icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucsyia
3. aug 2012

kočky, ak by ste mali nejaký fajnovučký recept v ktorom sa používa cuketa- môž byť aj dominantná v jedle, hoďte receptík, nejako mi zachutila 🙂

titkovamiriam
3. aug 2012

@danielaj bolo super,že bolo zatiahnute ale teplo.vela ludi to odradilo-mohlo by tak byt zajtra lebo ideme na kone a ked bude horko tak bleee 😉

si moja krvna skupina 😀 aj ja milujem varenie a zavaranie,skusanie novych receptov a kombinacii 😉

fordikford
3. aug 2012

@irsina83 dakujem pekne my sme dnes mali podbyte fazulove struky a zemiačiky a halušky s tvarohom zajtra ideme na opekačku tak nevarim iba sa doje čo chladnička da

gianni
3. aug 2012

zajtra kotlíkový guláš na chalupe...

pegggy
3. aug 2012

ahojky
deti spia tak zavárame. baby potrebovala by som poradiť, chcem robiť slivkovú nutelu, ako dlho treba sterilizovať?pozerala som viac receptov a píšu od 15 do 30 min.
dávate aj mliečnu čokoládu namiesto horkej? Ja mám radšej sladšie, tak preto by som dala kakao a mliečnu čokoládu, len či niečo nepokazím. prípadne nejaké tipy dakujem

daniela15
3. aug 2012

@danielaj aj my máme cukiet, že rozdávam, ale rada by som vyskúšala niečo z toho, čo zaváraš - skôr naslano, keď budeš mať čas, prosím, napíš recepty, veď keď len čítam, slinky sa mi zbiehajú

titkovamiriam
3. aug 2012

@pegggy 20 min postačí a ja davam len kakao,nedavam cokoladu-ta je plna konzervantov a ked uz sa s tym hram tak nech je to bez umeliny.

danielaj
4. aug 2012

@pegggy ja robievam jednu s kakaom a várovou čokoládou a jednu s kakaom a mliečnou čokoládou, takže v pohode, nič tým nepokazíš 😉 a tiež 20 min sterilizujem

danielaj
4. aug 2012

@daniela15 páči sa horčica http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6961&user...
tatarka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49172, ja to používam aj samostatne, alebo tozmiešam pred podávaním s kyslou smotanou a super tatarka je na svete 😉 ešte popozerám v mojich zošitoch a napíšem ďalšie, musím si nájsť čas 😉

lencyca
4. aug 2012

dobre ranko 😉 dnes podojedame zo vcera,na moje velke prekvapenie,si mm dal plnenu papriku aj starsi synacik ochutnal,minule mu nechutila,robila som novy recept 😀 ze mam robit len ten moj...och ti chlapi 😀

kibuk
4. aug 2012

dnes varim granadir k nemu uhorka alebo cvikla ako kto bude mat chut 🙂
@titkovamiriam ako na pyte? hodis receptik? dakujem 🙂

daniela15
4. aug 2012

@danielaj ďakujem, určite vyskúšam, teším sa na ďalšie recepty 🙂

slimstar
4. aug 2012

sosovicova polievka
rizoto so surimi a syrom
ribezlova bublanina

zajtra
mrkvova polievka
vyprazane vykostene kura zemiakova kasa

titkovamiriam
4. aug 2012

dobre ranko!u nas slizikva polievka a morcacie maso kto ako bude chciet-zemiaky ryza,uhorkovy salat

@kibuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34370

a vidime sa večer-dnes nabytý program-westernove jazdenie,pivne slavnosti ani jazero nestihame dnes-mozno zajtra 🙂
takze ak ste z okolia o 10-tej v Ivanke na,,bažantici,, na koniky a odial rovno na slavnosti piva 😀 😀

no a este kto je tu slovencinar je pyte-ci pite ??🙂

pegggy
4. aug 2012

baby ďakujem
@danielaj a hned za tepla to môžem naplniť do pohárov a dať sterilizovať nie?
my dnes pečené kura a ryža a musím si už nájsť chvílu sem nahádzať fotky,ani nestíham čítať už niekolko strán čo varíte ☹

titkovamiriam
4. aug 2012

a toto som nasla na mmb-cukina je kral zeleniny pozrite co este sa da z nej spravit -
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18262

akika722
4. aug 2012

@titkovamiriam tak toto musim skusiť 😲 cukety mam,zajtra robime grilovačku,krpček oslavuje druhe narodeniny tak donesiem už hotove a som ZVEDAVAAAAAAAAAAAAAAA na reakcie 😀 mnam,ja cuketu milujem 😀

petusko
4. aug 2012

ahojte 🙂
konecne sobota travena doma, takze k tomu patri aj dobry domaci obedik - plnena paprika, varena hovadzinka, rajcinova omacka, knedla 🙂 bude aj na zajtra, len polievku dovarime 🙂
a tento zakusok sa uz robi http://kuchar.mojerecepty.sk/tag/kokosove-rezy-...

vsetkym prijemny vikend 🙂

bonaquaba
4. aug 2012

@titkovamiriam vdaka moc dnes som ju robila,ale trochu pozmenenu aj so zemiakmi.lebo takto to bolo iba vodove, ale je fantasticka a dnes este buchty na pare

mia117
4. aug 2012

ahojte, dnes pre mojich marodov len kuraci vyvar a kuracie maso na prirodno s ryzou a ja si urobim vyprazane kuracie rezne so zemiakovou kasou a zeleninova priloha 🙂

senoble
4. aug 2012

prosim receptik na pecenu fazulku?alebo gastanove pyre z fazule?drobec ma malo zeleza a maso je pre neho to najhorsie jedlo na svete 😠
obedik-cina s vela zeleninky k tomu zemiakova kasa
dezert-domace bebe dobre rano

sevi
4. aug 2012

paradajkova polievka s cestovinou.

mandarinka34
4. aug 2012

vysmazeny karfiol a zemiakova kaša 🙂

macka23
4. aug 2012

No dnes som chcela kremovu hrachovu, ale zistila som ze uz nemam hrach 😠 , tak je fazulova s opekanym chlebikom , mm ma od vcera granatir so spekackou...a este mam broskyne...nemate nejau inspiraciu na kolacik?

zuzkaamato
4. aug 2012

maminy, poradte nejake jedla, ktore stihnem navarit pri 2 tyzdnovom babatku... nejak sa jej nechce spavat posledne dni a neviem, kedy varit... buduci tyzden uz musi muz do prace, tak na to budem sama. resp. ako ste to riesili vy pri babatkach, kedy ste varili?

lydia22
4. aug 2012

Bravčove mäsko na šťave v placke.

sisanka
4. aug 2012

poobede ideme na gulasovku tak dnes extra nevarim, len zeleninovu polievku detom 🙂 a zajtra rozmyslam ze by sme mohli ist grilovat 😀 uvidim ci sa mm bude chciet 🙂

kikatko
4. aug 2012

pre opätovné želanie su slivkové gule, varená kukurica a ako olovrant bude ovocne boule

luciaq
4. aug 2012
kikatko
4. aug 2012

@titkovamiriam vidim že tu sa cukina už cpe všade 😀 ja robím koláč- sladký , slaný, struhanu mrazíme a ceu zimu ju hadžeme do všetkého možneho, robím s nej placky, vyprážeme, dusíme, grilujeme, robí s nej mamča aj domácu horčicu, dava sa do kečupu, do lekváru. prosto je to nezmar