icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

verka18567
25. júl 2012

@titkovamiriam dakujem dobre recepty urcite vyskusam.

titkovamiriam
25. júl 2012

@verka18567 nemas zaco na nete ich je viac 😀 inak dala by som si zajaca,alebo aj diviačika 😀

verka18567
25. júl 2012

@titkovamiriam he ved sa na to aj ja tesim aj ked som zajaca este nerobyla nikdy tak uvidime ako to dopadne.hadam sa neotravime. 😅

titkovamiriam
25. júl 2012

@verka18567 neboj urcite nie 🙂

irsina83
25. júl 2012

@briketa dakujem, dakujem 😵 😵 kedze som tehu tak bolo z udeneho lososa a dusenych kreviet 😉
@titkovamiriam mojho manzela to bavi velmi, rad vari, pripravuje exoticke jedla 🙂

irsina83
25. júl 2012

a takto sme ho papali, s japonkou sojovkou , wasabi a nakladanym zazvorom 🙂

briketa
25. júl 2012

@irsina83 jasne, este raz jedno velke MNAM!

mala som dvakrat potravinovu otravu (nie v tehu) a vzdy z kreviet ;) a to neboli surove. Len krevety sa zivia vyslovene vsetkym odpadom na dne oceana.
Surove ryby som jedla aj v tehu ale jasne na vlastnu zodpovednost.
Otrava je v drvivej vacsine z kreviet alebo hociktoreho druhu musiel.
Ale u mna su morske veci 70% stravy, takze mam omnoho vacsiu sancu dostat otravu.

irsina83
25. júl 2012

@briketa nestras 😝 ale uz sme z tychto rovnakych varili aj polievku a nic nam nebolo tak hadam je to ok... tak vies u nas zozenies akurat tak mrazene ale aj tak su dobre 😵

briketa
25. júl 2012

@irsina83 Tebe sa to urcite nic nestane. Ono sa to da prezit. 24 alebo 48 hodin vracanie a hnacky. A potom uz je pokoj. Vobec od nicoho ma to neodradilo. 😉

gianni
25. júl 2012

@irsina83 vyzerá to super,priznám sa že sushi som ešte nejedla,ale rada by som to vyskúšala,len som zatial nemala možnosť,ináč máme presne takú istú súpravu tanierov...

lejluska
25. júl 2012

dnes som nevarila,boli sme u kámošky a papali sme tam 🙂 špenátová polievka a francúzske zemiačiky..

sevi
25. júl 2012

dnes spenatova polievka s vajcom rozslahanym,a lievance. Zajtra fasirky a zemiakove pyre.

danielaj
25. júl 2012

@akika722 zlatý 😉 ja budem robiť bryndzové haluše asi zajtra 😉

danielaj
25. júl 2012

@martas77 nie nesterilizujem, len dám horúce do pohárov a zabalím do deky, nie neprská mi to , a nemám to zakryté 🙂

danielaj
25. júl 2012

dnešný cukinový koláčik, dala som doňho hrozienka aj sušenú papáju, foto pred upečením a po upečení som natrela marhuľovým džemom a poliala čokoládovou polevou, Mńam, výborný, plnená cukina mäsovo-ryžovou zmesou, čo zostala zo sobotňajšej plnenej papriky, dala som do mrazáku a dnes sa mi hodila, a varená kukurička 🙂

danielaj
25. júl 2012

@irsina83 Mňám, úžasné 😉

akika722
25. júl 2012

@danielaj och mnam ty kucharečka 😀 mm ani neukazujem fotky lebo ma vymeni za inu 😀

danielaj
25. júl 2012

@akika722 😀 😀 😀

akika722
25. júl 2012

@danielaj nesmej...uvidel a MUSELA som mu isť nakrajať zakusok čo mam nachystany na zajtra 😀 ten ananasovy "orgazmus" 😅 😀 spasal 4kusiska snad pojde spať 😀

danielaj
25. júl 2012

@akika722 si ma pobavila pred spaním 🙂 on pôjde spať a ty háčkovať, no dobre si to vymyslela 😀

akika722
25. júl 2012

@danielaj tak tak tak...ale dokončila som prednedavnom jednu a rozmyšlam do čoho sa pustim teraz 😀

danielaj
25. júl 2012

@akika722 no veď ty niečo vymyslíš 😉 joj idem už, oči sa mi samé zatvárajú, papa a zajtra ti píšem 🙂

akika722
25. júl 2012

@danielaj dobruuuuuu 😵 hej hej bude čakať 😀

kathka0022
25. júl 2012

Baby ak varim mäsko so syrovou omac.mozem k tomu uhorkovi alebo iny salatik???

strawberry7
25. júl 2012

Fujky 🙂z hentych morskych priseriek mam hruzu 😀😀 odkedy som videla chobotnicu na pizzi sa este hybat 😀😀

vieruna
26. júl 2012

@irsina83 mnaaam 😵 normalne z foto vidno ake to muselo byt dobre. Velke chute si mi narobila dievca zlate 😀 Prisla som pomaly hladat inspiraciu na vikendove menu. Morske priserky by mi asi deti nejedli, ale lososa by sme si na nejaky sposob mohli dat. Mama robievala zapeceneho s takou nejakou koprovou smotanou. Nepoznate niekto recept?

irsina83
26. júl 2012

Baby jedine co nemam rada, ked sem nietko pride a zacne tu ,,FUJKAT,, a komentovat inych fotky. Vsak ked sa mi nieco nepaci tak nekomentujem. Mne je jedno ci niekto ma rad alebo nema rad to co navarim. Hlavne,ze nam chuti 😉 😉

danielaj
26. júl 2012

@irsina83 nás tiež od malička učili, že na jedlo sa nemá fujkať 😉

irsina83
26. júl 2012

@danielaj aj ja som tak naucena, zjem takmer vsetko 😵 😵 a to co nemam rada to nevarim takze sa tomu vyvarujem. ale aj ked take ma napr. babicka tak jej zadakujem a poviem,ze si neprosim 😉 a nebudem jej hovorit, ze ,,Fuj,, ... to sa nepatri 😖

danielaj
26. júl 2012

@irsina83 asi tak 😉 tiež, čo nemám rada, nejem alebo nevarím, aj deti učím, že na jedlo sa nehovorí Fuj 😖