icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelly3
16. sep 2012

bravcove rezne na stave so zeleninou + ryza 😉

titkovamiriam
16. sep 2012

ahojte!
dnes pecene kuracie stehna,ryža a cvikla
fotecky zo vcera, ale su len tak narychlo,lebo vcera som mala hektický-vedecký den 😀 😀 -syr so smotanovou omačkou a šampiony

fomarik
16. sep 2012

Pečené bravčové rebierka na cesnaku s pečenými zemiakmi.

nakup
16. sep 2012

@vieruna http://varecha.pravda.sk/recepty/skoricove-slim... boli dobré mekučké a po vybrati z rúry som ich pomastila maslom.

sisanka
16. sep 2012

a to som myslela ze dnes nebudem varit a namiesto toho peciem svokre rezne - to som ale dobra nevesta 😀 😀 😀 😀

soniatko
16. sep 2012

na obed talianske cestoviny plnene masom s nivovo-sampionovou omackou a na veceru majonezovy salat z cinskej kapusty... 😉

gelinka75
16. sep 2012

kuraci vyvar, fasirka pecena v celku, ryza basmati s hraskom, uhorkovy salat a mame jablkove pite zo vcera 🙂

lenka268
16. sep 2012

Ja dnes robim brokolicovu polievku mliecnu, fasirku s cibulovym salatom a kolacik strasne rychly dnes, klasicka bublanina s marhulami posypana prask. cukrom.

dadika1114
16. sep 2012

my mame vianocnu kapustnicu a polske rezne s ryzou 🙂))

chloe001
16. sep 2012

Pangasius v horcicovej omacke, pecene zemiaky, inspiracia: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7729
+ varena kukuricka - slint slint...

irsina83
16. sep 2012

Hovadzi vyvar s domacou struhankou a varene hovadzie stehno s chrenovou omackou a knedlou a kto by mal chut tak som spravila aj paradajkovu omacku 😉 nenormalne som si pochutila 😵 😵 😵

irsina83
16. sep 2012

@mimi21mimi ahoj, ako si robila to sosovicne kari?? das mi recept prosim ta. dakujem 😵

moni244
16. sep 2012

paradajkovú polievku, segedín a koláč sme už zjedli 😀

luciferova
16. sep 2012

@irsina83 hovadzi vyvar so struhankou? To ako prosim ta?

fordikford
16. sep 2012

bravčova polievka s halušami a čina so slovenskou ryžou 🙂

nakup
16. sep 2012

@irsina83 prosím ťa aký je hovädzí vývar s domácou strúhankou ?

nelinka0401
16. sep 2012

Ahojte.tak ja už mám navarené.ako každú nedelu-klasický vývar so zeleninou a domácimi rezancami.iné mi nechcú.knedla s cuketovým prívarkom a mäskom na šťave a práve dopekám Baronkyne rezy.mňam 😉

lubenka01
16. sep 2012

sviečová na smotane a domáca knedľa. 🙂

b.bardyova
16. sep 2012

u nas dnes koprovo- tekvicova omacka s volskym okom a knedla :D

mamkabeika
16. sep 2012

Ahojte 🙂
Nešiel nám internet, tak napíšem, čo som spätne varila 🙂
hydinový perkelt a kapustová polievka
pizza
kyslé zemiačky s volským okom
tvarohové gule
hydinové závitky so zemiakmi a zeleninou
a dnes je mm v robote, tak moc nevarím, len cesnačku a makové rezance

lencyca
16. sep 2012

ahojte,dnes sme bez polievky,drobec dietuje,a ziadnu polievku so zeleninou nechce ☹ chlapi chceli len masko,tak som urobila zapekane kuracie rezne so zemiakovou kasou 🙂

mamkabeika
16. sep 2012

Zajtra budeme mať:
RAŇAJKY:
Domáci celozrnný chlebík, tvarohová nátierka (chlebík robím nemiesený) k tomu zeleninka
OBED:
Kuracie prsia marinované v jogurte s horčicou a pečené so syrom
Varené zemiaky s maslom
Šalát z čínskej kapusty
Brokolicová polievka
VEČERA:
Pšenová kaša s ovocím a grankom

nelinka0401
16. sep 2012

@lencyca tak tieto robievam aj ja.Sú fajnové.robievam ich aj z bravčového mäsa a sú veľmi mäkké.mňam.

denisa87
16. sep 2012

Dnes som od 6-12.30 bola v kuchyni,varila som aj pre svokrovcov,Ragu polievka,Pečené kura-vlasne 2 ,Zapekane kare so sampionmi,s takym suppiš nálevom,Soté z kuracích prs,Slovenská ryža.Zemiakova kaša,Zemiaky s petrzlenovou vnatou,a dezertík Baunti rezy 🙂) a som unavená jak kon :( a to vsetko vo vacsom mnozstve....

lencyca
16. sep 2012

@nelinka0401ja som ich robila 1x,robim vseliake,ale taketo este nie,ale su vyborne 😉

lencyca
16. sep 2012

@denisa87 dobre menu si navarila 😉

barbora84
16. sep 2012

My dnes: zeleninova polievka zo vcera,zapekane kur. prsia s brokolicou a syrovou omackou, k tomu opekane zemiaky, mnamka 🙂

lenka78
16. sep 2012

My mame dnes pecene kura so safranovou ryzou a tekvicovou polievkou,ked uz som ju nasla v obchode.A clovek sa vyrobou krutonkov zbavi aj stareho peciva z tyzdna.

https://www.youtube.com/watch?v=b86ktv5TTLg

Javorovy sirup tu nahradzam medom.Syn na pocudovanie tuto polievku miluje.

nelinka0401
16. sep 2012

@lencyca ja ich robievam dosť často.veľmi nám chutia 🙂
@denisa87 pekné menu 🙂 to Vás musí byť aspoň 10 na to,či na celý týžden do predu si navarila? 😀 😀

miruss
16. sep 2012

Ja som dnes nevarila. MM je na služobke, tak nás svokrovci pozvali na obed. Mali sme slepačiu polievku, pečené kura, pečenú tekvicu hokaido, zemiakovú kašu a uhorkový šalát.