Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela
@titkovamiriam ja tiež rada vymýšlam v kuchyni,robím si recepty po svojom,prvý krát vyskúšam a potom si to upravím podla seba,čo máme radi,už bez receptu,mm ma sem tam pochvali(,často to nerobí,že aby som si moc nenamýšlala 😀)
@lencyca no mne ked nieco nevyslo (robila som skor len sladke) este ked som bola u nasich btak hned bol komentar, ze urcite si to nerobila podla receptu, lebo stale vymyslas.
Nastastie teraz drahy len obcas komentuje, ci som dala do jedla vsetko co tam ma ist. No jasne, ze ano 😀. Ale nemam doma ani poriadnu vahu a nejako mi ani nechyba.
fazulajda hotová, nakoniec som zistla že to nebola klobása 😀 ale hrubý párok, bolo to v mrazničke tak ma to pomýlilo. ale nevadí aj tak to vyzerá a chutí fanovo 😀
@abriela hlavné jedlo,pohostenie na poobede i zákusok 😀 😀 .
Rozmýšľam nad obrátenými rezňami.Robila som ich raz z hovädzieho mäska a veľmi rodinke chutili.Teraz mám bravčové karé a rozmýšľam,či to budem robiť v rúre ,alebo v tlakáči 😕 . (Nebude to veľká oslava: manželík ,syn,moja mamka a ja 😀 ,svokrovci sú s dcérkou "zatiaľ" na letisku ale aj tak 😉 ,veď o 2 týždne oslavujem zas 😎 meniny....takže nás bude viac )
dnes domáca gulášová polievka,vyprážaná cukina,pečené zemiaky,uhorkový šalát,poobede upečiem malému praclíky,on to má rád,skor ako sladké 😉
@luciok joj, tak prajem skoré uzdravenie, ako sa ti to stalo? 😉
@lubka_to ahoj, ja robievma, aj predvčerom sme mali, osmažím si cibuľku, pridám mleté mäso, trocha papriky, gullášové korenie, soľ, vegetu, zalejem vodou, neskúr pridám zemiaky, niekedy dávam aj rajčiny a papriku a samozrejme u nás tam nesmú chýbať halušky, urobím zápražku,zahustím, dochutím, ak treba a hotovo 😉
@maba všetko najlepšie 🙂
u nas dnes zemiakove slivkove gule..dufam,ze sa podaria 🙂
dnes dojeme včerajšiu hŕstkovú polievku a robím francúzske zemiaky a uhorkovo-rajčinový šalát, poobede nejaký koláčik 😉 poobede smer nákupy 😝 a chcem ešte dnes poupratovať celý dom, nakoľko pravidelné veľké sobotňajšie upratovanie mi odpadá, zajtra ideme na celodenný výletík - Ranč pod Babicou a ešte neviem, kam nás po ceste zaveje, takže zajtra nevarím a budeme jesť tam 😉
U nas dnes kysla šošovicova polievka zo včera a druhe pečene kura s ryžou a marhulovy kompotik 🙂 Ak budem stihat tak dnes by som chcela upiect tu famoznu vianočku 😉
Bryndzova polievka a pizza.
@maba http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
ale ako pise autorka receptu banany rozrez na polovicu, lepsie sa potom torta reze
pečené zemiaky a cukinové fašírky
my dnes máme zo včera segedín s knedlou a urobím ešte pizzu 🙂
dojedáme zo včera-fašírky so zemiakmi.Zemiakov som spravila dosť,tak na večeru k nim dorobím špenát s vajíčkom.a zajtra skúsim cuketovú nátierku
@maba všetko naj k narodkám 🙂 už máš vymyslené menu?
placky hotové, fantázia 😵
@nelinka0401 ďakujem 🙂 .
Menu ešte nieje ,ale poobede "zasadne rodinná rada "... 😎 a zajtra hor sa na veľký nákup,lebo doma už skoro nič nieje .
Moja dnesna rychlovka a chutovka, resp. dezert 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49346
tak na večeru bola špagetová bábovka, dnes majú deti paradajkovú polievku a slivkové knedle,
zajtra bude asi guláš, - mám chlapov na chalupe a ten fantastický cesnakový posúch a deti urobia jablkovú tortu s piškótami - nepečenú
v nedeľu domáca husokačka na zemiakoch a uhorkový šalát. No a polievku uvidím.
uz som tu dllllho nebola 😉 baby nepoznate recept na zemiakovu kasu FUčKU ??? Tusim sa tam davala detska krupica, poradte prosim 😅 dakujem

@abriela potkla som sa a tak to dopadlo