icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
17. okt 2010

mukky 🙂 diiik 🙂

claudica
17. okt 2010

@titkovamiriam ahoj, mohla by som Ťa poprosiť o receptík na ten šalát? Neviem si predstaviť zemiakový šalát s jablkami a hrozienkami, ale znie to zaujímavo.... Si šikulka, často som sa tu od teba inšpirovala. Ďakujem.... 😉

mukky
17. okt 2010

@titkovamiriam nie je začo 😅

mukky
17. okt 2010

@titkovamiriam ja tiež dávam do klasického zemiakového majonezového šalátu jablčko na drobno nakrájané-síce to takmer necítiť ale šalát sa tak skoro nepokazí,aj ked aby šalát doma zostal nedojedený je takmer nemožné,mm moj šalát zbožnuje/kolká skromnosť 😀 /

titkovamiriam
17. okt 2010

to bol šalat ,ze čo ma napadlo.mala som kuracie prsia tie som dala varit nakrajane na kocky do vody,pridala som zemiaky,mrkvu,petrzle,kaleram zeler-vsetko na kocky,k tomu po 10-15 min som na kocky nakrajala jablka,a nasypala hrozienka,pridala som len stipku vegety nic ine a uvarila.Scedila som vodu a pockala kym to nevychladlo,a poliala som to tatarkou a drezingom tisic ostrovou ,zamiesala a sup do chladnicky tu je foto:

zucha
17. okt 2010

u nas dnes krupkova polievka. Pre deti spenatovy privarok s vajickom a zemiakmi a pre dospelakov pizza. Na veceru som upiekla chlieb a dali sme si k nemu udene maso co bolo z polievky 😵

dannynka
17. okt 2010

u nás dnes kulajda,a druhe zemiačky na cibulke s fašírkamx s tekvice,a poharový kolač s kyseleho mliecka mnaaaam a na večeru kvasnicova pomazanka,a tiez aj dobry chlebík sme si spravili 😉 🙂

maculik
18. okt 2010

@dannynka co je kulajda? 😕

danka.k
18. okt 2010

u nas bola vcera hovadzio-morcacia polievka, fajne upecena krkovicka na cibulke, zemiaky a samozrejme nesmel zas chybat pudingovo-ovocny pohar so slahackou 😉 😉 😉

dannynka
18. okt 2010

@maculik zemiačiková polievka na kyselo + vajičko uvarene na tvrdo pokrajane nadrobno v polievke 🙂 aspon mi to tak volame 😀

maculik
18. okt 2010

@dannynka fiha, tak to som este nepocula. Ale znie to chutne, mohla by som niekedy vyskusat. A zemiakovu na kyslo ako robis, prosimta? Normalne, ako zemiakovy privarok? lebo ja viemn na kyslo len fazulu a sosovicu 😅

maculik
18. okt 2010

@dannynka dakujem 🙂 urcite skusim tento tyzden a k tomu ryzovy nakyp, co sa tu spominal min.tyzden 😵

katuskad
18. okt 2010

@maculik no ten ryžový nákyp som robila v piatok a ani som ho nestihla z rúry vybrať a bolo po ňom 😀

dannynka
18. okt 2010

@maculik
@katuskad mozte dat link na ten nakyp? vyskusala by som tiez 😉

katuskad
18. okt 2010

@dannynka len ja som dala o trochu menej cukru http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14225

dannynka
18. okt 2010

@katuskad dakujem za receptik idem kuk 🙂

maculik
18. okt 2010

@dannynka ja tiez vyskusam tento 🙂

titkovamiriam
18. okt 2010

polievka zo vcera ,a ostala mi pecen tak ju spravim na hribkoch a jablkach s ryzou 🙂

lyongirl
18. okt 2010

včera rizoto, dnes šošovicová mliečna a špenát so zemiakmi a vajíčkom

lea132
18. okt 2010

my dnes vysmazane kura so zemiakovou kasou a k tomu calamada a zavarana repa a peciem babovku..vecer by som chcela robit bryndzove pagaciky, ale neviem, ci mi to moje dieta dovoli 😅 😀

bibi1711
18. okt 2010

dnes kelovy privarok...a na pocudovanie chutil aj mojej vyberavej dcerke🙂

maculik
18. okt 2010

@titkovamiriam jej, zrovna som tu chcela napisat, ci nevie niekto nejaky overeny recept na pecienku. My to nerobievame, ja to nemam rada, ale teraz to manzel kupil kvoli Adelke, ma malo zeleza a toto je vraj dobry zdroj, dr nam povedala. Nechcem do nej pchat tie kvapky, zapekalo ju z nej, tak skusame najskor napravit to stravou.
tak ak mozete, dajte link na nejaky recept, nieco chutne 🙂

bubinko83
18. okt 2010

@maculik ,ja a maly velmi lubime pečienku a ja ju pripravim tak že si dam opražit cibulku najlepšie na bravčovej masti,potom pridam nadrobnejšie najkrajanu pečienku a pri konci pridam asi 2 stručiky cesnaku a hlavne počas pripravy NESOLIT aby pečienka nestvrdla.Ja pripravujem iba takto a robila to tak aj moja mama.Ale snad najdeš aj ine recepty ak ti tento nevyhovuje.Filipko to miluje a zje za cely maly tanierik a k tomu čerstvy chlebik. 🙂

bubinko83
18. okt 2010

@maculik a ešte pozeram že mame rovnako stare detičky tak držim palce aby sa Adelke polepšilo.Inak poznam malo deti ktore zjedia pečienku asi len mojho synčeka 😀

maculik
18. okt 2010

@bubinko83 tak vyskusam asi toto, cesnak mame radi, mozno to aj tu chut trosku prekryje, mast sice nemame, ale mame taky tuk, tak skusime na tom. A uvidime, ci zachuti, bude to s nou jest manzel a od neho si vacsinou pyta papat, tak hadam aj tentokrat 🙂

traktor
18. okt 2010

u nas dnes zeleninova polievka a ryzovy nakyp http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=705, na veceru urobim zapekane chlebiky a cajik..a tuho rozmyslam co zajtra..

bubinko83
18. okt 2010

@maculik no uvidiš ako bude chutit.Ale ked mate radi cesnak tak by malo .Ja ked si robim len pre seba davam si aj viac cesnaku.Pečienka ma sama o sebe zvlaštnu chut takže niekto ju može stale(ako ja) a niekto vobec.Napr. moj muž ju nemože ani citit. 🙂

titkovamiriam
18. okt 2010

dnesne menu 😀
pecienky som oprazila na cibulke a paprike,pridala som nakrajane jablcka ,cesnak,trosku kari korenia a majoranky.uvarila som k tomu ryzu.
no a iny recept-ja mam najradsej len obalenu v muke a pecenu s cibulkou a chlebom 🙂
potom klasika trojobal alebo pecienkovu fasirku/uplne presne ako bravcova/ 🙂 ,

titkovamiriam
18. okt 2010

jeje a na hribky som zabudla dala som za hrst susenych a asi 4 sampiony 😀