icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
13. sep 2012

@irriss to ma aj vnutornosti?zgrcam sa 😅 ježiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš 😀 ale mne je zle aj vidim vnutornosti z kuraťa 🤐

joannas
13. sep 2012

@akika722 ale ked pozrieš na soju tak ona nevizera hnusne 🙂 ale ta hobotnica ano 😠 hnus hnus 😠

akika722
13. sep 2012

@joannas ale no,nebud nanu taka zla 😉 aj soja sa da pripraviť tak že vyzera že bola pred tym už jedena 😀 😉 vela ludi aj slimakov je aj všelčo možne 😉 každa mame rada niečo ine

irriss
13. sep 2012

@akika722

Ver tomu, ze kdyby Ti Tvuj milovany jeden romanticky vecer 😉 zavazal oci , dal by ti uhodnout a ochutnat
1. nutellu
2. dobre cervene vino
3. chobotnicku...

..."Ja bych Te laskou snedla"... bys rekla "omylem" chobotnicce... 😀

akika722
13. sep 2012

@irriss joj fuj ne 😀 to by mi ASI neurobil 😀 snad 😅 a kde by splašil taku chobotnicu? 😀

irriss
13. sep 2012

@akika722
V hypermarketu v mrazicim boxu 😀

akika722
13. sep 2012

@irriss nenenenene 😀

lencyca
14. sep 2012

@nelinka0401 prajem vela zdravicka,my sme teraz skoncili konecne s nadchou,jeden aj druhy ]-

lencyca
14. sep 2012

@akika722 tak to sme dve,mm to ma rad,ale ma smolu 😀 ked chce nech ide dole k svokre,ta mu take uvari...

kibuk
14. sep 2012

ahojte
dnes dojedame od vcera a ešte budem mat koložvársku kapustu mnaaaam

lencyca
14. sep 2012

@ivv ahoj, napises mi prosim recept na tie mufinky? 🙂

lencyca
14. sep 2012

@ivv uz som ho nasla 😉

vieruna
14. sep 2012

nas tato sa vcera necakane vychopil robit palacinky. Tak dnes budu na veceru 😀

rastulka
14. sep 2012

@abriela Jeeej,tvoje maffiny su prekrááásneee 🙂 🙂 🙂

rastulka
14. sep 2012

My sme včera mali rajčinovu polievku,zapekany karfiol a zem.kašu 🙂
dnes polievka zo včera a kuraci perkelt s haluškami 😉

danielaj
14. sep 2012

@titkovamiriam ja mám na jablkové muffiny tento recept, je od mm kolegu, takého starého dôchodcu, ale lepšie jablkové som nejedla 😉 pre teba odporúčam dvojitú dávku, chalani ti to zbaštia za chvíľu, ja niekedy robím aj trojitú dávku, z tohto množstva vyjde asi 12-14 kusov 😉

1 šálku hrozienok, namočiť do horúcej vody, potom vysušiť
1 vajce, 1 biely jogurt, pol šálky oleja, 2 ČL škorice, pol Čl soli, 1 veľké jablko-aj viac - nastrúhať

toto zmiešame spolu

3/4 šálky pr. cukru, 2 šálky polohrubej múky, 1 ČL sódy bikarbóny, pol šálky sekaných orechov

toto zmiešať spolu

potom obidve zmesi zmiešať. piecť na 150 st asi 25 minút. 🙂

danielaj
14. sep 2012

pekné ránečko 😉 u nás konenčne neprší, tak sa hádam aj von dostaneme dnes 😉 dnes varím iba polievku cesnakovú s haluškami, a idem robiť donutky, dcéra ma už toľko nahovára, aby som urobila, a zo včera zostalo ešte kuracie rizoto zo slovenskej ryže aj dusená pečienka 😉 takže dnes celkom veget 😀

lencyca
14. sep 2012

dobre ranko,dnes dojeme gulasovu polievku,bravcove na prirodno,ryza,miesany salat,piekla som spaldove rozky,dorobim k nim nieco ako parizsky salat,nech sa chlapci najedia 🙂

katkas1
14. sep 2012

cina s ryzou a hranolkami, pre deturence rizoto s telacim maskom a poobede este upeciem struhany tvarohovy kolac, chcela som teaz ale samozrejme ze nemam heru 😀

lydia22
14. sep 2012

Zeleninovu polievku,pizza rezne ryža,krokety

abriela
14. sep 2012

@rastulka dakujem

cenculinka
14. sep 2012

my dnes mame zeleninovu polievku, vyprazany karfiol a nove zemiaky s maslom, uhorkovy salat a po obede konecne zo vcera jablkovy kolac 🙂

gelinka75
14. sep 2012

hrachova polievka, pecene kura, kapusta, knedla 🙂

lululka555
14. sep 2012

dnes fazuľová polievka s údeným a s rezancami 🙂

tin007
14. sep 2012

Dnes uvarim kuraci vyvar (z chrbta) so zeleninou a slizami a asi upeciem slivkovy kolac (nekysnuty, hrncekovy s posypkou)

misulka47
14. sep 2012

dnes varim talianske cestovinky, recept od mojej byvalej kolegynky, potrebujete na to 1 balenie cestovin, my mame najradsej hrube dlhsie slize, napriklad papardele, alebo take hrubsie spagety, 4-5 mensich cukin, alebo 3 vacsie, slaninku a zelene pesto. najprv si oprazte slaninku, pridajte cukinu a nechajte udusit kym nebude uplne makka, do cestovin dajte pesto, potom cukinu zo slaninkou a vsetko zamiesajte, na vrch ked uz mate na tanieri, posypte parmezanom a mozete papat 🙂 mnaaaaam

lenand
14. sep 2012

dnes varím zapekané šampiony a k tomu varené zemiaky a polievka je ešte zo včera 🙂

minnie30
14. sep 2012

som sama s deťmi, tak nám stačí http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34088&use... a idem piecť synovi tortu k narodeninám 😉

stevka193
14. sep 2012

ja prave dovaram pecen na cibulke a ryzu 🙂

kikatko
14. sep 2012

francuzske zemiaky a domáca jogurtová tatarska k tomu