icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
18. júl 2012

@womankc a čo na ne dávaš? ja dávam takú syrovú omáčku, ale veru cesnak som do cesta nedávala, to ma nenapadlo,určite vyskúšam pridať

womankc
18. júl 2012

to bolo pre lululka 555 ohľadom halušiek 😅

pami2
18. júl 2012

@nelinka0401 az mi zabehlo tkae chute si mi narobila s tym langosom 😀 mozes prosim ta dat recept?

nikus5
18. júl 2012

my dnes budeme mať zemiačky, tekvicový prívarok, deti k tomu volské oko a ja restovanú pečeň 🙂 , polievka ešte od včera mrkvová s krupicovými haluškami

kikatko
18. júl 2012

dnes len párkový guláš pre polovičku a prekvapko- ideme ku kamoške na obed

mirka_aa
18. júl 2012

@amdeis ja som tiez nikdy nevedela dosiahnut tu chrumkavu kozku..som si myslela ze tak cim na silnejsie dam ruru tym sa mi krajsie zapecie..ale prisla som na to ze nie..treba robit na slabo a dlho...kozicka sa pekne vysusi a je chrumkava.. 🙂

slimstar
18. júl 2012

vyprazane plnene sampiony so zemiakmi
vecera
melon 😉

miskadusko
18. júl 2012

@miskadusko prosím ťa nemohla by si mi dať recept na chleba zo špaldovej múky ? sa mi zdá že si to tu niekde písala,ale nemôžem to nikde nájsť. dííky

miskadusko
18. júl 2012
miskadusko
18. júl 2012

bud šibe mne alebo konovi. vôbec sa mi nedá reagovať na konkrétne príspevky... reagujem stále sama na seba 😒 . Baby zhánam recept na chleba zo špaldovej múky alebo niečo také... niektorá ste to sem dávali ale nejako sa k tomu nemôžem dopracovať. ☹

barbyes
18. júl 2012

ahojte, poraďte pls, na koľko stupňov mám piecť ryžový nákyp? ďakujem 🙂

ukana
18. júl 2012

@miskadusko aj mne to robí, stále mi hadze moje meno 😠 😠 😠

ukana
18. júl 2012

@barbyes na 180-200C 🙂 ked bude vrch hnednut, vypni 😉

kucminka
18. júl 2012

@nikus5 ako prosím ťa robíš tekvicový prívarok?mám kúpenú tekvicu,ale ešte som to nikdy nerobila,ani neviem,či to doma obstojí 😉

barbyes
18. júl 2012

@ukana už sa pečie, ďakujem krásne za radu 😉 uvidíme čo z neho vznikne, prvý pokus 😅 a hlavne bez cukru s prírodnými sladidlami

amdeis
18. júl 2012

@mirka_aa @luciok @fifitko25 dakujem 🙂

sumienka242
18. júl 2012

v rúre sa už pečie marhuľový perník:
http://somktosom.blogspot.sk/2011/02/marhulovy-...
keďže som teraz na týždeň u rodičov, a mamina zavárala marhule, na dvoch pohároch jej nechytilo viečko, tak som ich zužitkovala v koláčiku.

a na obed idem pripraviť plnenú pečenú cuketu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16926&ord...

🙂

barbyes
18. júl 2012

@ukana a ako dlho sa zvykne piecť?cca...lebo vrch som posypala škoricou čiže hnedý bol už keď som ho tam dávala 😅

womankc
18. júl 2012

ja som včera uvarila deckám kelový prívarok na červenej paprike a do toho moravské klobásočky a mňamky to je a veru dnes nejaké placôčky asi spácham

ukana
18. júl 2012

@barbyes záleží od rúry...ja to pečiem od oka...po hodinku? 40 min? 😅

nelinka0401
18. júl 2012

@pami2 🙂 🙂 ja cesto robím len tak od oka.nič nevážim.dám polohrubú múku,soľ,vajíčko,trochu oleja ,mlieko,kvasnice.kvások nechám trošku podkysnúť a už len vymiešam.ak je to príliš husté pridám ešte trošku mlieka.vždy sa podaria.musíš ich nechať dobre vykysnúť

kucminka
18. júl 2012

@sumienka242 ten perník može byť dobrý,u nás je klasický perník na prvom mieste v koláčoch,tak som zvedavá čo by povedali na tento.

ukana
18. júl 2012

My dnes máme slaný cuketový koláč, recept bol v letáku z Kauflandu, je vynikajúci 🙂
400G cukety, 150g salámy- ja som dala parky, 150g eidamu, 1dcl oleja, 200g hr. muky, 1prdopeč, 3 vajcia, 3 str.cesnaku, cibula posekaná, sol, korenie, vegeta....všetko nastruhame nahrubo, zmiešame s mukou, vajciami....a dáme piect...na velký plech dvojitú dávku....toto je na taký menši plech 🙂

nadhera
18. júl 2012

vcera som robila rybaci nakyp - no mnam- super, polievka zeleninova s gulickami a upiekla som babovku - jednoduchsi recept zatial nepoznam. Vsetko sa naraz zmiesa a vyleje do formy. 😀 😀 😀 Taketo recepty zboznujem 😉 😉 😉

nadhera
18. júl 2012

a teraz idem robit zo zvysku tekvice placky - duzinu som pouzila na polievku a la kuracia. K tomu zemiakpyre a uhorkovy salat. K veceru upeciem z listkoveho cesta pizza slimaciky - opat je to rychle a vsetkym to chuti. 🙂

lydia22
18. júl 2012

Dnes rascová polievka a chlebík od @irsina83 velmi pekne dakujem a ešte zemiakové placky

kucminka
18. júl 2012

@ukana aj ja som ho robila a u nás teda moc ten cukinový koláč neprešiel.

luciok
18. júl 2012
miriamr
18. júl 2012

rajčinová polievka so syrom a palacinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 s tvarohom, džemom a nutelou 😵

luciok
18. júl 2012

fotka je rozmazaná, ale bábovka božská 😝