Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte dievcata potrebaovala by som dobry recept na domaci chlebik ale surne.dakujem
Ahojte zienky, prosim poradte nejaku vynimocnu, sviatocnu,oblubenu,dobru polievocku. Chceme k nam pozvat rodicov a svokrovcom prvy krat na obed do noveho. Druhe chcem robit bravcove so slivkami a omackou - knedlou a zemiakovou kasou.Len netusim, ze aka polievka k tomu 😕 Dajte nejake Vase recepty a tipy.Moc dakovala 🙂
No dnes fazulová polievka z bielej fazule so smotanou na kyslo chlebík a bryndzové pirohy niekto so slaninkou a niekto s maslo a pažítka a kyslá smotana nemôže chýbať. 😅
nes boli zapecene cestoviny...mnam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27588
dnes som síce nevarila, ale cez víkend dusené hovädzie zadné s ryžou a zeleninovú polievku 🙂
@titkovamiriam júj, ale si mi urobila chuť na palacinky... 🙂
ja dnes šišky , boli superskee podla receptiku z mimibazaru a šošovicova polievočka...
aj ja ked robim polievky tak pouzivam klasika maslo na osmazenie zeleniny alebo zasmazku 🙂
Ahojte,
tak bracho pred vikendom po 2t odisiel domov, myslim, ze hladny tu nebol, vela som cerpala tu a dakujem za rady 🙂
Ja som az do stvrtku sama s detmi, tak varim take,co chuti hlavne mne 🙂
Cez vikend sme mali cesnacku a zeleninovu polievku so sojovymi vlockami, zapecenu rybku s kasou a plnene torteliny.
Vcera som spravila zvysky z mraznicky - mlete maso na cibulke a do toho som primiesala mrazenu zeleninku (mrkvu, hrasok, kukuricu) spravenu na masle a s rajcinovym pretlakom. K tomu bola kasa z nedele, ostalo aj na dnes, aj ked uz len so zemlou som to jedla (deti maju teply obed v skolke, takze im dnes stacila len polievka, tu v skolke nemaju).
Zajtra cestoviny s cuketovo-rajcinkovo-sampionovo-smotanovou omackou a polievku neviem aku, hladam inspiraciu.
A na stvrtok chcem nieco specialne, mm pride po 10dnoch zo sluzobky, tak nieco, co ma rad 🙂
davnejsie som sem neprispela, musim sa polepsit... 😉 dnes a zajtra zemiakovy privarok, opeceny parok a chlebik...
ja zajtra varim zeleninovu polievocku a spenatove halusky so syrovou omáčkou - bezmasity obedik
@babulatko z hlavy...nemam recept...halusky si pripravim tak ze si dam spenatovy pretlak, hladku muku, vajce (aj dve) vodu, sol a nahadzem halusky klasika do horucej vody. Omacku si urobim tak, ze na masle oprazim trosku syr v crievku zalejem to smotanou alebo mliekom a este pridam aj nivu a par trojuholnikov karicky...pre chut aj pre konzistenciu...a trosku aj tvrdy syr nastruham....dam trosku oregana alebo bazalky, dochutim

@lencyca Pači sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 🙂 su ozaj vyborne 😝