icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenuss84
19. júl 2012

@sisanka skvele!aj ja sa odhodlavam.a inak,aj mna to vypekanie,zacina bavit,tu pri VAS dievcata 🙂

lenuss84
19. júl 2012

@lucka1987 mnam ten bocik so zemiakmi isto vyskusam.a ta cervena kapusta k tomu....mi slinky tecu,ked si to predstavim.... 🙂

irsina83
20. júl 2012

@fontana ja som mala on-line trenera do 7 mesiacov som mala dole 19 kil a to len zdravou stravou - jedla som 5x denne, pila 3,4 litra vody a cvivila som na mojom orbitreku 30min 5x tyzdenne 😉 kuk sem : toto som ja http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=prem...

irsina83
20. júl 2012

a kedze momentalne nechudnem ale priberam 😀 tak dnes si uvarime sosovickovu polievocku s koprikom a kuracie rizotko so syrom 🙂 nechce sa mi vyvarat tak len takto jednoducho 🙂

eva7780
20. júl 2012

@nadhera mne velmi chutia,nerozvaria sa,sice to ovocie tam je akoby nasekane,ale nevadi 😝 ked nestiham,je to dobra vec 😉 ...a teraz ich maju v akcii 😵

titkovamiriam
20. júl 2012

@bambi2 jasne ,ja rozmrazujem ze ju len vyberiem a necham rozmrazit

dobre ranko - u nas fazulova a posuchy/rascovy a smotanovo tvarohovo koprovy/ 🙂 🙂

tinka274
20. júl 2012

dnes na rychlo zbucham živansku .., dlho sme nemali ..tak sa na nu tešim 🙂 mnam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sisanka
20. júl 2012

@irsina83 a pomahalo ti to cvicenie? mam doma orbitrek a nejako som prestala cvicit - vcera som sa dokopala a dala si polhodku, asi idem zas pravidelne lebo zapada prachom 😀
@titkovamiriam ano baby zmenme tuto temu na temu o chudnuti - budem velmi rada 😀 😀 😀 treba aj mne zhodit,... 😀

vieruna
20. júl 2012

Dobre ranko 🙂 Dievcata, rodinna rada rozhodla, ze ideme na dovolenku s vlastnym stravovanim, tak vas velmi pekne prosim o namety na veeelmi velmi rychle obedy a vecere 😎

danielaj
20. júl 2012

@titkovamiriam no my sme sa dohodli 😀 , ja tiežvarím fazuľovú na kyslo, celozrnný posúch k tomu a francúzske zemiaky 😉

lydia22
20. júl 2012

Kuraci paprikaš a maslove halušky

lululka555
20. júl 2012

@bambi2 ahoj ja mrazim bryndzu bezne,je v pohode 🙂

lululka555
20. júl 2012

dnes kysla zemiakova polievka a pirohy plnene lekvarom a posypane oprazenou struhankou 🙂

katy1986
20. júl 2012

Ahojte, dnes u nás kurací perkelt s tarhoňou/cestovinami - ešte sa rozhodnem 🙂
Ináč k téme chudnutie 😅 no, ja som začala držať 90 dňovú diétu, vydržala som 20 dní, dala som 5 kíl dole, ako tá diéta neni zlá, len mne straaašne chýbali mliečne výrobky...na začiatku to bolo "ľahké" ale čím dalej tým viac mi začali chýbať určité druhy potravín, myslím jogurty, syry, mäso....moja mamka a ocino mali zdravotné problémy (mamka s pečenou, ocino cukrovka), tak začali zdravo papať: vôbec žiadne vyprážané, žiadne sladkosti, mamina na vianoce nepliekla- len jeden druh aj to s hnedým cukrom a namiesto múky orechy dala, žiadne bravčové, žiadne salámy (len hydinová šunka), len Bevit chlieb, len biely jogurt, nízkotučné syry, len hydinu a hovädzie mäso papajú a ryby,ovocie, zeleninu....a obidvaja schudli cez 20 kg....a pritom akože diétu nedržali....ako na začiatku to bolo ťažké pre obidvoch, hlavne ocino bol nervózny, ale dá sa to, teraz si už zvykli....mamina bola hned proti tomu, ked som začala diétovať, že nech len papám zdravo a hlavne nie večer a nie sladkosti....
Takže len tolko k chudnutiu,a pokračujeme vo vyváraní dobrôt 😀 😀 😀

