icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
7. aug 2012

@pegggy suprova torticka 😉

abriela
7. aug 2012

@akika722 no tak to je mi blizke, ani ja velmi neoblubujem zemiaky 🙂

boska79
7. aug 2012

Dnes sisky, polievka neviem este aka :-\ :-\ zajtra madarsky gulas s knedlou - ci domacou neviem ako sa mi bude zajtra chciet. A kedze pride muz zo sluzobky vo stvrtok, tak mu ako prekvapko urobime tiramisu jednohubky

danielaj
7. aug 2012

ja mám už skoro uvarené, robila som domácu gulášovú polievku, fašírky z kapra so syrom, varené zemiaky s maslom a vňaťkou a tatársku omáčku z cukiny 😉

pe
7. aug 2012

@danielaj mohla by som ta poprosit ako robis tie fasirky, tiez by som malej chcela spravit z ryb, myslis, ze to mozem z hocijakych?

lejluska
7. aug 2012

kalerábková polievka a zemiakové placky to je naše dnešné menu 🙂 a včera sme mali sviečkovúúúú 😝 a ešte som robila vajíčkovú tlačenku..

katy1986
7. aug 2012

Ahojte, u nás dnes špagety s kečupom a syrom 😀 nič sa mi nechce, včera som upratovala špajzu, no koľko zbytočností som ja našla 😝 ale našla som formičky na medvedie labky, normálne som na ne chuť dostala 😉 a polievku ešte neviem akú spravím...
Ináč robila som ten kapustový šalát, kapusta+mrkva+cibula, a nálev z deka...sterilizovala som to len 5 minút, otvorila som jednu fľašu, že ked je to dobré urobím druhú dávku (mám len 4 fľaše) no ale neni to neviem čo, kapusta je mäkká, mne to nejak nechutilo, ani mužovi, takže sme vyskúšali ale robiť to už nebudem....

rosannar
7. aug 2012

dneska špageti, morcadella+syr, hríbová smotanová polievočka... 😉

akika722
7. aug 2012

@danielaj nemaš uloženu tu cukinovu natierku?baby pytaju a ja ju ani za svet neviem najsť 😒

jenie123
7. aug 2012

Vcera som robila kapustu s masom a knedlou.. mame aj na dnes.. knedlu som robila prvy krat a podarila sa mi.. 🙂 este rozmyslam nad kolacikom..

luciaq
7. aug 2012

my dnes polievka zo zelenej fazulky

lululka555
7. aug 2012

ahojte 🙂 my dnes kyslá zemiaková polievka a palacinky s nutelou,džemom a šľahačkou. 😉

lilli202
7. aug 2012

Katy1986ahoj ja som este zvykla pridat stiplavu papriku paradajku papriku a nam to chuty do velkej misi zvyknem kapustu postruhat na take tenke aj papriku na take kocky aj paradajky a stiplavu papriku na take velmi tenke. A zmiesam to dam do poharikov dam na to deko a uvarim asi pol hodinku

inulka23
7. aug 2012

dnes vyvar dojedame, dukat. buchticky a vanilk. krem

vieruna
7. aug 2012

@katy1986 my robime kapustovy salat tak, ze nastruham uplne na tenke sliziky kapustu, kapiu a na drobno nakrajam cibulu. Zalejem to sladkokyslym nalevom a len zavriem. Nesterilizujem, len dam do chladnicky. Spravim si vzdy tak styri flase a to v chladnicke vydrzi.

ladyjh
7. aug 2012

@pegggy Ahoj, aky recept si mala na tu smotanovu tortu? Urobila si mi chute 😀 😀

mooka
7. aug 2012

my dnes strúčková polievka ešte od včera, makové šúlance a tiež lekvárové pirohy s makom 🙂

zuul
7. aug 2012

my dnes zeleninova a este sosovicova polievka a zapekane kuracie stehna zo smotanou a kukuricou.
zajtra zeleninova, na stave panenka a kuracie prsia s kukuricou, mrkovu, hraskom + tarhona.

mnam dievcata ake torty 😀 a dnes ste ma navnadili na dukatove buchticky na veceru. len namiesto kysnutych urobim len piskotu. mnamkkkkkky 😀

pami2
7. aug 2012

prosim vas poradte mi co z udeneho masa? pre maleho asi nic, ma len nieco vyse roka 😒 takze pre neho musim daco ineho vymysliet..zeby spenatik

natalii6
7. aug 2012

ahojte zienky 😉 potrebovala by som poradit chcem zavarat boskyne len neviem ako sa robi ten nalev a ci ich mozem streilizovat v umyvacke riadu 😉 a este ako sa robi broskynovy dzem hlavne ten pomer coho kolko? 😉 dakujem

natalii6
7. aug 2012

@pami2 ja robievam z udeneho masa zemiakove gulky s kyslou kapustou 🙂

lienkalenka123
7. aug 2012

my dnes dojedáme vývar a spravila som rybie prsty v rúre + zemiaková kaša...ako poznám malú tak si k tomu vypýta zavárané marhule 🙂

mirkapal
7. aug 2012

@natalii6 Ja robim nalev na marhule aj broskyne takto: 1 l vody, 500 g krystal. cukru, necham prevriet. O sterilizovani v umyvacke som este nepocula, sterilizujem klasicky v hrnci cca 20 minut.

rastulka
7. aug 2012

Takže naše dnešne menu 🙂

lencyca
7. aug 2012

ahojte 😉 my dnes kelovu polievku ,palacinky s nutelou a dzemom-synacik si rozkazal,ma prekvapil,on sladke moc nemusi,a jedol to aj drobec 😉 mm ma obed v praci,takze dalsi bezmasity den,ale vcera vecer som im narobila opecenej slaninky,s chlebom ,tak sa zalizovali 😀 zdrava vecera...

pami2
7. aug 2012

@natalii6 no to znie dobre...ako sa to robi?

lencyca
7. aug 2012

@lululka555 aj my palacinkujeme 😉

akika722
7. aug 2012

@rastulka anoooooooooooooooooooooooo 😀

lencyca
7. aug 2012

@rastulka mnam,vyzeraju super,si mi chute narobila,mozem ta poprosit o recept na buchticky?dakujem 😉