icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elina313
25. okt 2010

@lyongirl si šikulka 🙂 a podarilo sa ?

zuzkat1
25. okt 2010

@titkovamiriam tak ti neostava nic ine len vziat si dovolenku a vsetko postupne navarit a pofotit😀 myslim ze mnohym by si sa zavdacila 😉

juliagregor
25. okt 2010

@titkovamiriam alebo si to dávaj do blogu 😉

titkovamiriam
25. okt 2010

na MB som pod prezivkou ,,pamacka,, no kukla som ze mam tam tri recepty ☹ tak ich tam asi z tej maggi stranky zacnem prepisovat-postupne 🙂

juliagregor
25. okt 2010

@titkovamiriam daj link na tú stránku, ked to máš na jednej, načo by si to prepisovala...

lyongirl
25. okt 2010

@elina313 no polievka je fantastická, kôprová omáčka nie je na 100%, ale MM chutí a povedal, že je výborná, aj starší syn ju včera večeral a ako som písala, slížiky domáce boli trochu tvrdé ☹
no, ale dá sa povedať, že na 95% som to zvládla 😀

titkovamiriam
25. okt 2010

julia najviac mam na www.maggi.sk lenze tam sa neda hladat podla uzivatelov ,odtial ich budem prehadzovat na MB 🙂 a mam niake fotky v archive tak co sa bude podobat tak fotky priradim 🙂

juliagregor
25. okt 2010

@titkovamiriam si zlatá dik, 😉
najradšej mám domácu klasickú kuchyňu, ktorú vylepšujem s použítím zeleniny....

titkovamiriam
25. okt 2010

tak z toho maggi na Mb to ide lahko jeden som hodila 🙂 telacinku na bilinkovom masle 🙂 ja som maggi koly sutazi mala az 5 adries tak mam co robit nez to prehodim budem hladat take lahsie receptiky a klasiku 😀 -ni majte sa vecer musim uz ist pracovat 😀

traktor
25. okt 2010

polievka sa este vari, syr caka na horuci kupel 😀 / deti este nie su doma, tak musi vydrzat 😉 /, palacinky hotove a bonus obrateny jablcnik 🙂

traktor
25. okt 2010

@elina313 mlete mäso osolim, okorenim, pridam trosku vegetu, vajicko a ryzu /neuvarenu/, urobim gulky a obalim ich v hladkej muke. v hrnci privediem do varu vodu, do ktorej dam paradajkovy pretlak, / môzem pridat aj normalnu cerstvu papriku, bude to mat lepsiu chut, ale nemusi/, bobkovy list, nove korenie, sol, krystalovy cukor a za 2 lyzice kecup /ochutnam a podla chuti bud osolim, alebo pridam cukor/, ked to zovrie , pomalicky vkladam gulky...varim ,kym nie su gulky mäkke, potom ich vyberiem na tanier a stavu zahustim bud smotanou a mukou alebo mliekom a mukou, podavam s kasou..ale môze aj s chlebikom..

titkovamiriam
25. okt 2010

traktor mnam mnam palacinky kolacik aj gulicky 🙂

cinamon7
25. okt 2010

@traktor mnam,ty si ale sikovna gazdinka, vsetko vyzera skvelo,musim sa ist najest,lebo ma chyta hlad 😉

boddez
25. okt 2010

dnes tatik robi 😵 špeci syrovo šampionovo tofu špiizy 😵 ..ešte že Sofinka spinka môžem sa s týým pohrať...🙂)k tomu šalat zo zelenej kapusty...mnam usta..langusta 🙂 🙂 🙂 🙂

kibuk
25. okt 2010

@traktor mozem sa opytat tie palacinky sa jedia len tak samotne alebo sa dava aj nejaka priloha? 🙂 vyzeraju supeeeeeeeeer

lyongirl
25. okt 2010

ahojte, tak ja idem koštovať tú moju kôprovku a ešte som spravila klasickú smotanovo-piškótovú totu, len do 1 smotany som dala vanilk. cukor, do 2 smotany škoricový a do 3 smotany kakao, tak som zvedavá, aké to bude, už sa chladííí 🙂

traktor tie palacinky vyzerajú fakt perfiš 😉

kibuk
25. okt 2010

@traktor no hm haha som si všimla že papame hranolkami alebo hmm vaenymi zemiakmi s vnatkou 🙂 zajtra robiiiiiiiim

daniz
25. okt 2010

Tak my dojedáme slepačiu polievku a segedínsky guláš s knedľou a som uťahaná cez víkend sme maľovali 😝 😝 😝 .

juliagregor
25. okt 2010

@traktor dakujem za ukážku, super nápad... 😉

už chápem moju mamu, ked bola nešťastná a ked sa nás pýtala a čo mám variť? a my sme odpovedali...to je jedno 😀 😝

tosomja
25. okt 2010

my sme dnes mali prívarok zo zelenej fazuľky, volské oko 🙂

titkovamiriam
25. okt 2010

tak ja som k paradajkovej spravila tekvicove placky-neplacky -dala som na plech ako babu-nestiham nahadzujem na MB 🙂 kuknite dala som tam heloween kolaciky 🙂 🙂 🙂 🙂

kibuk
25. okt 2010

@titkovamiriam no ja dnes mam viacej casu tak sledujem 😀 😀 aj komentar som ti pisala 🙂

kibuk
25. okt 2010

ja som dnes ešte mm lečo spravila 🙂

titkovamiriam
25. okt 2010

idem kuk 🙂

kibuk
25. okt 2010

@titkovamiriam 😝 😉

moncicatko19
25. okt 2010

dnes som varila plnenu papriku 🙂 🙂 🙂 a ako dezert caka na mojho draheho vtacie mlieko....a zajtra budem robit takarky 🙂 🙂 🙂 ak viete co je to 😵 😉 🙂 😀 mnam 🙂 🙂

kibuk
25. okt 2010

@moncicatko19 noooo možes hodit receptik a co to je 🙂 😉 😀

titkovamiriam
25. okt 2010

monci-plneny kapustny list? 🙂
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/takarky

kibuk
25. okt 2010

@titkovamiriam zaujimave hmmmmmmmm ukladam si to

titkovamiriam
25. okt 2010