icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
22. sep 2012

@lienka2 skusala som vsetko mozne, ale banany ako v AIDE veru nikdy nespavim. MAs uvedene Kosice, tak asi vies o com pisem.
Super krem je, ak uvaris cokoladovy puding, aj s normalnou cokoladou (rozpustis v mlieku) a pridas do pudingu este tepleho maslo. Takyto krem sa pouziva na pudingos a myslim si, ze najviac sa podoba tomu o kt. som pisala vyssie.

chrumka
22. sep 2012

my sme dnes mali na obed cviklovu polievku s klobaskou a sunkovo-syrovo-hubove spizy so zemiakovym pyre 🙂 mnaaaam

kucminka
22. sep 2012

@abriela díky moc za rady,snáď sa to podarí 😉

levandullka
22. sep 2012

@titkovamiriam Ďakujem za uznanie 🙂. O to viac si to vážim, že je to od takej šikovnej gazdinky ako si ty 🙂

lienka2
22. sep 2012

@abriela ano take ako v aide by som chcela 🙂

titkovamiriam
22. sep 2012

@levandullka ale prosím ťa 🙂 ,inak musim niekedy zasa aj ja spravit-bude teraz Michala a Michaeli a uvidim ake bude pocasie ci dame grilovacku alebo zaketo chutovecky...Inak že vlani sme sa este o takomto case kupali a dnes rano taka zima bola,cez den to uslo-no a vecer zasa kosa.Starsi isli na vinobranie my sa doma zohrievame pri vtacom mlieku a hlaška Mareka..maminka a ktorý vták dáva mlieko?..ma zabila 😀 😀 😀

mamkabeika
22. sep 2012

Ahojte 🙂
Naše dnešné menu ešte raz:
1. kyslá šošovicová polievka s párkom (tehotenské chute ma ovládli a na poslednú chvíľu som zmenila jedálniček 😀
2. bravčová krkovička na zeleninke, opekané zemiačky s cesnakom a mrkvový šalátik (ten na fotke chýba)
3. trdelník - môj 1. pokus 😅

levandullka
22. sep 2012

@titkovamiriam Aaach, ani mi nespominaj grilovanie, hned by som si dala 😀. No my si nemame ako grilovat. Jedine si mozem opekat v krbe, nemame ani balkon 😀.
Vtacie mlieko som este nikdy nejedla a dokonca ani nevidela nazivo 😅.
Syn mal najlogickejsiu otazku ako ti mohol polozit 😉

mysiatkoo
22. sep 2012

@chrumka ako robis cviklovu polievku?

danielaj
23. sep 2012

@levandullka fíha, mňam, že akú máš ty šikovnú polovičku 😉
@lienka2 ja som kedysi robila tento na spôsob zákuska http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39082 , neviem, či si myslela taký, alebo takéto niečo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5088 😉

pepinka25
23. sep 2012

ahojte dnes bude rajcinova omacka s plnenou paprikou a zeleninova polievka 🙂

luciaq
23. sep 2012

hovadzia polievka s muslickami, hovazdie na sampionoch so zeleninovou ryzou a pecene kuracie kridla v medovo-citronovej marinade. k tomu asi ugrilujem este mlade cuketky.

lydia22
23. sep 2012

Šošovicová polievka, rezne, zemiaky a uhorkový šalát

lencyca
23. sep 2012

@mamkabeika mnam,dala by som si cele tvoje menu 😀

fordikford
23. sep 2012

kačacia polievka bravčove štavnate rezne ryža a jablkovy kolač 🙂

http://recepty.pozri.sk/recept-stavnate-bravcov...

gelinka75
23. sep 2012

dnes varim kuraci vyvar, vyprazane rybie file pre mm, brokolicovo-karfiolove fasirky pre mna a zemiaky, este mame buchty zo vcera

lencyca
23. sep 2012

dobre rano,dnes nevarim,ideme tatinovi na ''60''tku,tam bude dobrotiek,joj moje chudnutie...ale raz za cas 😀

titkovamiriam
23. sep 2012

Krasnu nedelu vsetkym-u nas kuracia polievka,bravcový gulaš a jablčník

adikad
23. sep 2012

@titkovamiriam My dnes to iste, len ako dezert mafiny 😀

mia117
23. sep 2012

Ahojte, my dnes dojedame kuraci vyvar a idem urobit fasirky so zemiakmi a zo vcera este ostal vyborny slivkovy kolacik 🙂

enya00
23. sep 2012

sviečkovú a domácu knedlu 🙂

vivusika
23. sep 2012

dojeme hráškovú polievku od včera, dnes vyprážané šampiňony, varené zemiaky s pažítkou a maslom, paradajkový šalát - ešte treba využiť poslednú úrodu 🙂 a dezert tiež od včera 🙂

mamkabeika
23. sep 2012

Ahojte 🙂
My dnes budeme mať pečené kurča, ryžu a uhorkový šalát, paradajkový šalát s cibuľkou. A polievku zo včera 🙂

katkas1
23. sep 2012

kuraci vyvar, fasirka so zemiakovou kasou, poobede pridu svokrovci k detom tak isto donesu aj oni nieco

katkas1
23. sep 2012

@mamkabeika aky je ten trdelnik?MYslim ci ti chuti a podoba sa na origos 🙂

petrisorka
23. sep 2012

Dnes mame fazulovu polievku od vcera a varim madarsky gulas a ryzu 🙂

nelly3
23. sep 2012

svieckova s knedlikom, mnamky 🙂

mamkabeika
23. sep 2012

@katkas1 Prvý deň, keď je čerstvý tak áno, vnútro je presne ako origoš a okraje sú chrumkavé 🙂 A na druhý deň ho treba pred konzumáciou šupnúť na chvíľu do trúby 🙂

levandullka
23. sep 2012

@danielaj Veru mám 🙂. A ako 🙂

chloe001
23. sep 2012

Zelerova polievka.
Fasirky, zemiakova kasa, zeleninka.
Dezert: bratislavske rozky orechove a lekvarove.