Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bubinko83 prave som to dorobila a ze aka mnamka.... ostalo mi vajicko z obalovania tak som tam dala cesnak a vyliala som to na to. Mnaaaaam
Obed nevarim, dojedam zo vcera. Ale uz sa tesim - konecne uz aj u mna rozvoniava varena kukurica. Zavaram stiavu a este sa chystam na jablka - bude z nich jablkova vyziva.
kuraci vyvar, jogurtove kuracie prsia v obale zo struhanky, syra a petrzlenovej vnate, varene zemiaky a kokosovy cuketovy kolac 🙂
ahojte,my máme polievku zo včera-zeleninovú a pečené kuracie stehná na kyslej kapuste s novými zemiakmi,mňáááááám
tak jedalnicek na tento tyzden
U: Cestovina,hubova omačka
S: Pizza
Š: Segedinsky gulas
P: Segedinsky gulas
N: Opuchnute maso,ryža a zemiaky
dnes cinska ostorokysla polievka a americke zemiaky s medovou krkovickou a aj ryza...
u nás bola dnes pizza podľa tohto receptu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14937
mali sme margheritu a šunkovú s kukuricou
odporúčam vyskúšať, lepšia ako v pizzerii 😵
@mrkvakatka - narobili ste mi chute na tú pečeňovú pomazánku . Dnes ju robím aj ja , len ku koncu dám ešte petržlenovú vňaťku pre farbu . Aj ja mám rada túto pomazánku , ale aj škvarkovú zbožňujeme . Ďakujem za tip
kuracie prsia na bylinkach a sampionoch + varene zemiaciky 🙂
@mravvcek ake je to opuchnute maso ??? Dakujem za odpoved 😉
Ja som dnes uvarila kuraci vyvar z domaceho brojlera, vyborny a mame od vcera rezne a salat bez majonezy a manzel mi robi sushi - jedine z neho mi nieje zle....
Ahojte, dnes som narychlo spravila kuraciu cigansku. Vecer som si dala prsia do takej olejovo cesnakovej koreninovej marinady a uz len vysmazila na obed. Kupila som velke zemle osmazila cibulu, a hotovka. Mame uz dva tyzdne rozmalovany dom zvonka, dnes sa to dokoncuje tak aby mohol muz makat a ja som bola s malym, takyto rychly obed bodol. Malemu som spravila k tomu ryzu. Pekny den.
zdravá "lakocinka" 😎 😝 uvidíme,ako bude chutiť 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=986&user=633
ahojte my dnes svieckova na smotane a domaca parena knedla 🙂
@erikovamamka br.kare vyklepane,okorenene,jemne obalene v muke a prudko opecene na panvici.Potom to dam na plech na kazdy kusok volske oko a platok syra,poliat vypekom a bujonikom a dat zapiect 🙂 nech sa payi 😀
No my dnes morčacia polievočka a pečený plnený br. bok s kapustičkou a zemiakmi 🙂 "raz za rok treba aj taketo" :D
mojmu drobciatku som spravila na olovrant trojfarebne spafety na drobno a zdusila som jej na olivovom oleji paradajku,cesnak, mrkvu, trochu bazalky a soli, posypala struhanym syrom a mala zjedla uplne vsetko ako keby jedla najlepsiu dobrotu 😵 😵 😵
zemiakový guľáš s mrkvou /olej,cibula,400 g zemiakov,300 g mrkvy, 2 zelené papriky, mletá červená sladká paprika, soľ,bobkový list, petržlenová vňať/
pečené filé z lososa, opekané zemiaky, uhorkový šalát
zienky, poradte ako robite slepy gulas? Dakovala 😉
@dabon my uplne jednoduchu a obycajnu z uplne najednoduchsich surovin 😉 ...kuracie meso na drobne pasiky na oleji oprazit s porom(zvecsa nedavam) pridat mrazenu cinsku zmes ja este davam aj cerstvu mrkvu petrzlen aj zeler zaliat vodou .. pridat bujon(uz podla chuti) pridat judasove usi hriby(kupujem v kaufande) a varit... predovarenim pridat zmes:sojovej omacky worchestrovej chili ocot a solamyl a vliat dopolievky ... do tejto polievky sa dava este aj rozmixovane vajco ale ja nedavam nelubime ... inak vsetkeho si davat podla vlastneho uvazenia a chuti aku hustu chces atd..... prip. nieco pridat naviac z inych receptov...
ahojte dievcata. obcas sem nakuknem a zoberiem si inspiraciu. idem si k vam pre radu 😉 dzem niekedy robim z gelfixom a niekedy bez. nikdy sa mi nestalo, aby mi dzem s gelfixom zostal riedky. neviete mi poradit co teraz s nim? dat ho naspat do hrnca a iba povarit ? vopred dakujem za rady. prajem pekny vecer
@adrianna20 podla mna len povarit, kym nezhustne.....mne sa to raz tiež stalo, neviem prečo, tak som ešte hodinku pomaly povarila, trochu zhustol 😒
hovädzia polievka s rezancami a na želanie http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4514 😉
@mravvcek este raz vdaka za odpoved. Tiez to robim, len pod inym nazvom 🙂 a s malou obmenou. Pod volske oko davam mlade strucky fazule alebo sparglu a uz to ale nezapekam. Je to vyborne a hlavne rychle.
dobré ránečko dievčatá 😉 tak už som tu, idem dočítať, čo výborné ste cez víkend varili, chýbali ste mi 😉

@vivusika 🙂 aj tie som držala v ruke ale nakoniec som vybrala kura 🙂