Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dneska varím višňový džemík,fúúú,v tom horku 😒 vždy som to dávala do pary,ale čítala som tu,že prevraciate poháriky hore dnom a zabalíte do deky,len sa bojím,aby sa mi to neskazilo?Dajte nejaké tipy,či nahrievate predtým poháre,alebo namáčate víčka do teplej vody.Počula som všeličo len som to ešte neskúšala.ďakujem
@gianni dakujem, toto tiež nie je taká ako z krabice, asi si budem musiet vymysliet na tu plnku svoj recept 😀 ona z krabice je taká šlahačková lahká, a prave ta nám všetkým velmi chuti, ale dakuejm ti.nehovorim že tieto nie su fajne, sú, ale original je original, ak nahodou niečo vymyslim a bude sa to približovat k originalu, dam ti vediet 😉
pecene kuriatko + ryža, mnaaam)
kuracia cina a moravske kolace 🙂 kolace ale nie su so slivkovym lekvarom, ale je tam vlozena marhula, kedze mame marhulky 🙂
šalátový prívarok so zemiakmi, volským očkom a špekačkou 😝 😝
U nas sa dnes dojeda plnena paprika a zeleninova polievka s mrvenickou, ci ako sa to vola.
@kucminka ja tiez lekvar iba obratim hore dnom a balim do deky. Ziadne speci upravy s poharmi ani vieckami predtym nerobim. Ked das horuci do pohara a poriadne zavries, tak sa neskazi. Neboj.
@danielaj dakujem za roladu, vyskusam 🙂
mrkvová polievka s mrveničkou, tekvicový prívarok, varené zemiaky s maslom a osmaženou cibuľou, varené vajíčko.
ahojte 😉 u nas dnes vyprazany kalerab / zo zahradky / varene zemiaky s maslom a cerstva zeleninka.
mame trosku maska z grilovacky, tak som hodila do janskej misy nove zemiacky na platky, medzi to grilovane masko, na vrch surovu cuketu a rajciny na platky a supla upiect do rury. A pre manzelika na vrch aj trosku slaninky. Nakonci este posypem syrom. A polievocka zo struhanej zeleniny s hraskom a ryzou
@lululka555 ako ho robis?Normalne v trojobale?
@mravvcek hej v trojobale 🙂
@kucminka aj by som dala vediet ale nedostala som kupit tvaroh. Niesom doma ale u mamy a tu maju taku samosku za vsetky drobne ze jeden kus z niecoho a polovicu veci ani nemaju ziaden druh. Proste parada. Asi ma to pocka ked sa vratim domov. Ale urcite sa potom ozvem. Bude to asi cez vikend 🙂
@lululka555 vyprazany kalerab? To by ma nenapadlo, je to basta asi co? 😉
@ibajeho je to mnam,nieco ako patizon 😉
ahojte,dnes marinované kuracie kúsky,nové zemiaky,miešaný šalát,bude aj na zajtra 😉
deti sú u babky do zajtra , tak mm bude mať praženicu 😀 😀 😀 . A mám vyriešené varenie 😉
@kucminka ahoj. super dezert 🙂 vdaka za napad 🙂
@miriamr nó, dobrý nápad tie rozmixované jahody 😉
@kucminka ahoj, ja som nikdy v živote nedávala džem do pary, takto to robila moja babička, aj moja mama, tak to robím aj ja, nikdy sa nám nič nepokazilo, ja nerobím nič extra s pohármi, normálne ich umyjem a dám do nich horúci džem, zatvorím, zabalím do novín a do deky, normálne nastojato, nie dolu hlavou a nechám tam do druhého dňa vychladnúť 😉
kuracie zeleninove rizoto a urobila som tuniakovu pomazanku 🙂
no v dnesnom horku uvarim najskor seba na vlastnej stave...len neviem, ci by to mojim stravnikom xutilo... tak len ryxlovka - cestoviny s paradajkovou omackou a kuracim masom
minnie30 ďakujem za tip,snáď sa to podarí,tak ako tebe 😉
baby prosím poraďte nejaký overený recept na marhuľovú dreň
ahojte,my dnes slížiková polievka-na želanie Terezky a nutelové palacinky

Tak manzel vcer zohnal mobilnu klimu tak som konecne varila na pondelok a utorok naraz. Polievka zeleninkova s ovsenymi vlockami. Druhe jedlo spagetty s paradajkovou omackou a zeleninou. No ako ako odmenu za klimu dostal manzel sypanu jablcnu strudlu s makom. No nemohol sa vcera dockat kym sa dopecie. 🙂