icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
11. sep 2012

@lencyca Pači sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 🙂 su ozaj vyborne 😝

natalii6
11. sep 2012

ahojte dievcata potrebaovala by som dobry recept na domaci chlebik ale surne.dakujem

natalii6
11. sep 2012

@danielaj ano neskoro ale dako som si poradila 😉 ale este sa ta spytam na tie muffiny tie ingrediencie davas za sebou ako je to napisane v recepte a na kolkych stupnoch ich pecies a ako dlho?

danielaj
11. sep 2012

@natalii6 suroviny dávam ako ma napadne 😀 nemusíš porade, a pečiem tak na 180-200 st, čas neviem, ťažké otázky mi dávaš 😀 ja nikdy nesledujem pri pečení čas, nejak to mám v oku a nakúkam cez okienko 😉

kathy1
11. sep 2012

Ahojte zienky, prosim poradte nejaku vynimocnu, sviatocnu,oblubenu,dobru polievocku. Chceme k nam pozvat rodicov a svokrovcom prvy krat na obed do noveho. Druhe chcem robit bravcove so slivkami a omackou - knedlou a zemiakovou kasou.Len netusim, ze aka polievka k tomu 😕 Dajte nejake Vase recepty a tipy.Moc dakovala 🙂

danielaj
11. sep 2012

@tosomja dnes sme mali rovnaké chute, mali sme rovnaký obedík, len ja som ešte robila aj vyprážaný patizón 😉

kathy1
11. sep 2012

@happy8051 mozes hodit recept na bravcovu roladu so zeleninou? Dik

natalii6
11. sep 2012

@danielaj tak ja aj ked je neikde napisany cas tak kolkox aj zabudnem 😀

nakup
11. sep 2012

No dnes fazulová polievka z bielej fazule so smotanou na kyslo chlebík a bryndzové pirohy niekto so slaninkou a niekto s maslo a pažítka a kyslá smotana nemôže chýbať. 😅

macka23
11. sep 2012

nes boli zapecene cestoviny...mnam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27588

joannas
11. sep 2012

@rastulka a pečie sa len tak alebo treba pekač prikriť?

joannas
11. sep 2012

@sisanka nieje to divne z maslom?

titkovamiriam
11. sep 2012

dnesna polievka z kureniec so slizikmi a palacinky plnene tvarohom 🙂 🙂

sharmana
11. sep 2012

dnes som síce nevarila, ale cez víkend dusené hovädzie zadné s ryžou a zeleninovú polievku 🙂

lenka23
11. sep 2012

@titkovamiriam júj, ale si mi urobila chuť na palacinky... 🙂

sisanka
11. sep 2012

@joannas nie...preco?ja tak aj polievky robim, radsej dam maslo ako olej...ale sak kludne to mozes aj s olejom urobit..

glowix
11. sep 2012

ja dnes šišky , boli superskee podla receptiku z mimibazaru a šošovicova polievočka...

titkovamiriam
11. sep 2012

aj ja ked robim polievky tak pouzivam klasika maslo na osmazenie zeleniny alebo zasmazku 🙂

joannas
11. sep 2012

@sisanka a ked mam papriku s mraznički tak ju najprv rozmraziť alebo dať taku zmrznutu?

glowix
11. sep 2012
sisanka
11. sep 2012

@joannas ja som teraz tiez robila z mraziaka.rano som vytiahla, a za cca 2hodky som varila, cize kludne mozes aj zmrznutu dat 😉 ja som mala taku polozmrznutu...

joannas
11. sep 2012

@sisanka dakujem 🙂

maculik
11. sep 2012

Ahojte,
tak bracho pred vikendom po 2t odisiel domov, myslim, ze hladny tu nebol, vela som cerpala tu a dakujem za rady 🙂
Ja som az do stvrtku sama s detmi, tak varim take,co chuti hlavne mne 🙂

Cez vikend sme mali cesnacku a zeleninovu polievku so sojovymi vlockami, zapecenu rybku s kasou a plnene torteliny.
Vcera som spravila zvysky z mraznicky - mlete maso na cibulke a do toho som primiesala mrazenu zeleninku (mrkvu, hrasok, kukuricu) spravenu na masle a s rajcinovym pretlakom. K tomu bola kasa z nedele, ostalo aj na dnes, aj ked uz len so zemlou som to jedla (deti maju teply obed v skolke, takze im dnes stacila len polievka, tu v skolke nemaju).
Zajtra cestoviny s cuketovo-rajcinkovo-sampionovo-smotanovou omackou a polievku neviem aku, hladam inspiraciu.
A na stvrtok chcem nieco specialne, mm pride po 10dnoch zo sluzobky, tak nieco, co ma rad 🙂

soniatko
11. sep 2012

davnejsie som sem neprispela, musim sa polepsit... 😉 dnes a zajtra zemiakovy privarok, opeceny parok a chlebik...

rastulka
11. sep 2012

@joannas Nie,len tak 😉

anavila
11. sep 2012

ja zajtra varim zeleninovu polievocku a spenatove halusky so syrovou omáčkou - bezmasity obedik

babulatko
11. sep 2012

@anavila podľa akého receptu si robila tie halušky s omáčkou? díky

anavila
11. sep 2012

@babulatko z hlavy...nemam recept...halusky si pripravim tak ze si dam spenatovy pretlak, hladku muku, vajce (aj dve) vodu, sol a nahadzem halusky klasika do horucej vody. Omacku si urobim tak, ze na masle oprazim trosku syr v crievku zalejem to smotanou alebo mliekom a este pridam aj nivu a par trojuholnikov karicky...pre chut aj pre konzistenciu...a trosku aj tvrdy syr nastruham....dam trosku oregana alebo bazalky, dochutim

babulatko
11. sep 2012

@anavila díky. znie to lákavo 😉 to musím vyskúšať 🙂

lencyca
12. sep 2012

@rastulka dakujem 🙂