icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
1. aug 2012

ahojte,potrebovala by som radu,uvarila som broskyňovú výživu a je riedka,čo mám urobiť?ďakujem

luciok
1. aug 2012

@ibajeho No počkaj počkaj, čo to je za guláš bez zemiakov a s klobásou??

titkovamiriam
1. aug 2012

dnesna fazulova s posuchom a cukinove placky so sote 🙂

irsina83
1. aug 2012

@titkovamiriam mnaaammm, ja chcem prist k vam sa napapat 😅 ako si robila tu polievocku??? das receptik??? ja mam strasne rada tvoje fotky 😵

lululka555
1. aug 2012

ahojte kuchárky 🙂 takže my sme včera varili plnenu papriku, dnes cuketovy prívarok, varené zemiaky a mäsko na šťave k tomu a idem čítat ,čo ste dnes dobrého varili 🙂

titkovamiriam
1. aug 2012

@irsina83 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34804 toto je asi zaklad,len teraz som dam dala aj korenovu zeleninu

fotky by mohli byť aj lepšie len sa mi to nechce moc upravovat ked mam,,hladnú smečku,,za chrbtom 😀 😀 😀 a fotim mobilom aby som digital zasa neutopila v polievke 😲

kikatko
1. aug 2012

@titkovamiriam možem sa k vám nastahovať? inak, zajtra chceme skusit tvoj recept na domaci uncle beans- teda ja budem čítat a davat inštrukcie a nežnejšia polka krajat a zavarat

titkovamiriam
1. aug 2012

@lululka555 cukine sa dnes darilo🙂 mnam 😉

lululka555
1. aug 2012

@titkovamiriam to ano,my sme u mami tento a buduci týžden a má ich veru veľa v zahrade,tak míname pomaličky 🙂

titkovamiriam
1. aug 2012

@kikatko to krájanie....potom je to uz pohodicka a ak mate radi take omacky budes spokojna,a namiesto ananasu je vynikajuca aj broskyna

irsina83
1. aug 2012

@titkovamiriam mnammm, dakujemmm 😵 😵

kikatko
1. aug 2012

@titkovamiriam to mna nečaka- kraja polovička bo ja som si ufikla s prsta a som marod 🙂 a diky za radu- skusim aj broskynu a tiež planujem pridat aj cukinu

amdeis
1. aug 2012

U nas sa dnes nevarilo, bola som vynimocne s detmi prec aj cez obed. Boli sme navstivit babku a dedka a tak sme mali gomboce (slivky v zemiakovom ceste varene) so struhankovou posypkou. Babka to chcela oslavnostnit tak pridala na vrch vymiesany tvaroh s vanilkovym cukrom a pokrajane hrozno. Na olovrant zas slivkovy kolacik s posypkou. Na veceru som dala chlapcom chlieb s maslom, kapia, uhorky a mungo klicky. Kolbylky to spasli. 😀

soniatko
1. aug 2012

@katushka16 pridat nejaky puding alebo solamyl...

anabelka83
1. aug 2012

@katushka16 no musis ju varit dovtedy zakial s ata voda nevypari 🙂

irsina83
1. aug 2012

Baby mate recept na mlete rezne so syrom???? a musia sa vysmazat alebo sa mozu aj upiest v trube???

evitka82
1. aug 2012

dnes to bolo tofu na šampiňónoch s prihorenou ryžou a kapustovým šalátom

sevi
1. aug 2012

zajtra budem varit svieckovu a fusilli,kedze knedla sa u nas nikdy nezje.

ibajeho
1. aug 2012

@luciok ne tento je bez klobasy aj zemiakov. Ale on to tam chce. A neviem preco, asi jeho mamicka to tak zvykla robit no 🙄

ibajeho
1. aug 2012

Zienky, viem ze z cukiny sa toho da porobit barsco kedze to tu citam kazdy den tak mam trosku aj prehlad, no neviem sa rozhodnut na aky sposob ju urobit. Vysmazat urcite nechcem lebo to robim pokazde. Chcem skusit nieco nove ale neviem sa rozhodnut. Co mi odporucite kedze mam rada aj placky aj posuch a dokonca aj privarok. Podotykam ze pomazanku a zapekat ju tiez urcite nechcem. Takze z tych troch veci je ktory sposob naj pre vas? Iked asi na posuch si tiez netrufnem jaj a podotykam ze inak ako vysmazanu som ju este ani nejedla. Och tak mam dilemu lebo ju musim uz nejak pripravit 😅

ladyjh
1. aug 2012

Baby prosim vas mate niekto recept na tie jablkove lasagne? Vdaka 😉

ladyjh
1. aug 2012

@tanitta Vdaka, vyskusam. 🙂

tanitta
1. aug 2012

@ladyjh 😉 ja iba odkladam do zaloziek ze keby naaaahodou 😀

adka.8
1. aug 2012

@ibajeho osmaž si cibulku pridaj najemno nastruhanu cuketu , pekne dusiť do mäkka,(osoliť, ovegetiť, okoreniť) potom pridať jeden syrček v črievku a smotanu nechať prevrieť a omáčka na špagety je hotová ale je to dobré aj s hocijakou cestovinou. Mnam , mnam asi to budem aj ja zatra robiť. Rýchle jednoduché chutné 🙂

adka.8
1. aug 2012

@ibajeho ešte ma napadol jeden recept. Cuketu rozkrojíš po dlžke vydlabeš jadierka a daš do vriacej vody chvílu povariť potom ich naplníš mletým mäskom a dáš zapiecť do rury k tomu uvaríš nové zemiaky alebo zemiakovu kašu a mnamka je na svete.

lenka268
1. aug 2012

@ukana neni zac, aj my sme si pochutili 😉

fontana
1. aug 2012

@womankc,ahoj,na nutelu treba 3 kg očistených jablk,100g kakaa,2 vanilky,1 zlatý klas,250g kr.cukru.Postup:jablka rozvaríme,potom rozmixujeme,pridáme cukor,rozmiešané kakao so zlatým klasom,a všetko povaríme,kým masa nezhustne.Dame do fliaš a sterilizujeme.Ja som robila iba na skušku z polovičnej dávky a vyšlo mi 5 malých flaštičiek.
Jablkkový lekvár:1,5kg jablk,400g kr.cokru,2 PL octu.Jablka očistíme,nakrájame,pridáme cukor ocot a dáme do chladničky na 24 hodín.Na druhý den všetko uvaríme ,rozmixujeme,ešte horuce lejeme do fliaš.Otočíme hore dnom ,zakryjeme do deky a necháme vychladnut.Z tejto dávky mi vyšli 4 flaštičky,tak uvidíme či tobude dobre.Tiež som to robila prvý krát.

gianni
1. aug 2012

dnes bola zase ryba na kúpalisku v Egri,ako minule,malý si dal plnené kuracie prsia obalené v slaninke s ryžou...