Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte žienky Chodím sa sem k vám inšpirovať. Teraz by som od vás potrebovala nejaké dobré recepty. Budúci týždeň Idem robiť nar. oslavu synovi a prídu starý aj krstný rodičia. Chcela by som niečo nezvyčajné na pohostenie nevarené nepečené. Robievam väčšinou parížsky šalát a mysy obložené ale chcelo by to zmenu Niečo čo máte otestované a je to ozaj mňamka.Ďakujem za typy. 🙂
baby nejaky napad? -kombinacia zemiaky a bravčove stehno 😒 aby sa to dalo jesť a chutilo aj mojmu staršiemu synovi-on polku ohundre 😒
U nas dnes drozdova zeleninova polievka a domaca pizza.
Dnes bravčový vývar s rezancami, kôprová omáčka s knedľou a zákusok Kráter... 🙂 večer grilovačka, zajtra návšteva, takže ešte obložená misa, očká... ale že vôbec sa mi v tomto teple nechce pri tom sporáku stáť... 😒
inak ja dnes zase nevarím, manžel išiel k rodičom a ja mám ešte stále z tej šalátovej polievky a aj plnená paprika ešte ostala 😀
@kikaneu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21990
skús kuknúť sem,len ja to troška inak splietam a potieram vrch žľtkami,nedávam ich do cesta,vyzerá to po upečení ako z pece vytiahnuté. 😉
dnes rybka na masle a zemiaky
Neviete mi poradit co s cervenou kapustou? Nejaky recept bez mäsa 😵
kuraci vyvar, a pecene marinovane stehna s ryzou a uhorkovym salatom mnaam 🙂
@frick podla mna take ine je toto http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... , su to palacinky na slano, plnene, a narezane na kolieska ako jednohubky. U nas to ma velky uspech 🙂 No a potom napr. plneny sendvic, syrova/sunkova rolada. Zo sladkych veci: nepecena rolada http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2868 , smotanovo-piskotova torta, piskoty-banan-piskota v cokolade na sparadku, alebo hocijake ine ovocie v cokolade, nepeceny kremes, a u nas veeelmi oblubeny cviklovy salat: zavarana cvikla (my ju mame nastruhanu), precedis od tej stavy, k tomu das nastruhany tvrdy syr, majonezu a cesnak podla chuti - vynikajuce 😀
Zemlovka a pre mna cestovinovy salat..
...fazulová polievka na kyslo a k rebierkam zemiačiky s cibulou 🙂 🙂 🙂
zemiakove placky s pecienkou a vcera sme pogrilovali lososa, cukinu a zemiaciky 🙂
ja dnes prsia zapekane s broskynou, sunkou a syrom, k tomu salatik, ryza hranolky, dalej klasika nedelna polievka a peciem v pekarnicke pernik, vonia na cely dom, chceme zobrat do Levoce na odpust, ideme vecer aj s detmi,tak sa tesim :D
prajem vam krasny den 😎
my dnes šalátik zo zemiačkov, zeleninky a jogurtu a filé na masle 🙂
my dnes jednducho rajcinova polievka, vysmazana cukina a nove dinstovane zemiaciky a piekla som domaci chlieb ale je o nicom....
Baby dajte mi recept na domaci chlieb, ktory si mozem upiect v trube. dakujem
my dnes cesnaková polievka a cestoviny s údeným mäsom a cuketou,mňam
my dnes vajíčková polievočka so strúhanou zeleninkou a palacinky... 😝

@bobinkask urcite vycarujes nejaku dobrotu 😉