Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
na obed nevarime, spapame udenu fazulovu polievku (z mraznicky) s chlebikom. podvecer grilovacka, takze to bude stacit. a grilovat sa idu rebierka, kuracie kridelka, morcacie prsia a zeleninkove spizy so slaninkou. ak stihnem, tak odfotim...
@titkovamiriam skús tento link : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23923
@denne73 ja robim presne takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17088 ,len nie z kuracieho masa a nepouzivam provens.korenie
@denne73 ja robím aj s mleté rezne.postup je úplne jednoduchý.mleté mäso zmiešaš s 3 rožkami,korením,solou,tvrdým nastrúhaným syrom alebo veľkým bambínom.pridáš 3 vajíčka.všetko spolu zamiešať.tvaruješ rezne a obalíš len v strúhanke a smažíš.
@eva7780 si ma predbehla 🙂
dnes bude segedinsky gulas,mnam mnam 🙂
hovadzie masko na stave a zemiakova kasa 😉
@eva7780
@nelinka0401 ďakovala 😉 😉 😉
@denne73 neni za čo.je to rýchle a chutné 🙂
@mamkabeika prosim ta chuti dobre ta torta ?
vyzera neskutocne - ako z nejakej TOP francuzskej cukrarne 🙂
@veve39 Mne veľmi chutila, len na dozdobenie sme si dávali šľahačku, ktorá ešte zjemnila chuť 🙂 Cesto je maslové, toho veľa nie je a zvyšok je tvarohová plnka, ktorá v trúbe krásne zhustne 🙂
@mamkabeika máš šikovného mužíka,škoda že ten moj sa k vareniu a pečeniu nemá,všetko to ostáva na mne a ja by som si rada pochutnala na obede,ktorý mi niekto pripraví,nie ja 😉
no,ne sa dnes nechce nejako vyvarat tak len taka rychlovka...pecene kuracie prsia s kostou a kozou a k tomu zemiaciky na petrzlene a k tomu uhorkovy salat s domacich uhoriek... 😝
kuraci vyvar s rezancami a svieckova s knedlou, odvcera mame tvarohovy nepeceny bananovy kolac 🙂
odvčera hovädzia polievka s rezancami, a už sa pečie kačica s plnkou, dusí sa červená kapusta a knedla 🙂
dnes plne placky ..zemiakove cesto plnene sunkou,.syrom a kapiou k tomu zem.kasa a kuraci vyvar 🙂
@titkovamiriam no aj mne sa zdalo že si tam dala zemiak
@titkovamiriam aaaa milujem zaváraný karfiol 😝
slepacia polievka + masko kuracie osmazene + pecene zemiaky a salatik uhorkovy
skúšali ste niečo také http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3490 z tvarohu ? Môže to byť dobré .. 😉
bryndzové pirohy 🙂
dnes klasika nedeľný vývar z kostí so zeleninou a slážikmi, vtáčiky z bravčového karé, ryža, zeleninový šalát (uhorky, paprika, rajčiny, cibuľka) a čerstvo uvarený kompót z ovocia zo záhrady (egreše, ríbezle, josty, marhule) 😉
ahojte ja som dnes robila plnenu papriku muz ma s nou uz dlho otravoval 😀 😉 tak som vyhovela xiii
ahojte,my dnes polievka z kur.chrbtov a vyprážané kuracie stehná,pyré,ryža a uhorkový šalát
granadír a šalát s červenej hlávkovej kapusty, kápiovej papriky, octu, oleja, cukru, rasce a horčice.
Včera a predvčerom sme grilovali - dnes diéta 🙂
ahojte,dnes dojedame zo vcera zapekane bravc.masko s cibulou a syrom,vyborna mnamka,syn si daval 2x 😀 k tomu ryza,varene zemiaky a miesany salat-cibula,rajciny,paprika,uhorka 😉
ja som dnes spravila syrovo - šunkové fašírky + cestoviny + falošná sviečková omáčka . Upiekla som tvarohové koláčiky + 2 tvarohové štrúdle s kysnutého cesta v chladničke . Na zamiesenie ide kvalitné masielko a potom sú mäkkučké a fajnovučké .
U nas kuracia polievocka, pecena krkovicka, cervena kapusta a domaca knedla 🙂 mnamky

Zdravím vás gazdinky. Prosím vás mám mlete mäso a chcela by som urobiť faširky ale inak ako tradične napr s postruhanym syrom. Viete mi povedať ako na to??? netušim recept.