icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

amdeis
2. júl 2012

Tak manzel vcer zohnal mobilnu klimu tak som konecne varila na pondelok a utorok naraz. Polievka zeleninkova s ovsenymi vlockami. Druhe jedlo spagetty s paradajkovou omackou a zeleninou. No ako ako odmenu za klimu dostal manzel sypanu jablcnu strudlu s makom. No nemohol sa vcera dockat kym sa dopecie. 🙂

kucminka
2. júl 2012

@danielaj áno,je to z Be Be keksov,teraz to dobre padne,v takých horúčavách 😉

kucminka
2. júl 2012

@ibajeho daj vedieť,ako sa ti to podarilo 😉

kucminka
2. júl 2012

dneska varím višňový džemík,fúúú,v tom horku 😒 vždy som to dávala do pary,ale čítala som tu,že prevraciate poháriky hore dnom a zabalíte do deky,len sa bojím,aby sa mi to neskazilo?Dajte nejaké tipy,či nahrievate predtým poháre,alebo namáčate víčka do teplej vody.Počula som všeličo len som to ešte neskúšala.ďakujem

miriamr
2. júl 2012

@danielaj už je aj po nich 😀 boli super. Ja som však namiesto džemu dala rozmixované jahody a bolo to neskutočné 😵

papuka
2. júl 2012

@gianni dakujem, toto tiež nie je taká ako z krabice, asi si budem musiet vymysliet na tu plnku svoj recept 😀 ona z krabice je taká šlahačková lahká, a prave ta nám všetkým velmi chuti, ale dakuejm ti.nehovorim že tieto nie su fajne, sú, ale original je original, ak nahodou niečo vymyslim a bude sa to približovat k originalu, dam ti vediet 😉

jolly84
2. júl 2012

pecene kuriatko + ryža, mnaaam)

katusska1
2. júl 2012

kuracia cina a moravske kolace 🙂 kolace ale nie su so slivkovym lekvarom, ale je tam vlozena marhula, kedze mame marhulky 🙂

fifitko25
2. júl 2012

šalátový prívarok so zemiakmi, volským očkom a špekačkou 😝 😝

vieruna
2. júl 2012

U nas sa dnes dojeda plnena paprika a zeleninova polievka s mrvenickou, ci ako sa to vola.
@kucminka ja tiez lekvar iba obratim hore dnom a balim do deky. Ziadne speci upravy s poharmi ani vieckami predtym nerobim. Ked das horuci do pohara a poriadne zavries, tak sa neskazi. Neboj.

zuzkaamato
2. júl 2012

@danielaj dakujem za roladu, vyskusam 🙂

adelaida33
2. júl 2012

mrkvová polievka s mrveničkou, tekvicový prívarok, varené zemiaky s maslom a osmaženou cibuľou, varené vajíčko.

lululka555
2. júl 2012

ahojte 😉 u nas dnes vyprazany kalerab / zo zahradky / varene zemiaky s maslom a cerstva zeleninka.

zuziq
2. júl 2012

mame trosku maska z grilovacky, tak som hodila do janskej misy nove zemiacky na platky, medzi to grilovane masko, na vrch surovu cuketu a rajciny na platky a supla upiect do rury. A pre manzelika na vrch aj trosku slaninky. Nakonci este posypem syrom. A polievocka zo struhanej zeleniny s hraskom a ryzou

mravvcek
2. júl 2012

@lululka555 ako ho robis?Normalne v trojobale?

lululka555
2. júl 2012

@mravvcek hej v trojobale 🙂

ibajeho
2. júl 2012

@kucminka aj by som dala vediet ale nedostala som kupit tvaroh. Niesom doma ale u mamy a tu maju taku samosku za vsetky drobne ze jeden kus z niecoho a polovicu veci ani nemaju ziaden druh. Proste parada. Asi ma to pocka ked sa vratim domov. Ale urcite sa potom ozvem. Bude to asi cez vikend 🙂

lencyca
2. júl 2012

@luciok my sme mali 2roky spoločnú kuchynu 😒 svokra chcela aby som varila na jej sposoby 😠 ,ja som bola naučená z domu inak,nedala som sa 😀 musíš vzdržat,držím ti palčeky 😉

ibajeho
2. júl 2012

@lululka555 vyprazany kalerab? To by ma nenapadlo, je to basta asi co? 😉

lululka555
2. júl 2012

@ibajeho je to mnam,nieco ako patizon 😉

lencyca
2. júl 2012

ahojte,dnes marinované kuracie kúsky,nové zemiaky,miešaný šalát,bude aj na zajtra 😉

daniz
2. júl 2012

deti sú u babky do zajtra , tak mm bude mať praženicu 😀 😀 😀 . A mám vyriešené varenie 😉

zuzkaamato
2. júl 2012

@kucminka ahoj. super dezert 🙂 vdaka za napad 🙂

danielaj
2. júl 2012

@miriamr nó, dobrý nápad tie rozmixované jahody 😉
@kucminka ahoj, ja som nikdy v živote nedávala džem do pary, takto to robila moja babička, aj moja mama, tak to robím aj ja, nikdy sa nám nič nepokazilo, ja nerobím nič extra s pohármi, normálne ich umyjem a dám do nich horúci džem, zatvorím, zabalím do novín a do deky, normálne nastojato, nie dolu hlavou a nechám tam do druhého dňa vychladnúť 😉

kucminka
2. júl 2012

@vieruna tak džemík dovarený a poháriky odpočívajú v deke 😉

mia117
2. júl 2012

kuracie zeleninove rizoto a urobila som tuniakovu pomazanku 🙂

mysiatkoo
2. júl 2012

no v dnesnom horku uvarim najskor seba na vlastnej stave...len neviem, ci by to mojim stravnikom xutilo... tak len ryxlovka - cestoviny s paradajkovou omackou a kuracim masom

kucminka
2. júl 2012

minnie30 ďakujem za tip,snáď sa to podarí,tak ako tebe 😉

tosijo
2. júl 2012

baby prosím poraďte nejaký overený recept na marhuľovú dreň

katushka16
2. júl 2012

ahojte,my dnes slížiková polievka-na želanie Terezky a nutelové palacinky