icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tosomja
3. júl 2012

@akika722 to preto, že mám na to šľahač 🙂 predávali to raz v lidl, možno aj inde (Nescafe frapé+mixér) 🙂 dám trošičku studenej vody, kávu, cukor - vymiešam do peny, pridám ľad, zmrzlinu a zalejem mliekom 🙂
alebo ak nemáš mixér (daj do šejkra a trep, kým nebudeš mať penu) 😅

tosomja
3. júl 2012

@duplinka kukurica už nie jeeee, ale kávu spravím hocikedy 🙂

akika722
3. júl 2012

@tosomja robim to v "šejkri" len vynechavam cukor ,ten ja v kave nemusim..ani zmrzliu tam nemusim,to radšej zvlašť 😀 asi som malo trepala 🙄 😖 😅

duplinka
3. júl 2012

@boska79 myslíš, že by to bolo riziko? 😀 😀 Ale keď ja zbožňujem kukuricu a káva od Vieročky je bezkonkurenčná 🙂

duplinka
3. júl 2012

@tosomja že sklamala si ma. 😒 No dobre, uspokojím sa aj s kávou, ale nezvykaj si na to 😀 😀 😀 😀 😀

boska79
3. júl 2012

Ja som tiez vytiahla taky shaker, frappe ide u nas o dusu... Len sa mi lad musi urobit

A cierny caj, s listkami maty a kockami ladu...mnam mnam.

Na hrdlo mi robi dobre studene, len aby som sa neprekofeinovala :D

Konecne mam na balkone matu, tak zuzitkovavam. Mam ju aj za bytovkou, ale to nebudem riskovat, nahodou to tam niekto ocura....tsssss.... Zas to neeee

abriela
3. júl 2012

@danielaj ja mam poziadavku od 5,5 rocneho chlapceka. Chce kamion, tak krsna musi spravit kamion 😀

boska79
3. júl 2012

Inak varena kukurica- asi mam fajnove deti..nechcu to moc. Svokra sadi fajnovu, lahodkovu, ale daju si kazdy po klasku a finito.

A to sa s tym nechcem furt napchavat... Ved od kukurice sa pribera, tak nech niesom s nej ako mroz to uz vecer jest nechcem

boska79
3. júl 2012

a robievame, takto v lete, okrem leca aj rychly obed ci vecera- z paprik sa odreze vrch, vytrasu semienka, trochu vegety sa tam nasype, lunex, platok sunky, vrch z papriky sa pouzije ako viecko a udusi sa na panvici na oleji. zo zaciatku prikryte, potom sa to odokryje a je to ....

s cerstvou bagetou...

boska79
3. júl 2012

a mam chut na palacinky..neake dobre... s neakou mnamky naplnou.

v krumlove ked sme boli, v palacinkarni mali - udusene jablka, zo skoricou a tym plnili palacinky. mnamkyyy

Musim rodinu vytiahnut do Blavy, je tam palacinkaren, maju vraj - sladkoslany karamel... 😵 😵 😵 😵 😵

tosomja
3. júl 2012

@akika722 tak to bude asi v tom, že nedávaš cukor, mne to bez neho tiež nešlo 🙂 a zmrzlinu aj do kávy aj do misky, samozrejme 😀

tosomja
3. júl 2012

@akika722 alebo vieš čo ma teraz napadlo, ak nedávaš cukor, tak skús vyšľahať mlieko normálne s metličkami, nie až na šľahačku a potom to trošku ohrej, nebude to teplé, ľad to schladí 🙂 to mi sestra robievala na kapučíno 😅

tosomja
3. júl 2012

@duplinka 🤐 už som ticho - ak niekedy budeš mať chuť, stačí prezvoniť, nech dám robiť ľad a dokúpim zmrzku 😀
a tá kukurica nič moc - mohla byť sladšia

Teraz idem robiť kokosovú krupicu, na večeru

akika722
3. júl 2012

@tosomja kukaj kukaj a bez cukru 😀

tosomja
3. júl 2012

@akika722 ááááá, dobrá si 😀 nebolia ťa ruky od toľkého trepania 🙂 ?

akika722
3. júl 2012

@tosomja vieš že som pretrepala len 6x? 😅 viem kde bola chyba 🙄
1pokus-dala som kavu,zaliala trošíčku horucu vodu a tak mlieko
2pokus-dala som kusok STUDENEJ vody a tak mlieko 😅 žeby?
a slamka stala v pozore 😀

gianni
3. júl 2012

teraz na večeru robím cuketové lečo...

mia117
3. júl 2012

vecera, cestoviny penne s paradajkovym pestom, olivovym olejom a parmezanom 🙂

bobinkask
3. júl 2012

ahojkajte včera sme podojedali čo zostalo od nedele spravila som detom banánový koktejl a banánovú zmrzlinu (banány rozmixované a zmiešané s jogurtom s príchutou vaječný liker-perfektné velmi mi to chutilo 😵 )
marhulovú dren a dnes sme už aj koštovali 😀
dnes som varila zeleninovú polievku s kuskusom a tieto pirohy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse ale boli plnené kuracím masom a poliate kyslou smotanou a namiesto slaninky podusené tofu

verka1856
3. júl 2012

Ahojte viete poradit nejaky recept z mleteho meska.len nie fasirky.dakujem

mamkabeika
3. júl 2012

Nesiel nam zase net, tak to vsetko, co sme papali zhrniem: jahodove parene buchty a paradajkova polievka, kysly fazulkovy privarok a paradajkova polievka so syrom, gulas s chlebikom, babske kura a kysla fazulkova polievka, a piekla som tvarohovu zebru ( recept mam z mimibazaru), marinovane kuracie prsia s hranolkami v trube a cesnakovo jogurtovym pestom. Zajtra pareny salat a varene zemiacky, k tomu vajicko 🙂

simaf
3. júl 2012

@verka1856 Ahoj. Opraž si hl. múku na oleji, zalej vodou, nechaj zovrieť, pridaj dva paradajkové pretlaky, klinčeky a z osoleného mletého mäska urob malé guličky. Nechaj variť. Podávaj so špagetami. Výborné a rýchle papaníčko

titkovamiriam
3. júl 2012

dnes fazulova polievka,marhulovy kolacik a vecer na terase vysmažana cukina

zavarane marhule-obycajne aj dia,zavarana kukurica,a mix jablka marhule

bobinkask
3. júl 2012

@mamkabeika možem sa spýtat ako sa robí to babské kura? díky 😉

abriela
3. júl 2012

@bobinkask tu dren by som si dala aj pirohy. Mnam

rastulka
3. júl 2012

@bobinkask Pirohy plnene kuracim maskom,dobry napad 🙂 mnaaam 😀 😀 😀

barcelona94901
3. júl 2012

chudnutie,nechudnutie cápem do seba zmrzku 😝

rastulka
3. júl 2012

dnes som detom robila nadychanu vianoču s marhulovym džemom 🙂 že aka mnamka ...... 😉

rastulka
3. júl 2012
sebi123
3. júl 2012

ahojte, dnes kalerabova polievka a plnena paprika 🙂