj och božeeee moj aky kolačik 😲 sliny po kolena 😀

fontana
1. júl 2012

ahojte,ja som dnes plnila rezne z kyslou kapustou a bryndzou,k tomu ryža a cviklový šalátik,polievka špenátová .

zuzkaamato
1. júl 2012

kocky mate niektora recept na piskotovu roladu, ktora nepopraska? dakujeem 🙂

zuul
1. júl 2012

kuk, my dnes zeleninkova polievka s pismenkami, dusene hovazdie masko s hraskom, mrkvou, posypane syrom a ryza.
a cez tyzden planujem pecene kura, parene buchty, nieco co mi krpatka zjedia v tomto teple 😎

kucminka
1. júl 2012

koláčik na oslavu pripravený 😉

liviaf14
1. júl 2012

polievka z hlávkovej kapusty s údeným kur. stehnom, americké zemiaky a pečené kur. stehienka, kapustovo-mrkvový šalátik 😵

lencyca
1. júl 2012

@luciok ja to poznám,ale už naštastie mám svoju kuchynu,solnička to istí 😀

zuzkaamato
1. júl 2012

@titkovamiriam dakujem 🙂

bubinko83
1. júl 2012

baby ako varite jasminovu ryžu aby bola dobra?

papuka
1. júl 2012

@gianni ahoj, to je z obchodu z krabičky, ale máš svoj recept, prepáč že sa tak blbo pýtam, ale nám v rodine velmi velmi chutí taká tá od DR. OETKERA z jkrabice, tento týžden som skúšala robit krtkovu tortu na plechu recept bol odtielto z MK, nebol zlý ale nebolo to ono 😒

janusa_
1. júl 2012

no zienky dnes varili u nas muži-- naplnili cuketu lecom ,syrom, slaninou,klobasou a dali zapiect 🙂 lahodka 😉

atiatko
1. júl 2012

... tak vraj je dnes slovenský deň bez mäsa 😒 ... no u nás sme ho oslávili mäskom 😀 😀 😀 pečená cuketa plnená mletým mäskom na cesnaku s čerstvou bazalkou celé "prikryté" syrom a k tomu pečené zemiaky a miešaný šalát .... mňáááámka .... 🙂 🙂 🙂

luciok
1. júl 2012

@lencyca Už aby som tú svoju kuchyňu mala aj ja, lebo jedlo bez soli to sa fakt nedá jesť. Včerajší vývar "ala svokra" neprajem ani nepriateľovi 😀

miriamr
1. júl 2012

kurací vývar, knedľa, červená kapusta, pečená krkovička a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46427 😵

titkovamiriam
1. júl 2012

včerajšia grilovana cukina
vyvar s mrkvovými haluskami
bravčova pečen s cukinoi

pri vode bolo super,cestou domov sme sa stavili v pizzerke a tam som zistila ze uz robia rozvoz.Michal bude 4 dni buduci tyzden s marekom tak som zaplatila dovoz denneho menučka a nemusim sa nahanat s varením v tomto horku ,staci ze musim zavarit cca 16 flias marhul aj uhoriek a nacukrovala som si 3kg marhul na dzem. 😝 😝 😝 😝

gelifil
1. júl 2012

@titkovamiriam co si dala an tu cukinu?...to oranzove myslim

ibajeho
1. júl 2012

@kucminka jeeee to je z bebe keksov?mozem poprosit recept?ako mala som to papavala ale neviem ako sa ro robiii