Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam tak ti neostava nic ine len vziat si dovolenku a vsetko postupne navarit a pofotit😀 myslim ze mnohym by si sa zavdacila 😉
@titkovamiriam alebo si to dávaj do blogu 😉
na MB som pod prezivkou ,,pamacka,, no kukla som ze mam tam tri recepty ☹ tak ich tam asi z tej maggi stranky zacnem prepisovat-postupne 🙂
@titkovamiriam daj link na tú stránku, ked to máš na jednej, načo by si to prepisovala...
julia najviac mam na www.maggi.sk lenze tam sa neda hladat podla uzivatelov ,odtial ich budem prehadzovat na MB 🙂 a mam niake fotky v archive tak co sa bude podobat tak fotky priradim 🙂
@titkovamiriam si zlatá dik, 😉
najradšej mám domácu klasickú kuchyňu, ktorú vylepšujem s použítím zeleniny....
tak z toho maggi na Mb to ide lahko jeden som hodila 🙂 telacinku na bilinkovom masle 🙂 ja som maggi koly sutazi mala az 5 adries tak mam co robit nez to prehodim budem hladat take lahsie receptiky a klasiku 😀 -ni majte sa vecer musim uz ist pracovat 😀
@elina313 mlete mäso osolim, okorenim, pridam trosku vegetu, vajicko a ryzu /neuvarenu/, urobim gulky a obalim ich v hladkej muke. v hrnci privediem do varu vodu, do ktorej dam paradajkovy pretlak, / môzem pridat aj normalnu cerstvu papriku, bude to mat lepsiu chut, ale nemusi/, bobkovy list, nove korenie, sol, krystalovy cukor a za 2 lyzice kecup /ochutnam a podla chuti bud osolim, alebo pridam cukor/, ked to zovrie , pomalicky vkladam gulky...varim ,kym nie su gulky mäkke, potom ich vyberiem na tanier a stavu zahustim bud smotanou a mukou alebo mliekom a mukou, podavam s kasou..ale môze aj s chlebikom..
traktor mnam mnam palacinky kolacik aj gulicky 🙂
dnes tatik robi 😵 špeci syrovo šampionovo tofu špiizy 😵 ..ešte že Sofinka spinka môžem sa s týým pohrať...🙂)k tomu šalat zo zelenej kapusty...mnam usta..langusta 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak ja idem koštovať tú moju kôprovku a ešte som spravila klasickú smotanovo-piškótovú totu, len do 1 smotany som dala vanilk. cukor, do 2 smotany škoricový a do 3 smotany kakao, tak som zvedavá, aké to bude, už sa chladííí 🙂
traktor tie palacinky vyzerajú fakt perfiš 😉
Tak my dojedáme slepačiu polievku a segedínsky guláš s knedľou a som uťahaná cez víkend sme maľovali 😝 😝 😝 .
@traktor dakujem za ukážku, super nápad... 😉
už chápem moju mamu, ked bola nešťastná a ked sa nás pýtala a čo mám variť? a my sme odpovedali...to je jedno 😀 😝
my sme dnes mali prívarok zo zelenej fazuľky, volské oko 🙂
tak ja som k paradajkovej spravila tekvicove placky-neplacky -dala som na plech ako babu-nestiham nahadzujem na MB 🙂 kuknite dala som tam heloween kolaciky 🙂 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam no ja dnes mam viacej casu tak sledujem 😀 😀 aj komentar som ti pisala 🙂
ja som dnes ešte mm lečo spravila 🙂
idem kuk 🙂
@titkovamiriam 😝 😉
dnes som varila plnenu papriku 🙂 🙂 🙂 a ako dezert caka na mojho draheho vtacie mlieko....a zajtra budem robit takarky 🙂 🙂 🙂 ak viete co je to 😵 😉 🙂 😀 mnam 🙂 🙂
@moncicatko19 noooo možes hodit receptik a co to je 🙂 😉 😀
monci-plneny kapustny list? 🙂
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/takarky
@titkovamiriam zaujimave hmmmmmmmm ukladam si to
to fakt? 🙂 keby bolo viac casu ,no pomalicky nahadzem 🙂

@lyongirl si šikulka 🙂 a podarilo sa ?