icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
7. júl 2012

@kucminka ospravedlnujem sa 😉 o receptík na tú celozrnnú knedlu poprosím @mrkvakatka
nejak som to poplietla 🙂

tosomja
7. júl 2012

žeby som tiež tú našu cukinu z chladničky ugrilovala?...
a ešte aj nejakú tú rybku a samozrejme krídelka nesmú chýbať pre mojú malú nenásytnú kobylku 😀

lencyca
8. júl 2012

moje prve mufiny-karamelove s arasidmi a tvarohovy kolacik s malinami,mnam,syn ho aj veceral 😀

lencyca
8. júl 2012

dnes polievka z cervenej sosovice zo zeleninou, zapekane kuracie rezne,hranolky,ryza a uhorkovy salat 😉

titkovamiriam
8. júl 2012

Dobre ranko!dnes pecene kura,zemiaky,uhorkovy salat

rastulka
8. júl 2012

Dobre ranko 🙂 U nas dnes kuraci vyvar a vypražane kura s ryžou 😉

mrkvakatka
8. júl 2012

@bobinkask
1 kg múky
1 vajce
cca 1dcl oleja, to som dala tak od oka
sol
kvások :
asi 3 dcl mlieka, kvascnice a troška cukru
potom pri miešaní som pridala ešte trocha vody tiež tak od oka podla toho ako je to cesto miešatelné
🙂

bobinkask
8. júl 2012

@mrkvakatka dakujem 😉 a múku dávaš celé 1kg celozrnnej alebo miešaš s obyč.?

bubo1104
8. júl 2012

@bobinkask - tak tento koláčik určite raz vyskúšam a veľmi rada .

adelaida33
8. júl 2012

@lencyca mňááám, ten tvoj tvarohový koláčik s malinami, by som ja aj raňajkovala 😀 , slintááám 😝 .

adelaida33
8. júl 2012

hovädzí vývar so zeleninou a domácimi slížikmi, zemiaková kaša, hovädzie varené z polievky, paradajková omáčka.

sisanka
8. júl 2012

takze my dnes hovadzi vyvar a druhe k hovadziemu masku z polievku urobim koprovu omacku a domaci knedlik...a poobede nas caka grilovacka.... 🙂

bobinkask
8. júl 2012

@bubo1104 ano je dobručký 😵 len moja rada 😉 - tie piškotky ked budeš zlepovat tým džemom daj poriadnu vrstvu...ja som to dala robit dcérke a tá tam dala toho džemu máličko tak boli tie piškotky trošku suchšie... alebo by bolo asi najlepšie pred pečením ích trošku niečim popolievat 😉 nie moc len tak trošku aby boli také štavnatejšie 🙂

mrkvakatka
8. júl 2012

@bobinkask ja dávam celé balenie celozrnnej ale možeš si aj zmiešať 🙂

bobinkask
8. júl 2012

ahojte dievčence - tak ja dnes nevaríííím, sme pozvaní na obed k svokre, tak dúfam, že spraví niečo dobré 🙂
teraz len spravím detom na poobedie nejakú lakocinku a kuchynu už dnes nechcem ani vidiet 😀 😀 😀

macka23
8. júl 2012

tak dnes kremova hrachova s opekanym chlebikom zo vcera a asi kuracie sote s ryzou...a uz sa pecu coko muffinky 🙂

lienka2
8. júl 2012

@lencyca ak budes mat cas poprosim recept na ten kolacik, vyzera fantasticky a teda necudujem sa tvojmu synovi ze ho aj veceral 🙂

lienka2
8. júl 2012

my dnes budeme mat zeleninovu polievku, pecene vykostene kuracie stehna s cibulkou, slaninkou a jablkami, k tomu ryza a hranolky, a kysnuty marhulovy kolac s posypkou 🙂

atiatko
8. júl 2012

@bobinkask ďakujem za recept ... určite vyskúšam 😉 takéto mňamky my môžeme 🙂 a dnes hurá k vašim, cuketka už čakáááá 😉 🙂 🙂 🙂

bobinkask
8. júl 2012

@lencyca aj ja poprosím receptík, ten koláčik vyzerá mnamkovo 😉

bobinkask
8. júl 2012

@atiatko za máličko 😉 aj my zbožnujeme takéto jedlá 🙂 cukinka už veru čaká ale ešte keby mi ju mal kto ugrilovat ked si predstavím to státie v tomto teple pri krbe 😖 ale doprajem požitok mojim chutovím bunkám a obetujem sa 😀 😀 😀

atiatko
8. júl 2012

@bobinkask tak u nás včera ryby a mäsko grilovali chlapci a cuketky ja .... urobila som ich 3 a 2 som určite zjedla sama ☹ .... žeby ma preto teraz tak bolel žalúdok 😒 ? Že som bola pachltná ? 😒 Tak pekný deň prajem 🙂 🙂 🙂

bobinkask
8. júl 2012

@lencyca a poprosím aj na tie muffiny už som dávno nerobila a rada vyskúšam nejaký nový receptík 😉 dakujééém

bobinkask
8. júl 2012

@atiatko juj to ma mrzí 😒 tak dnes pekne dietku 😉 tiež to poznám ked mi niečo velmi chutí sa neviem dojest 😀 pekný den celej rodinke prajeme

nelly3
8. júl 2012

hlivovy perkelt+cestovina 😉

luciok
8. júl 2012

@lencyca Aaach čo by som teraz dala za ten tvarohový s malinami...

atiatko
8. júl 2012

@bobinkask ďakujeme 😉 🙂

luciok
8. júl 2012

U nás sa dnes nevarí, pretože sme po svadbe a oddychujeme, takže sa dojedá guláš zo včerajšieho obeda 😝

kucminka
8. júl 2012

dnes máme každý niečo iné,ja patizon,manžel karfiol a dcéra syr a malý šošovicový prívarok.a poobede grilovačka u švagrovcov 😉

pulsatilka
8. júl 2012

dnes si dame kremovu brokolicovu polievku s krutonmi... v tom teple staci 😉