icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
10. aug 2012

@abriela potkla som sa a tak to dopadlo

lencyca
10. aug 2012

@abriela
@titkovamiriam ja tiež rada vymýšlam v kuchyni,robím si recepty po svojom,prvý krát vyskúšam a potom si to upravím podla seba,čo máme radi,už bez receptu,mm ma sem tam pochvali(,často to nerobí,že aby som si moc nenamýšlala 😀)

lencyca
10. aug 2012

@maba všetko najlepšie k narodkám 🙂

abriela
10. aug 2012

@lencyca no mne ked nieco nevyslo (robila som skor len sladke) este ked som bola u nasich btak hned bol komentar, ze urcite si to nerobila podla receptu, lebo stale vymyslas.
Nastastie teraz drahy len obcas komentuje, ci som dala do jedla vsetko co tam ma ist. No jasne, ze ano 😀. Ale nemam doma ani poriadnu vahu a nejako mi ani nechyba.

maba
10. aug 2012

@vieruna @lencyca @abriela 🙂 ďakujem

nanulik
10. aug 2012

fazulajda hotová, nakoniec som zistla že to nebola klobása 😀 ale hrubý párok, bolo to v mrazničke tak ma to pomýlilo. ale nevadí aj tak to vyzerá a chutí fanovo 😀

lencyca
10. aug 2012

@abriela ja váhu používam,len ked robím niečo nové 😀 aby som to nepokazila...ja si do jedál pridávam,aj to čo tam nepatrí,naši sú pokusné králiky 😀 sem tam sa stane,že im to nechutí 😉

maba
10. aug 2012

@abriela hlavné jedlo,pohostenie na poobede i zákusok 😀 😀 .
Rozmýšľam nad obrátenými rezňami.Robila som ich raz z hovädzieho mäska a veľmi rodinke chutili.Teraz mám bravčové karé a rozmýšľam,či to budem robiť v rúre ,alebo v tlakáči 😕 . (Nebude to veľká oslava: manželík ,syn,moja mamka a ja 😀 ,svokrovci sú s dcérkou "zatiaľ" na letisku ale aj tak 😉 ,veď o 2 týždne oslavujem zas 😎 meniny....takže nás bude viac )

lencyca
10. aug 2012

dnes domáca gulášová polievka,vyprážaná cukina,pečené zemiaky,uhorkový šalát,poobede upečiem malému praclíky,on to má rád,skor ako sladké 😉

danielaj
10. aug 2012

@luciok joj, tak prajem skoré uzdravenie, ako sa ti to stalo? 😉
@lubka_to ahoj, ja robievma, aj predvčerom sme mali, osmažím si cibuľku, pridám mleté mäso, trocha papriky, gullášové korenie, soľ, vegetu, zalejem vodou, neskúr pridám zemiaky, niekedy dávam aj rajčiny a papriku a samozrejme u nás tam nesmú chýbať halušky, urobím zápražku,zahustím, dochutím, ak treba a hotovo 😉
@maba všetko najlepšie 🙂

abriela
10. aug 2012

@maba myslim si, ze je to dobry napad. Zakusok by som mozno spravila - kuba tortu (parizska slahacka, banany).

rastulka
10. aug 2012

@maba Všetko najlepšie k narodeninam 😲 😲 😲

rastulka
10. aug 2012

@luciok skore uzdravenie 😲

anika11
10. aug 2012

u nas dnes zemiakove slivkove gule..dufam,ze sa podaria 🙂

danielaj
10. aug 2012

dnes dojeme včerajšiu hŕstkovú polievku a robím francúzske zemiaky a uhorkovo-rajčinový šalát, poobede nejaký koláčik 😉 poobede smer nákupy 😝 a chcem ešte dnes poupratovať celý dom, nakoľko pravidelné veľké sobotňajšie upratovanie mi odpadá, zajtra ideme na celodenný výletík - Ranč pod Babicou a ešte neviem, kam nás po ceste zaveje, takže zajtra nevarím a budeme jesť tam 😉

rastulka
10. aug 2012

U nas dnes kysla šošovicova polievka zo včera a druhe pečene kura s ryžou a marhulovy kompotik 🙂 Ak budem stihat tak dnes by som chcela upiect tu famoznu vianočku 😉

maba
10. aug 2012

@abriela prosím ťa máš receptík na kuba tortu ? 😉

lydia22
10. aug 2012

Bryndzova polievka a pizza.

abriela
10. aug 2012

@maba http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
ale ako pise autorka receptu banany rozrez na polovicu, lepsie sa potom torta reze

kikatko
10. aug 2012

pečené zemiaky a cukinové fašírky

senoble
10. aug 2012

@kikatko receptik na cukinove fasirky?pjosim🙂

lululka555
10. aug 2012

my dnes máme zo včera segedín s knedlou a urobím ešte pizzu 🙂

nelinka0401
10. aug 2012

dojedáme zo včera-fašírky so zemiakmi.Zemiakov som spravila dosť,tak na večeru k nim dorobím špenát s vajíčkom.a zajtra skúsim cuketovú nátierku

nelinka0401
10. aug 2012

@maba všetko naj k narodkám 🙂 už máš vymyslené menu?

nanulik
10. aug 2012

placky hotové, fantázia 😵

maba
10. aug 2012

@nelinka0401 ďakujem 🙂 .
Menu ešte nieje ,ale poobede "zasadne rodinná rada "... 😎 a zajtra hor sa na veľký nákup,lebo doma už skoro nič nieje .

abriela
10. aug 2012

Moja dnesna rychlovka a chutovka, resp. dezert 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49346

daniz
10. aug 2012

tak na večeru bola špagetová bábovka, dnes majú deti paradajkovú polievku a slivkové knedle,
zajtra bude asi guláš, - mám chlapov na chalupe a ten fantastický cesnakový posúch a deti urobia jablkovú tortu s piškótami - nepečenú
v nedeľu domáca husokačka na zemiakoch a uhorkový šalát. No a polievku uvidím.

daniz
10. aug 2012

@maba všetko naj..naj..naj...

veronika1417
10. aug 2012

uz som tu dllllho nebola 😉 baby nepoznate recept na zemiakovu kasu FUčKU ??? Tusim sa tam davala detska krupica, poradte prosim 😅 dakujem