Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Pečené bravčové rebierka na cesnaku s pečenými zemiakmi.
@vieruna http://varecha.pravda.sk/recepty/skoricove-slim... boli dobré mekučké a po vybrati z rúry som ich pomastila maslom.
a to som myslela ze dnes nebudem varit a namiesto toho peciem svokre rezne - to som ale dobra nevesta 😀 😀 😀 😀
na obed talianske cestoviny plnene masom s nivovo-sampionovou omackou a na veceru majonezovy salat z cinskej kapusty... 😉
kuraci vyvar, fasirka pecena v celku, ryza basmati s hraskom, uhorkovy salat a mame jablkove pite zo vcera 🙂
Ja dnes robim brokolicovu polievku mliecnu, fasirku s cibulovym salatom a kolacik strasne rychly dnes, klasicka bublanina s marhulami posypana prask. cukrom.
my mame vianocnu kapustnicu a polske rezne s ryzou 🙂))
Pangasius v horcicovej omacke, pecene zemiaky, inspiracia: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7729
+ varena kukuricka - slint slint...
Hovadzi vyvar s domacou struhankou a varene hovadzie stehno s chrenovou omackou a knedlou a kto by mal chut tak som spravila aj paradajkovu omacku 😉 nenormalne som si pochutila 😵 😵 😵
@mimi21mimi ahoj, ako si robila to sosovicne kari?? das mi recept prosim ta. dakujem 😵
paradajkovú polievku, segedín a koláč sme už zjedli 😀
@irsina83 hovadzi vyvar so struhankou? To ako prosim ta?
bravčova polievka s halušami a čina so slovenskou ryžou 🙂
Ahojte.tak ja už mám navarené.ako každú nedelu-klasický vývar so zeleninou a domácimi rezancami.iné mi nechcú.knedla s cuketovým prívarkom a mäskom na šťave a práve dopekám Baronkyne rezy.mňam 😉
sviečová na smotane a domáca knedľa. 🙂
u nas dnes koprovo- tekvicova omacka s volskym okom a knedla :D
Ahojte 🙂
Nešiel nám internet, tak napíšem, čo som spätne varila 🙂
hydinový perkelt a kapustová polievka
pizza
kyslé zemiačky s volským okom
tvarohové gule
hydinové závitky so zemiakmi a zeleninou
a dnes je mm v robote, tak moc nevarím, len cesnačku a makové rezance
Zajtra budeme mať:
RAŇAJKY:
Domáci celozrnný chlebík, tvarohová nátierka (chlebík robím nemiesený) k tomu zeleninka
OBED:
Kuracie prsia marinované v jogurte s horčicou a pečené so syrom
Varené zemiaky s maslom
Šalát z čínskej kapusty
Brokolicová polievka
VEČERA:
Pšenová kaša s ovocím a grankom
@lencyca tak tieto robievam aj ja.Sú fajnové.robievam ich aj z bravčového mäsa a sú veľmi mäkké.mňam.
Dnes som od 6-12.30 bola v kuchyni,varila som aj pre svokrovcov,Ragu polievka,Pečené kura-vlasne 2 ,Zapekane kare so sampionmi,s takym suppiš nálevom,Soté z kuracích prs,Slovenská ryža.Zemiakova kaša,Zemiaky s petrzlenovou vnatou,a dezertík Baunti rezy 🙂) a som unavená jak kon :( a to vsetko vo vacsom mnozstve....
@nelinka0401ja som ich robila 1x,robim vseliake,ale taketo este nie,ale su vyborne 😉
My dnes: zeleninova polievka zo vcera,zapekane kur. prsia s brokolicou a syrovou omackou, k tomu opekane zemiaky, mnamka 🙂
My mame dnes pecene kura so safranovou ryzou a tekvicovou polievkou,ked uz som ju nasla v obchode.A clovek sa vyrobou krutonkov zbavi aj stareho peciva z tyzdna.
https://www.youtube.com/watch?v=b86ktv5TTLgJavorovy sirup tu nahradzam medom.Syn na pocudovanie tuto polievku miluje.
Ja som dnes nevarila. MM je na služobke, tak nás svokrovci pozvali na obed. Mali sme slepačiu polievku, pečené kura, pečenú tekvicu hokaido, zemiakovú kašu a uhorkový šalát.

bravcove rezne na stave so zeleninou + ryza 😉