rastulka
20. júl 2012

Aj u nas kysla polievka,ale šošovicova 🙂 + vypražany pangasius a varene zemiaky 😉

sisanka
20. júl 2012

@katy1986 ja som tiez drzala 90dnovku..velmi popularna dieta 😀 ale raz porusis a uz toide dole kopcom..cize par kil dole a tot vsio... 😀 ale vsetko je v hlave,cele chudnutie a ja asi este nie som spravne naladena...ze ziadne sladkosti atd...a etse ked otvorim tuto temu a vsade fotky tych dobrot 😉 😀

maba
20. júl 2012

@kathy1 moja paradajková polievka je hotová cca za 10 minút.V rýchlovarnej konvici si prevarím vodu.Do hrnca nalejem pretlak z krabice (z plechovky nepoužívam),vodu ,2-3 guľky čierného pepru i nového korenia, 1 bobkový list(nemusí byť),cukor,soľ,trochu bazalky (včera som dala trocha ovsených vločiek)...miešam a chutnám 😀 a podľa potreby a chuti mojích detí dochutím.Občas do nej "kvapnem" olivový olej.Keď som skúšala dať aj zápražku,alebo som ju urobila ináč-deti mi ju nechceli...vraj nech neexperimentujem 😅 . Na to nastrúham syr a dajú si ju aj dvakrát.Dá sa jesť aj za studena.Je to rychlovka . 😎 .(robila som už aj z paradajkového džúsu)

katusska1
20. júl 2012

fanky+drzkova polievka

titkovamiriam
20. júl 2012

@sisanka daj pokoj o chudnuti je tu tem haba kuk 😠

titkovamiriam
20. júl 2012

@danielaj ja nerobim na kyslo ale klasika fazulovu s klobaskou a zeleninou 🙂

libka1
20. júl 2012

halászlé a jogurtovy kolac s malinami 😉

vieruna
20. júl 2012

dievcata, len prosim Vas nezacnite chudnut a varit dietne jedla. Lebo tie ja nemam rad 😎 a nebudem mat kam chodit pre inspiraciu 🙂

titkovamiriam
20. júl 2012

@vieruna ja nevarim dietne jedla 🙂
zajtra sunkove flaicky a kuracia polievka
nedela pecene maso.ryza a uhorkovy salat
pondelok cestoviny s tvarohom a smotanou
utorok plnena paprika
streda rizoto
stvrtok rezne so zemiakovou kasou
piatok.....pre mareka a cely vikend v mederi

gelinka75
20. júl 2012

@irsina83 toto jedine funguje dlhodobo, mam to overene na sebe 😀

sisanka
20. júl 2012

@titkovamiriam ved to ze je tu tych tem tolko ale ja radsej kukam tuto 😀

vieruna
20. júl 2012

@titkovamiriam na nedelu mame rovnake menu, len ja miesto ryze nove zemiaky s cibulkou a petrzlenovou vnatkou 🙂 a rizoto na pondelok 🙂

sisanka
20. júl 2012

inak my dnes vobec ziadne dietne jedlo...tekvicovy privarok, udene maso a knedlik 🙂

irsina83
20. júl 2012

@sisanka ano pomohlo velmi. mam sukromnu temu o chudnuti, mozem ta pridat ked buced chciet 😉 baby ti tam pomozu 😉

sloto
20. júl 2012

dnes som navarila morčaciu zeleninovú polievku a masové guličky v paradajkovej omáčke s novými zemiačkami.