icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
12. sep 2012

@lululka555 krásne koláčiky, mňam, ale ja ke´d robím metrový koláč, mám ho iný, také pásy na striedačku bledý, tmavý, ty to robíš asi inak, že? 😕
@rastulka ako si ich krásne vyzdobila a malej asi chutili, zlatunká je 😉
@titkovamiriam no a mńam do tretice, to by som si dala práve teraz tie jablká s tvarohom 😉

titkovamiriam
12. sep 2012

@danielaj jablka ani nehovor,nazbierala som dve vedra a to este tak moc nefucalo,som zvedava ako to bude vyzarat rano:(-budem struhat do fliaš a v zime budeme jablkový.Susit sa mi uz nechce-mame tri 3l flase.

joannas
12. sep 2012

@danielaj aj ja tak robim metrovi...svetli a tmavi

joannas
Odpoveď bola odstránená
joannas
12. sep 2012

@titkovamiriam a potom čo stimi nasušenimi?

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
joannas
Odpoveď bola odstránená
ibajeho
12. sep 2012

@titkovamiriam tak zajtra asi pozbieras vsetko co dnes bolo na strome, lebo neviem ako u vas ale tu na kramaroch strasna fujavica...a este dazd do toho...zajtra das gumaky a hor sa do zahrady zbierat v prsiplasti 😀 inak ale o inom som chcela, robila som tie tvoje rafaelo gulky co sme sa o nich bavili, mne to velmi smakovalo...drahy nebol az tak nadseny ale on neni nadseny z nicoho sladkeho snad, takze to ani neriesim 😉

titkovamiriam
12. sep 2012

@joannas no jeme ako susene ovocie ,super zdroj vitaminkov v zime daju sa dat do jogurtu,mlieka,na ozdobu dezertov-ja susim vsetko coho je nadbytok-od marhul-tie domace vyzeraju uplne inak ako to kupovane čudo,slivky,šípky,hrušky,jablká...samozrejme sa daju aj drobne-maliny jahody no to je fakt skoda to radsej zamrazujem

titkovamiriam
12. sep 2012

rafaelo mnam!u nas za tym idu chlapi potlct

joannas
12. sep 2012

@titkovamiriam aha a ja že načo sušene jablka 😀 ani som nevedela že sa da sušiť jablka,a kde sa to suši na slnku? 😕

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
12. sep 2012

@joannas v rure na 50st.,dalo by sa aj na volno no aj takto je to na viac dni aby sa dobre ususili.Rozmyslam uz o susicke na ovocie,lebo kamoska ma -oni su hubari,no videla som tak nasusene paradajky a tie boli uzasne-v rure niesu take pekne

ibajeho
12. sep 2012

ale aby som nebola odveci, tak dnes som dojedala segedin s knedlou...predtym som si dala staru dobru nezdravu vifon polievku 😀 a teraz na veceru som zjedla konzervu bonduele kukurice...a potom sa divim ze mi je zle 😀

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
joannas
12. sep 2012

@titkovamiriam dakujem že simi napisala,ja blba bi som to sušila na slnku na slnku ma to preto napadlo lebo hribi sušime na slnku,v piatok pojdem kupiť marhule a viskušam u sušiť...sušene kupujem dosť často

mimi21mimi
12. sep 2012

Ja som dnes varila fazulovu polievku a zeleninove rizoto z natur ryze.

abriela
12. sep 2012

@titkovamiriam nasi maju nasusene jablka - 3 velke krabice od topanok 😀
@rastulka aj ja som dnes piekla mafinky od @danielaj. Naplnila osm ich do 3/4 a vyrastli z nich obrovske gule. Budem musiet zrezavat, lebo davam na to potahovku. Zajtra dam obrazok.
@lululka555 veru, metrovy kolac vyzera inak, tak ako pise Danka. Ako si ho skladala, ci rezala?

titkovamiriam
12. sep 2012

@joannas to budes mat sialene drahe ked teraz kupis marhule 😠 ved u nas taka krabicka cca 500g-mozno ani to nie stoji v zelovoci 2,5 eura-to si nasus ked bude sezona.

ibajeho
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
ibajeho
Odpoveď bola odstránená
joannas
12. sep 2012

ja som dnes robila len lečo s chlebom nič viac 😀

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
joannas
12. sep 2012

@titkovamiriam 😕 tak unas stoji 10 dkg 2.50. 🙄 ale to nebudem sušiť velalen take 4 marhulki len viskušam ako sa mi podari či mi to neshori 😀

lululka555
12. sep 2012

@danielaj
@abriela veru je inakší ako robievam,lebo som sa pomýlila a naliala pol cesta bledého a tmaveho do každej formy,inak býva taký ako píšete ,pekne pásiky tmave a bledé,teraz je taky všeliaký,mramorový,ale chutí dobre... 🙂

ibajeho
Odpoveď bola odstránená
joannas
12. sep 2012

@titkovamiriam tak stimsušiakom to je aj tak že je v nutri ..a lukaš ked šialeno beha tak to prevrati 😠 tak potom zbierame a vešiame obidvaja 😀

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
ibajeho
Odpoveď bola odstránená