Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sloto Tá zmrzka vyzerá suprovo, idem ju hned vyskúšať 🙂
včera sme boli na palacinkách a dnes ideme ku kamoške na francuzske zemiaky a prekvapko
ja az do vikendu nic 😀 deti isli k babke tak mam oddych 😵
po velmi dlhej dobe... zemiakova kasa, spenatovy privarok, volske oko.... deti nemali co na obed a kedze je krasne a chceli sme ist aj von, tak zemiaciky a privarok spraveny rychlo rano a vajicko tesne pred podavanim 😉
dnes slaný cuketový koláč + šalát a na zajtra uvažujem nad chladničkovými langošmi a šošovičkovou polievočkou.
dojedáme zo včera,hovädzie mäso s dusenou zeleninou a zemiakmi a dnes robím len žemličky.
@nelinka0401 hod recept na tie zemlicky prosim
dnes mrkvova polievka ,grilovane kur.stehna,ryza a paradajkovo-cibulovo-paprikovy salat 🙂 a slivkovy kolac
Včera mi mužíček navaril paradajkovú polievku so syrom zo zaváraných paradajok, grilované kuracie stehná so zemiačkami a čalamádkou 🙂 Dnes dojedáme zvyšné stehienka k paradajkovej omáčke, mňam 🙂
Ja mám tento týždeň od varenia prázdniny, lebo musím mať kľud na lôžku 😝
U nás bolo na obed lečo.. a teraz hľadám inšpiráciu čo ďalej na zajtra.. asi krkovička na cibuľke cesnačiku s ryžou a paradajkovo-paprikový šalátik 😉
Masove gulicky a la Ikea, smotanova omacka a zemiakova kasa.
Ahojte baby poradte mi chcela by som zahustit namiesto smotany jogurtom niekde som citala ze je to zdravsie a dietnejsie 😅 pouzivala som doteraz 10% smotanu...len pamatam si raz som takto nieco robila s kyslou smotanou a sa mi to "zdrclo" ako to spravne zamiesat ? a aku to ma vlastne chut? viete mi niekto viac napisat, dakujem 😉
@sloto akoze nic v zlom ale ako sa daju nakrajat banany na kocky? Prosim si postup 😀 😀 😀 ale nie, len si robim srandu lebo ten nas jazyk ma take divne zvraty ze sa musim smiat... Minule mi jedna tu pisala ze jej odisiel zub, tak mala som co robit aby som si necvrkla. Slovencina je strasne vtipny jazyk fakt 😀 pekny dnik a snad si sa neurazila 😉
cestovina z kuracim maskom,polievka paradajkova malej velmi oblubena.,,a robila som aj syrovo-cesnakovu pomazanku..mnam,,
@boska79 to je to isté cesto ako na rožky len namiesto mlieka dáš vodu.práve ich idem dať piecť 🙂 http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer...
@mamkabeika mas dobreho manzela 😉 ten moj tiez musel chudatko varit od nejakeho 6tt takmer doteraz, lebo mi byvalo pri vareni zle. hlavne ked som chcela varit nieco masove. no a aj teraz este casto vari, lebo s velkym bruchom okolo sporaku to tak rychlo nejde 🙂
@catrena ďakujem
dnes polievka rascova zaprazena s vajcom, cuketa v cesticku s varenymi zemiakmi a salatikom, ako dezert jablkovy sypany kolac 😉
dnes len rybie prsty , voľské oká a hranolky . Malý ich má rád , tak prečo nie . Večer upečiem chlebík
Dnes sme dojedli fazulovu polievku,druhe sme mali jablkove lasagne 🙂 😝 Prave som dorobila 2 davky slivkovej nuteli a pečie sa v rure slivkovy lekvar 🙂 😝 😝
dnes bola na obed šošovicová polievka s párkou a palacinky s jahodovým džemom a nutelou 🙂
dnes sosovicova polievka palacinky s dzemom a spenatove halusky so smotanovou omackou + som zavarala uhorky marhule a slivky 😝
vepro, knedlo, zelo...typicke letne a hlavne talianske jedlo 🙂 Mama mi doniesla maso a mala som ho plny mrazak a kedze ideme prec, tak som postupne potrebovala vyprazdnit mrazak. Takze dnes pride navsteva a poriadne sa napraskame. Akurat ze ako to tu peciem a je mi totalne horko uz na to nemam chut. 😒
Na dnes este ostala hrstkova polievka zo vcera a urobila som leco zo zahrady s parkom a vajcom
Akurat varím segedinský guláš,ocino kupi knedlu(tú sa mi uz robit nechcelo) 😖
@cestovatelkaandrea tak som sa tych bedlíí napráskala, synátor bol včera so svokrou na hubách a plno bedlí, hribov, plávok doniesli...ja to teda nerozoznám, ale svokra pozná huby, tak to u nas včera voňalo........aspoň virtuálnu vôňu posielam...... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
pecene kuracie stehna, ryza s kukuricou hraskom a mrkvou a uhorkovy salat

zapečená plnená cuketa, zemiaky, polievku dojedáme kuraciu