icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
16. júl 2012

U nás sa dnes bude dojedať z nedele a idem piecť 2 meninové koláčiky pre manžela do práce

adelaida33
16. júl 2012

Ahojte kočky, víkend sme strávili u svokrovcov, tak som tento raz nevarila ja, ale oni: v sobotu bola hrášková polievka s krupicovými haluškami a vyprážaný syr, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát, a v nedeľu kačaco-králičí vývar s domácimi slížikmi a zeleninou, pečená kačka i králik, a opäť varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát. A ako koláčik svokra spravila medový krémeš.

titkovamiriam
16. júl 2012

@danielaj 😀 😀 😀 😀 varenie som zmenila na upratovanie tepujem postele.sedacku,umyvam okna 😀 😀 😀 😀 -jedna z vyhod ked je prazdny byt. 😀 😀 😀 rano som dala kavu s mamou pokecala so psami-ešteže ich mame,nakrmila potkana 🙂 a mam ho aj teraz na pleci,aby netrpel ked je sam 😀 😀 😀 😀 -no picina som uplna.uz som volala kamoske ze pridem poobede na kavu-ja tak neznasam ked som sama,pre mna bude trest az ma deti zavru do niakeho starobinca:(

lululka555
16. júl 2012

ahojte,tak my dnes dojademe zo vcera (vyvar, pecene bravcove s kapustou a knedlu ) a idem robit grilazky 🙂

kibuk
16. júl 2012

ahojte dnes chvalabohu nevarim 😉 😀 dojedame

luciok
16. júl 2012

@lululka555 Aj ja chcem grilááááááááááááááž mňaaaaaaaaaam

kikatko
16. júl 2012

dnes to bude domáca ovarová kapusta- zasa sme čistili mrazák a našli zbytkové masá tak ich treba využiť

adelaida33
16. júl 2012

dnes len "naľahko" zeleninové lečo (rajčiny, papriky, tekvica, pór) a pečivo 😉

sisanka
16. júl 2012

dnes dojedame z maminej oslavy, zo svedskych stolov, kuknite na foto 🙂 ...uvarim len ryzu alebo zemiaky k masu...

titkovamiriam
16. júl 2012

@sisanka bože to je foto!!!!!!!! 😲 🙂 k tomu mäsu postaviť pojich staršich tak su taniere prazdne do hodiny 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
16. júl 2012

@titkovamiriam a to tam nie je vsetko, na par veci sa nejako pozabudlo 😀 a teraz sa musi dojedat,ale mne to veru nevadi-take fajnotky 😉

nelinka0401
16. júl 2012

@adelaida33 a ja,že prečo ťa tu nevidím..a ty si bola oddychovať. 😀 😀

luciok
16. júl 2012

@sisanka nedrááááždi 😀

kikaneu
16. júl 2012

ahojte kočky 🙂 ja som celý víkend nevarila, v sobotu sme boli pozvaní na grilovačku a včera sme dojedali rybie filety od piatku 😀 takže dnes bude bravčový vývar s rezancami a krkovička pečená so zemiakmi a cibuľou vo vrecúšku na pečenie.....a inak, ktosi tu dával taký koláč zebrový tvarohový....no ten sa mi veru veeeeľmi páčil, tak ho určite vyskúšam, možno už aj dnes 🙂

glee
16. júl 2012

Baby, dajte tip na chutne kuracie prsia, najlepsie take, kde je vela stavy 🙂 mame radsej take stavnatejsie...

rastulka
16. júl 2012

ahojky 🙂 dnes len polievka zo struhanej zeleninky s krupicovymi haluškami a sviečkova zo včera 🙂 aaaaa už od 7,00h sa vari marhulovy lekvar 😅

gelinka75
16. júl 2012

@sasikas Ahoj, ja som to robila do tortovej formy, smotanovku urcite poznas, vrstvi sa to podobne, 1 sacok piskot, 1 tvaroh, 200gr, biely jogurt, 2 male smotany, 2 banany, vanilkovy cukor, cukor podla chuti

elka74
16. júl 2012

kuracia polievka zo včera, žemlovka

gucz
16. júl 2012

u nás dnes bravčové plecko na horčici s ryžou

irsina83
16. júl 2012

Ja som dnes uvarila kminovu polievocku s hraskom a krupicovymi haluskami s curcumou a pre nas baby pohankove fasirky a varene zemiaciky s vnatkou a tatino dopapal cinu a na veceru mu spravime reznik,zemiaciky a uhorkovy salat....

irsina83
16. júl 2012

tatinova cina a cabatta co piekol tatik 🙂

nadhera
16. júl 2012

Vcera som robila polievku z duziny tekvice - uplne ako kuracia, moji chlapi na to neprisli 😀 😀 😀 dnes nieco vycarim zo zvysku tekvice....

katushka16
16. júl 2012

ahojte,my dnes polievka zo včera-kuracia a zemiakové placky-musím pomíňať zásoby starých zemiakov🙂

lencyca
16. júl 2012

@lululka555 ahoj,mozem poprosit recept na grilasky?dakujem 😉

mita9
16. júl 2012

@lussy23 ako prosim ta sa robia tie palacinky na slano s fazulkou?

lencyca
16. júl 2012

ahojte,dnes sosovicova polievka,morcaci plneny rezen so sunkou a syrom a varene zemiaky,zeleninovy salat 😉

adelaida33
16. júl 2012

@nelinka0401 hmm 😀 akože od varenia áno, ale inak o oddychu nemôže byť ani reči... 😝 😖 😀 ak niekde nie, tak u nás platia tie klasické vtipy či pravdy o svokrách 😅 .

ivanajelinek
16. júl 2012

My dnes spenatova polievka z cerstveho spenatu a kapustove fliacky...Som zvedava co na to moji chlapi 😵

lululka555
16. júl 2012

@lencyca ahoj jasnacka 🙂
,,Grilazky,,
15 dkg maslo
4 cele vajcia
18 dkg praskovy cukor
10 dkg posekane vlasske orechy
toto vsetko si dame do misky a vymiesame mixerom
15 dkg kryst.cukru rozpustit na karamel a vyliat do toho orechovu masu,miesat na miernom stupni,kym sa vsetko nespoji.Nechat vychladnut a natierat na oplatky.

Su velmi dobre,je to naj zakusok mojej polovicky 😉

lencyca
16. júl 2012

@lululka555 dakujem,vyskusam,aj mm take moze,jedno z mala 😀