Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes sisky, polievka neviem este aka :-\ :-\ zajtra madarsky gulas s knedlou - ci domacou neviem ako sa mi bude zajtra chciet. A kedze pride muz zo sluzobky vo stvrtok, tak mu ako prekvapko urobime tiramisu jednohubky
ja mám už skoro uvarené, robila som domácu gulášovú polievku, fašírky z kapra so syrom, varené zemiaky s maslom a vňaťkou a tatársku omáčku z cukiny 😉
kalerábková polievka a zemiakové placky to je naše dnešné menu 🙂 a včera sme mali sviečkovúúúú 😝 a ešte som robila vajíčkovú tlačenku..
Ahojte, u nás dnes špagety s kečupom a syrom 😀 nič sa mi nechce, včera som upratovala špajzu, no koľko zbytočností som ja našla 😝 ale našla som formičky na medvedie labky, normálne som na ne chuť dostala 😉 a polievku ešte neviem akú spravím...
Ináč robila som ten kapustový šalát, kapusta+mrkva+cibula, a nálev z deka...sterilizovala som to len 5 minút, otvorila som jednu fľašu, že ked je to dobré urobím druhú dávku (mám len 4 fľaše) no ale neni to neviem čo, kapusta je mäkká, mne to nejak nechutilo, ani mužovi, takže sme vyskúšali ale robiť to už nebudem....
dneska špageti, morcadella+syr, hríbová smotanová polievočka... 😉
Vcera som robila kapustu s masom a knedlou.. mame aj na dnes.. knedlu som robila prvy krat a podarila sa mi.. 🙂 este rozmyslam nad kolacikom..
my dnes polievka zo zelenej fazulky
ahojte 🙂 my dnes kyslá zemiaková polievka a palacinky s nutelou,džemom a šľahačkou. 😉
Katy1986ahoj ja som este zvykla pridat stiplavu papriku paradajku papriku a nam to chuty do velkej misi zvyknem kapustu postruhat na take tenke aj papriku na take kocky aj paradajky a stiplavu papriku na take velmi tenke. A zmiesam to dam do poharikov dam na to deko a uvarim asi pol hodinku
dnes vyvar dojedame, dukat. buchticky a vanilk. krem
my dnes strúčková polievka ešte od včera, makové šúlance a tiež lekvárové pirohy s makom 🙂
my dnes zeleninova a este sosovicova polievka a zapekane kuracie stehna zo smotanou a kukuricou.
zajtra zeleninova, na stave panenka a kuracie prsia s kukuricou, mrkovu, hraskom + tarhona.
mnam dievcata ake torty 😀 a dnes ste ma navnadili na dukatove buchticky na veceru. len namiesto kysnutych urobim len piskotu. mnamkkkkkky 😀
prosim vas poradte mi co z udeneho masa? pre maleho asi nic, ma len nieco vyse roka 😒 takze pre neho musim daco ineho vymysliet..zeby spenatik
ahojte zienky 😉 potrebovala by som poradit chcem zavarat boskyne len neviem ako sa robi ten nalev a ci ich mozem streilizovat v umyvacke riadu 😉 a este ako sa robi broskynovy dzem hlavne ten pomer coho kolko? 😉 dakujem
my dnes dojedáme vývar a spravila som rybie prsty v rúre + zemiaková kaša...ako poznám malú tak si k tomu vypýta zavárané marhule 🙂
ahojte 😉 my dnes kelovu polievku ,palacinky s nutelou a dzemom-synacik si rozkazal,ma prekvapil,on sladke moc nemusi,a jedol to aj drobec 😉 mm ma obed v praci,takze dalsi bezmasity den,ale vcera vecer som im narobila opecenej slaninky,s chlebom ,tak sa zalizovali 😀 zdrava vecera...
@akika722 Mysliš tuto? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904 😉
@lululka555 aj my palacinkujeme 😉

@pegggy suprova torticka 😉