icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
8. aug 2012

@titkovamiriam ty si tu tusim spominala domaci uncle bens,poprosim ta o recept a ak mas aj daku osvedcenu paprikovu natierku,mam vela paprik a paradajok,tak musim nieco vymysliet

sisanka
8. aug 2012

moja dnesna cuketa...verzia pre mna len so salatom 🙂

abriela
8. aug 2012

@sisanka cim si ju plnila? Ja som cuketu jedla len raz u kolegyne a jedli sme ju len cistu a bola perfektna

sisanka
8. aug 2012

@abriela hubami 🙂 ja ju mam rada,v akejkolvek podobe 🙂

irsina83
8. aug 2012

@lydia22 to niesu domace tortily, kupili sme ich v lidli...

irsina83
8. aug 2012

@sisanka vyzera uzasneee, aka bola plnka??

lydia22
8. aug 2012

@irsina83 takze si ich len ohriala a nelamali sa?

irsina83
8. aug 2012

@abriela jasne, tortily mam z lidla- akurat maju mexicky tyzden. na maso som dala taco a buritto korenie - to mame v tesca...no a guacamolle robim, ze rozpicim 2 avokada z vidlickou- musia byt makke, nakrajam na drobno 1 rakcinu, jednu malu cibulku, jeden strucik cesnaku, osolim, pridam drveny koriander a limetkovu alebo citronovu stavu a ta domaca salsa - potrebujed 5 rajcin, 2 stredne cibule, 2 struciky cesnaku, 1 chilli papricka susena, sol a olivovy olej - paradajky v celku so supou, cibulu na polky a cecnak v celku opecies na panvici a to tak aby sem tam bola zelenina hneda -aby mala take ogrilovane miesta, potom ju nasekas do mixera, rozmixujes, pridas chilli, pomixujes,osolis pridas trosku olivoveho oleja a prehrejes na panvici a nechas vychladnut - inak ta salsa je vyborna aj s tymi tortilovymi cipsami 😉 no a tortilu som ohriala, pridala masko, nastruhala syr, dala guacamolle a salsu a bolo mnam na obed 😉

irsina83
8. aug 2012

@lydia22 ohriala som ich na panvici...a az potom som ich plnila...

irsina83
8. aug 2012

@lydia22 tie lidlacke sa nelamu ale ani tescove sa nelamu...

titkovamiriam
8. aug 2012

@eva7780
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40404

dnes som tam dala aj cukinu a paradajky,to sa moze na sto sposobov.Pridat sa da aj kukurica,miesto ananasu broskyne,da sa nastruhat aj zazvor a skorica-to nadherne voni 😉

pomazanka nieje moja no uz som ju robila je vynikajuca:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43294&ord...
toto je super pochutina a ide to z kazdej papriky a kludne daj aj paradajky: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2024

a moje vlanajsie paradajkovanie:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42224

abriela
8. aug 2012

@irsina83 dakujem za recept. Ukladam si ho. Zacala mi chutit cibula, cesnak zatial este nie, ale urcite sa to da aj bez toho. Tesim sa, az to spravim. Drahy pri navrate z tyzdnovky bude hadat co robim na veceru a neuhadne.

rastulka
8. aug 2012

Moja dnešna cuketova natierka a cuketovy kolač,mnaaaam 🙂
A na večeru bola pizza podla @danielaj zo str.1154 🙂 Vdaka Dani! 😲

irsina83
8. aug 2012

@abriela cesnak v salse vobec nieje citit, do nej ho daj a do quacamolle nemusis 😉

zoe_a
8. aug 2012

ked je uz ten cuketovy cas, aj ja som vyskusala urobit cuketové rezne so sunkou a syrom, bola to naozaj mnamka 🙂

vodnarky
8. aug 2012

ja sa zajtra chystam spravit zapecene kuracie prsia,plnene sunkou,syrom a broskynou..k tomu uvarene zemiacky a tatarska.. 🙂

zoe_a
8. aug 2012

u nas zajtra bude karfiolova polievocka a zemlovka z vianocky 🙂

danielaj
8. aug 2012

@titkovamiriam ale makajú chlapi, 😉 ja sa naň chystám budúci týždeň 😵

titkovamiriam
8. aug 2012

zachvilu dam foto finale-este som aj na tri flasiek uhoriek nasla a 8 flias ovocneho miesaneho kompotu a mam dost a to priatel ze aj opekat vonku budeme,hovorim mu ak to pravis ty mozes a on spravil a teraz spia s marekom jak medvede,,poriadne nazrate,, 😀 😀 😀

danielaj
8. aug 2012

@sisanka mńam, si mi chúťky narobila 😉
@rastulka verím, že chutila a nie je za čo, rado sa stalo 😉

titkovamiriam
8. aug 2012

@zoe_a kraaaaasne 🙂

weirdo
8. aug 2012

@zoe_a - hmmm, to znie chutne. Mohla by si mi dat recept? Kujem 🙂

titkovamiriam
8. aug 2012

@rastulka paradička!

titkovamiriam
8. aug 2012

Vidim že cukety či cukiny idu v nasich kuchyniach,ja ked som si bola na uncle trhat vnat a videla som ju tam hned som vzala a pridala 😀 😀 😀 😀

weirdo
8. aug 2012

@rastulka - kedze mam velke 2 cukety v chladnicke, mozem poprosit recept na tu natierku aj kolac? Kujem 🙂

danielaj
8. aug 2012

tak hotovo, na dnes hádam aj stačilo, uťahaná som ako kôň 😀 ráno rýchlo navariť, potom sme boli na hríboch, zavarila som prvú várku broskýň - 14 pohárov, kolienka s mäskovo-rajčinovou omáčkou a syrom, mimochodom kto kupuje tieto úžasné mini kolienka z Lidla? sú perfektné, iné už dlho predlho ani nekupujem 😉 a skvelá, úžasná a neviem ešte aké prirovnanie vymyslieť na hrnčekovú vianočku, už ani neviem, kto tu dával recept, ale ďakujem, je božská, dopiekla som ju o 20-tej a o pol deviatej už zostala iba jedna, deti sa do nej pustili, dali si ju s maslom, marhuľovým džemom a marhuľovou nutelou, musela som ich krotiť, aby si nechali aj na ráno tú druhú 😀

sisanka
8. aug 2012

@irsina83 plnila som hubami 🙂 na cibulke som udusila huby, nechala vychladnut a dala do toho este kyslu smotanu a petrzlenovu vnat, ochutila a naplnila cuketu a tekvicu, navrch syr 😉

sisanka
8. aug 2012

@danielaj ja ze som tebe chute narobila 😀 ale ta tvoja vianocka..radsej ani mm neukazem lebo uz dlho hovori ze by som mohla upiect v pekarnicke sladky chlebik, take cosi ako vianocka tak by som skusila vianocku klasicku teraz 🙂 nemas niekde recept ulozeny? 😉

titkovamiriam
8. aug 2012

finale a teraz vana 😀

lizatko1009
8. aug 2012

rajcinova omacka, hovadzie a knedlik a moj synator mal dnes 3 rocky, tak potom este bolo kuracie plnene udenym kuracim stehnom, sunkou, syrom, taka rolka, zapekane v syrovo smotanovej omacke a parmezan. americke zemiaky a ryza a cersva petrzlenova vnat 🙂 staci na 3 dni 😀 ale oficialne oslavy az v nedelu, dnes som objednala tortu, potom foto.