Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam tak ja som take obr paradajky este nevidela 😀 az tento rok a z tym hnojenim som to myslela len tak zo srandy ..ja mam rada zase tie klasicke male a hlavne tvrde 😉
@natalii6 to asi to slniecko🙂
ahojte babulky, moc moc vám ďakujem za prejavenú sústrasť, veĺmi si to vážim, ďakujem 😔 😔 😔
muz mi ofrflal spaldovu tarhonu s tofu tak som mu spravila dnes pizzu zo spaldovej muky 😀 jedol to ako keby tyzden nejedol 😀 😀
a zajtra bude tekvicova kremova a rybie file na masle so zemiakovym pyre a spravim kuraciu cigansku do zemle so smazenou cibulkou kedze mame tradicny Trnavsky jarmok a ked pride tatik z prace tak sa ide jarmocit 😉
dobre ranko 😉 dnes cukinove menu-cukinova polievka na kyslo,cukinove fasirky so sunkou a syrom[nasla som vcera novy recept,tak skusam]k tomu varene zemiaky a uhorkovy salat 🙂
U nas dnes zemiakova polievka zo včera a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328 🙂
Pangasius v horcicovej omacke s pecenymi zemiackami - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7729
dneska sa nevarííí 😀 ..ideme na víkend k svokrovcom, takže dneska len nejaká bagetka a tak a vyprázdnenie chladničky 😀
dnes na vyber🙂 cestoviny s grankom alebo so syrom 🙂
baby neviete mi poradit nejaky dobry recept z mleteho masa? nechcem fasirky...
Bryndzova polievka a halušky s tvarohom.
u nas gulsova polievka a upiekla som bublaninu a bude aj na zajtra
Ja sa dnes chystám robiť prvýkrát strapačky s kys.kapustou. Som zvedavá či sa podaria. Len kto to bude kostovat keď ja také nejem😀 dnes príde svokra aj švagor z dovolenky,tak si chcem urobiť u nich očko🙂😉
rychla zeleninova polievka s kvetinkovou cestovinou a palacinky s trojakou naplnou - tvaroh, visnovy dzem, bananovy puding... 😉
vysmážaný karfiol a varene zemiačky 🙂
ryža a kur.sote na šampinonoch a pre moj pokladik dobru zeleninovu polievku 🙂
S malou si dáme zeleninový vývar a zemiakové pyré/ryžu zo včera so zeleninkou na pare. Muž si želá kačicu pečenú, tak poobede mu ju spravím. Lokše máme od svokry a zrejme aj kapustu k tomu dám.
francuzske zemiaky, kyslá uhorka 😉
rybaci bryndzovy paprikas s haluskami a idem sa este vrhnut na hruskovy kolac
zemiakova polievka a špagety s morcadellou 🙂

@natalii6 praskaju teraz skoro vsetky paradajky ale su perfisne masite,ja idem zo ,,škaredých ,,robit stavu a pekne odlozim na papanie cez vikend!Ono asi hnojenim to nebude,lebo u nas je zem na prd a nehnojili sme,budeme az teraz na jesen.