Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@verka18567 nemas zaco na nete ich je viac 😀 inak dala by som si zajaca,alebo aj diviačika 😀
@titkovamiriam he ved sa na to aj ja tesim aj ked som zajaca este nerobyla nikdy tak uvidime ako to dopadne.hadam sa neotravime. 😅
@verka18567 neboj urcite nie 🙂
@briketa dakujem, dakujem 😵 😵 kedze som tehu tak bolo z udeneho lososa a dusenych kreviet 😉
@titkovamiriam mojho manzela to bavi velmi, rad vari, pripravuje exoticke jedla 🙂
@irsina83 jasne, este raz jedno velke MNAM!
mala som dvakrat potravinovu otravu (nie v tehu) a vzdy z kreviet ;) a to neboli surove. Len krevety sa zivia vyslovene vsetkym odpadom na dne oceana.
Surove ryby som jedla aj v tehu ale jasne na vlastnu zodpovednost.
Otrava je v drvivej vacsine z kreviet alebo hociktoreho druhu musiel.
Ale u mna su morske veci 70% stravy, takze mam omnoho vacsiu sancu dostat otravu.
dnes som nevarila,boli sme u kámošky a papali sme tam 🙂 špenátová polievka a francúzske zemiačiky..
dnes spenatova polievka s vajcom rozslahanym,a lievance. Zajtra fasirky a zemiakove pyre.
dnešný cukinový koláčik, dala som doňho hrozienka aj sušenú papáju, foto pred upečením a po upečení som natrela marhuľovým džemom a poliala čokoládovou polevou, Mńam, výborný, plnená cukina mäsovo-ryžovou zmesou, čo zostala zo sobotňajšej plnenej papriky, dala som do mrazáku a dnes sa mi hodila, a varená kukurička 🙂
Baby ak varim mäsko so syrovou omac.mozem k tomu uhorkovi alebo iny salatik???
Fujky 🙂z hentych morskych priseriek mam hruzu 😀😀 odkedy som videla chobotnicu na pizzi sa este hybat 😀😀
@irsina83 mnaaam 😵 normalne z foto vidno ake to muselo byt dobre. Velke chute si mi narobila dievca zlate 😀 Prisla som pomaly hladat inspiraciu na vikendove menu. Morske priserky by mi asi deti nejedli, ale lososa by sme si na nejaky sposob mohli dat. Mama robievala zapeceneho s takou nejakou koprovou smotanou. Nepoznate niekto recept?
Baby jedine co nemam rada, ked sem nietko pride a zacne tu ,,FUJKAT,, a komentovat inych fotky. Vsak ked sa mi nieco nepaci tak nekomentujem. Mne je jedno ci niekto ma rad alebo nema rad to co navarim. Hlavne,ze nam chuti 😉 😉

@titkovamiriam dakujem dobre recepty urcite vyskusam.