Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dobre ranko 😉 polievka nam ostala zo vcera zemiak.kysla,synacik tam ma este porciu perkeltu s kolienkami,a ja si spravim cukinovy nakyp so zemiakmi a salatom,nemozem sa ho dojest 😀 a kedze mi ho chapi nechcu jest,okrem najmensieho,vela mi ho zostane 😉
Dobre ranko 🙂 polievku mame od včera a ako druhe budu masove gulky,koprova omačka a knedla 😝 🙂
sosovicovy privarok s varenym vajickom a opecenym parkom... 😉
dnes len chlebové placky urobím.nič sa mi nechce 😒 @danielaj do Bojníc chodíme aj my každý rok.aj teraz niekedy v auguste sa chystáme.aj do tej zoo Nový Zeland chceme niekedy ísť.kamoška tam bola v nedelu
dnes zemiaková polievka s haluškami, parené buchty s domácim jahodovým džemom, posypané orechami, grankom a makom, ako kto má rád, 😉
Baby co robievate tie rozkove pirohy z kolko rozkov mam spravit aby mi ich vyslo len tak zo desat? A kolko casu mi to zaberie? Lebo maly mi spi tak aby som to stihla 😀
mam straaasne vela tekvice- nejake dobre rychle receptiky? 😉
dnes pecene filety z lososa na masle,ryza a marhulovy kolacik 🙂
Dnes fazuľová so zeleninou a pizza... a ako maškrta, rožteky plnené tvarohom, džemom a skúsim aj nutelou... 🙂
och, tu kym mi niekto odpise som to uz mohla mat aj urobene 😀
@ibajeho http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
V tomto recepte sú zo 4 rožkov. Ak potrebuješ menej, sprav z 1/2
takze detom zajac na stave s ryzou, a kedze zajtra ma narodky mm a stvrtok ja tak som nachystala gulas, upiekla som puncovy kolac, linecke kolieska a piskota banan piskota omocene v cokolade a zajtra este dorobim nejake kanapky fajnove 🙂
Baby, tie čo robievate tarhonu v mikrovlnke- chcem sa spýtať že ked tú tarhonu opražim potom ju preložím do nádoby vhodnej do mikrovlnky tak ju mám zaliať studenou vodou, alebo horúcou z kanvice ? 😒
Dnes slivkové gule 🙂
@kokorunecka mnam 😝 😉
kurací paprikáš, kolienka 🙂
@miskadusko Ja som dala horúcu s polovičkou bujónu 😉 do jenského skla
@miskadusko potom daj vedieť,ako sa ti vydarila 😉
@ibajeho to je uplne najobycajnejsi kolac 😉 vymiesas 250g masla s 200g cukru, pridas po jednom 4 vajcia, potom zmes - 200g muky, 1 caj.lyz. kypriaceho prasku, 1 caj.lyz. vanilkoveho cukru, pol caj.lyz. soli, nakoniec pridas 4 lyzice mlieka (z mojej skusenosti treba viaaaac), vylejes na vymasteny, vysypany plech al. papier na pecenie a pecies na 170'C kym nieje upeceny 😉 mozes do cesta pridat hrozienka alebo mlete orechy.
taaak ja som si velmi oblubila tuto temu(este som ju nestihla preluskat celu 😉 )🙂, neviem ci tu uz take nieco bolo, ale davam do vedomia:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48687 , fajne to je, ja som svieckovu nevedela nijakym sposobom robit, a tento recept ma celkom zaujal, vyskusala som, a je dobry 🙂
včera sme dojedali sviečkovu dnes robim Rizoto
@veronikafisi a aj si to robila z tej mrazenej zeleniny? lebo neni nad cerstvu ja robim podla tohot receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/svieckova-na-s... ....nedodrzujem to uplne presne podla receptu ale suroviny tak priblizne postup uz je vedlajsi 😀
inak som dnes varila kuracie prsia zapekane s ananasom a broskynou a k tomu ryza 😉
krúpová polievka a langoše 🙂
@gumidekmomo robila som z mrazenej, chcela som vyskusat, ja nikdy nerobim z mrazenej, tiez myslim ze niet nad cerstvu 🙂 ale chcela som zmenu 🙂, dakujem za recept, vyskusam nabuduce tuto variantu 🙂
ja mam na dnes zo vcera svieckovu, dorabam len polievku(hrachovy krem)
@veronikafisi no tu hrachovu by som si veru dala dakujem za tip uz viem co budem najblizsie varit 😉 😀

@danielaj Dakujem,už som včera večer vybrala mlieko,aby skyslo.Dnes vyskušam 🙂